nlc.hu
Aktuális
Vadon János mindennapjai

Így indult Vadon János reggele, miután távozott a Rádió1-től

Sebestyén Balázsék számára furcsa volt az első munkanap.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Rádió1 két műsorvezetője mellől 15 év közös munka után szállt ki társuk, Vadon János. Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs gyorsan felvette újra a fonalat, ám érezhető volt, hogy János hiánya nem tűnt el nyomtalanul. „Figyelj, a Jani mikrofonját miért kapcsoltad be?” – kérdezte például Rákóczi Sebestyéntől, aki már automatikusan három főre indította be a kellékeket. 

„Kell idő még, erről még úgyis fogunk beszélni. Olyan ez, mint egy gyászfolyamat, persze, megyünk tovább, csináljuk, de ez egy búcsú, egy lassú folyamat. A műsornak egy része az elment, úgy döntött, távozott, megyünk tovább, ezt a helyzetet nekünk is szokni kell. Tudjuk, hogy nagyon sok hallgatónak vagyunk fontosak, de nekünk is át kell állni, hangolódni az újfajta felállásra, ez egy hosszabb folyamat”mondták az adásban. Arról is szó esett, hogy a jövőben ki lehet az utód. Persze azt leszögezték, hogy Vadon Jánost nem pótolni akarják.

Sebestyén Balázs, Vadon János

Sebestyén Balázs, Vadon János (Fotó: Trenka Attila)

„Nem Jani pótlása a cél, hanem hogy találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat” – hangzott el Sebestyén Balázstól. Vadon az Instagramján reagált arra, hogy nem kellett ma reggel dolgoznia mennie, melyet Balázs továbbosztott a saját közösségi oldalán. Kattints ide a fotóért! Azt, hogy Vadon hol folytatja a karrierjét, egyelőre nincs hír.

A Balázsék című műsor hivatalos Facebook-oldalán egyébként sem a borítóképen, sem a profilképen nem szerepel már Vadon János. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top