Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

PANKRÁCIÓS RING

Torolt_felhasznalo_770932
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2009. szeptember 14. 17:11

Egy barátnőm leírta egyszer egy topikban, hogy sikerült lépcsőn lefelé elesnie, mert a cipője sarka beleakadt a bő nadrágszárába, de olyan reflexszerűen ért földet, hogy a kezében lévő mobiltelefonnak semmi baja nem esett, s a szemüvege sem esett le róla, s nem tört össze.

Erre jött egy másik topikoló, és reagált rá mondván mekkora beképzelt barom, hisz azt akarta sugallni, hogy olyan egyvonalon megy, mint a manökenek, ezért akadt a cipősarka a nadrágszárába, ráadásul dicsekszik vele, hogy van mobilja is.

Szegény barátnőm fölvette a kesztyűt, és beírta, hogy valóban nem olyan lábtartással közlekedik, mint a tizennégyhónaposok teli pelus esetén.

Erre a másik tovább erősködött, hogy ő ugye megmondta, micsoda penetráns öntömjénező, aki még vállalja is, hogy majdnem egyvonalban megy és mer róla beszélni, valamint megállapította, hogy a hozzászólásból süt az irigység, és biztos, hogy a történet nem is igaz.

Hölgyeim, minnyájunk megelégedésére szolgálna, ha a továbbiakban EBBEN a topikban próbálnánk egymást virtuális-verbálisan agyonütögetni, nem más témákat csúfítanánk el és offolnánk-flúdolnánk szét.

  1. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 17. 15:1121.
    A mai nap tapasztalata, mely a panaszkodási versenyhez kapcsolható:
    döbbenten látom, hogy egyeseket elönt az indulat ha felebarátjuk nem sajnáltatja magát, nem panaszkodik, s nem villogtatja nullaközeli önbecsülését. Nem értem, az ilyen ember nem vette még észre, hogy az alacsony önértékelésű, önsajnálatban kéjelgő ember milyen könnyen esik a kihasználók áldozatául? Nem jött még rá, hogy az ember nem mutathatja vacakabbnak magát, mert azonnal jön egy kihasználó aki kifacsarja?

    Milyen érdekes, az emberek túlmisztifikálnak bizonyos tevékenységeket, állapotokat, melyeket nem ismernek saját tapasztalatból. S  ha valakiről kiderül, hogy annak volt már benne része, akkor menten bekapcsol az irigység. Tény és való, sokan ejtenek el a beszédük közben egy-egy aluldmenzionáltnak álcázott momentumot, amelyről nagyonis tudják, hogy hívószó lehet.  Pl ha mellékesen említi, hogy amikor Amerikában járt, akkor ez és ez így meg úgy volt. Mert szándékosan irigységet akar kelteni a hallgatóságban. Viszont van, hogy a hallgató akkor is ugyanilyen mechanizmussal adja át magát az irigységnek, ha a beszélő tényleg  csak pontosító adatként, a jobb tájékozódás végett sző bele a mondókájába ilyen  határozókat. 

    Van egy könyv, A művész útja. Abban olvastam, hogy figyeljem meg, ha irigységet érzek valakinek az eredménye iránt, akkor az azt jelenti, hogy én is megcsinálhatnám ugyanazt, csak nem akarom, mert be vagyok tojva. Ez igaz. A napokban keresett meg valaki egy munkával, ami álomként-vágyként évek óta lebeg bennem. S első volt a meghátrálás, hogy én ehhez kevésnek érzem magam. Legszívesebben visszautasítanám, mert nem akarok senki előtt égni, hogy nem csinálom elég jól a rámeső részt. Végül későbbre halasztottuk a kezdést és megkönnyebbültem. De ami időt nyertem, az a legkeményebb felkészüléssel fog telni. Biztos lesznek a történetnek még pontjai, amikor kevésnek fogom érezni magam a feladathoz, de azt hiszem, ez benne van a dolog természetében. Állítólag áthidalható azzal, ha szem előtt tartom, hogy ez az egész nem rólam szól, hanem az ügy a lényeg, s akkor előjön a kellő teljesítmény. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 16. 22:2220.
    És nem én tehetek róla, hogy lelépett a palid és egyedül maradtál a gyerekkel. Voltam már irigy én is, úgyhogy éppenséggel értelek. Én is irigylem időnként azokat, akiknek a szüleik mindent a seggük alá tettek pl.

    Egyébként tilos gyerekesként együttélni olyannal, akivel nem tisztáztad, hogy van-e közös jövő, lesz-e házasság és nem közös mindenetek. (Nem akarom a gatyáját hordani és ő sem a melltartómat - félreértés ne essék, nem ezt értem a közös minden alatt) 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 16. 21:5219.

    "Jah, hogy ez a tuti módszer a magasabb szintű életvitelre? Azért mert 21 hónaposan vki bölcsibe íratja a gyerekét, azért mint egy utolsó gyilkost leszólod itt meg mint egy páva tetszelegsz???

    Így már nekem sem fájna a fejem a számlák miatt ha a gyerekemmel megkerestetem a hiányzó összeget!

     bocs a topikindítótól, csak nem szeretem a vizet prédikáló bort ivó embereket... Vkinek baba modellnek is lenni kell, ha neked ez tetszik, akkor vigyed a gyermeked, de tényleg vigyázz! Az ügynökségekkel is meg a gyerek lelkére is..(több sérülést összeszedhet, mint ha bölcsibe iratod...)"



    Kedves reki28!

    Örülnék ha leírnád, pontosan mikor és mennyit kerestem modellként, illetve a férjem, gyerekeim mennyit kerestek. Írd le, akkor mekkora egyéb jövedelmünk, lakbérünk és rezsink volt.
    Kérlek, idézd, hol szóltam le utolsó gyilkosként valakit.
    Milyen páva?
    Köszönöm.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 16. 17:2918.

    Apám kiskoromban csomószor mondta, hogy "hogy lehetsz ilyen naív?!"

    Még mindig kóros mértékben hiszek az emberi jóságban, ösztönökrehallgatásban, fejlődniakarásban. Ugyanakkor elképedek azon, menniyre nem képesek emberek differenciáltabban gondolkodni, sorok közt olvasni. Most magamat kötelezem arra, hogy próbáljam a szokottnál is analitikusabban szemlélni a hozzászólásokat, mert ha tudom, hogy a dolgok bonyolultabbak a látszatnál, akkor bizonyára még annál is bonyolultabbak.

    Az embereket annyiszor vádolták meg, büntették meg, vonták felelősségre a szüleik, nevelőik, hogy az állító vagy kérdő mondatból is támadást vélnek kihallani. Veszik magukra az inget.

    Ha megfogalmazok egy mondatot, amiben benne van a "vagy" szócska, a többség leszarja az egyik mondatrészt, majd elkezd a másik mondatrész ellen érvelni, mint aki találva érzi magát. Felettébb elgondolkodtató. Oh, most látom csak... a második tagmondaton rágódnak... áhá, hát ezért verik bele az ügynökökbe, hogy mindig azt mondják másodiknak, amit ők maguk is akarnak, mert az emberek többsége azt fogja választani, az elsőre nem is figyel...!
    Vagy kérdeznek valamit, nem azt a választ kapják amit vártak volna, és újból fölteszik a kérdést.

    Néhány szóból messzemenő következtetéseket vonnak le a hozzászólóval kapcsolatban. Akár egy vélt keresztnéven szólítják, vagy szent meggyőződéssel hirdetik, hogy azonos bizonyos más, régebbi nickekkel. 
    Pillanatok alatt előítéleteket gyártanak egy ismeretlen emberről, pl hogy ronda nő, ha nem jár hajatfestetni, vágatni, szoliba, meg kozmetikushoz, és biztosra veszik, hogy nincs belülről sugárzó szépsége. Ugyanakkor kiderítik az illetőről, hogy modellkedett már. Ellentmondás. De ezen, ebben a fázisban már el kell siklani, mert a sérült egó nem nyitott újabb információk integrálására.

    Ebben az országban nemzeti sport a panaszkodás. Egymás túllicitálása, kinek van kevesebb pénze, ki betegebb, kinek rosszabb a partnerkapcsolata. Az emberek nem hajlandóak észrevenni, hogy akinek van, annak adatik, akinek nincs, attól az is elvétetik amije van.

    Vizsgáljuk csak meg ezt a sokszor hallott mondatot!

    Akinek van baja, mert azt akarja hinni magáról, hogy igenis, neki van - annak mégtöbb adatik. Akinek nincs, mert amennyi baja van, arról azt akarja hinni, hogy semmiség, attól elvétetik az is idővel. Ha pozitív dolgokra vonatkoztatjuk, akkor pedig így néz ki: akinek van valamije, mert hiszi, hogy már az övé, annak megadatik. Aki pedig azt hiszi, hogy valamije nincs elég, és ezt a hiányt tartja szem előtt, az elveszítheti könnyen azt is ami van. A mondat zseniális.

    Mennyit is foglalkozunk azzal aki mondta? Ja, hogy előbb topikot nyitunk... Pedig kéznél van az illető. Minden pillanatban a rendelkezésünkre áll. S nem sértődik meg ha leszarjuk és kétkézzel dagonyászva kéjelgünk a gondjainkban. Megengedi.


    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2009. szeptember 15. 15:0417.
    Minek is..van,aki arra utazik hogy belekotnyeleskedik a másik életébe sértő módon,aztán ha hasonló reakciót kap rá,pityeregve szalad a modikhoz hogy őt bántották,tessék törölni a hsz-t.
    előzmény:
    encoreunefois (16)
    2009-09-15  13:39
  6. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 15. 13:3916.
    Sajnos, itt nincs meg a kellő intelligencia, hgy ne a tematikus topikokat rombolják, hanem átfáradjanak ide. Életembe' egy másik fórumban írkáltam rendszeresen ezelőtt, ott több volt a férfi, mint a nő, és volt OFF-topik, meg Egymásnak címezve topik; de ilyen hajhúzós-rikoltozós, hátulról-mellbe-ridiküllel-fejbe mentalitás nem volt. Na jó, voltak férfias pengevillanások, de témánál maradtunk.

    És főleg a fő romboló nem jön ebbe a topikba szájhabzani. Nem áll elébe, hogy úgymondjam. Nem tartja ide a másik orcáját is.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_422796 (15)
    2009-09-14  20:35
  7. Torolt_felhasznalo_422796
    Torolt_felhasznalo_422796
    2009. szeptember 14. 20:3515.

    Én meg már azt hittem, hogy valakinek égetően nagy szüksége van a való világban egy pankrációs ringre...

     

    előzmény:
    encoreunefois (1)
    2009-09-14  17:11
  8. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 14. 19:2514.
    Egyik unokabátyámnak volt hintalova. Sajnos kitették a garázsba, és koszos volt. Nem próbálhattam ki. Igazi lovon meg még nem ültem.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_283603 (13)
    2009-09-14  19:10
  9. Torolt_felhasznalo_283603
    Torolt_felhasznalo_283603
    2009. szeptember 14. 19:1013.
    Akkor pedig elég nagyokat szoktál esni a magas paciról:)Előfordul az ilyen
    előzmény:
    encoreunefois (12)
    2009-09-14  18:45
  10. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 14. 18:4512.
    Arany János után szabadon: "indul ki a fene."
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_283603 (9)
    2009-09-14  18:18
  11. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 14. 18:2411.
    Természetesen én voltam, aki leestem a lépcsőn, nem a barátnőm. Csak a sztori kedvvéért írtam úgy, hogy dagasztható legyen. Példázat volt a nyitó, hogy úgymondjam.
    Hamarosan Manócskánk kifejti, hogy magamnak köszönhetem, hogy leestem a lépcsőn, mert hülyén gondolkodom. És valóban. (Görög volt a falóban) Azért estem le, mert felidegesítettem magam valamin, ami akkor nagyon súlyos gondnak számított.
    előzmény:
    encoreunefois (1)
    2009-09-14  17:11
  12. 2009. szeptember 14. 18:2210.
    Velem is többször majdnem előfordult hasonló, mint a barátnőddel, akkor ezek szerint én is úgy megyek, mint a manökenek. De inkább catwalk-style, mint az olyan csámpázás, amikor a csajszi magas sarkú cipőben, szoknyában terpesztett lábakkal, kifelé fordított lábfejjel megy, mint a focisták...
    előzmény:
    encoreunefois (1)
    2009-09-14  17:11
  13. Torolt_felhasznalo_283603
    Torolt_felhasznalo_283603
    2009. szeptember 14. 18:189.

    Bizonyára magadból indulsz ki:) car ügy:)

     

    Fogadd őszinte sajnálatomat, és mielőbbi gógyulást kívánok néked:)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
    2009-09-14  18:02
  14. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 14. 17:578.
    Nem hát. Csak amennyire Isten akarja. Főleg ha hagyom Neki.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
    2009-09-14  17:43
  15. 2009. szeptember 14. 17:497.
    Há'nebaszmá'... én is egyvonalban megyek... Mér', hányban lehet még???? :)))))
    idézet:
    mandy89 (2)
    2009-09-14 17:20:37

    Hukkkkkk...

    jelentem, a masodik, egy literes uveg Unikum utan en negyvonalban tudok csak... az annyi mint... ket kez, es ket lab, a foldon, es...

    hukkkkk...

    Unikum nelkul egyvonalas vagyok...

    hukkkkkkk....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_849281 (2)
    2009-09-14  17:20
  16. 2009. szeptember 14. 17:406.
    Lám-lám öregszem, már nem megyek olyan szépen. nem is fogok a lépcsőn mobilozni, mert összetöröm a po....
    előzmény:
    encoreunefois (5)
    2009-09-14  17:30
  17. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 14. 17:305.
    Manöken mutatta nekem egyszer, hogy nekik úgy kell menni, hogy a lábfejük mindig egy vonalon legyen, mintha tornagerendán mennél. Vagy az ellenkező oldalra térhet el. Ettől mozog úgy a csípő minden lépésnél. Figyeld meg, a kisgyerekek és az öregasszonyok lába viszont két vonalon halad, egymástól bizonyos távolságban, és ez - khm - nem szexi. De ezt csak zárójelben mondom, a topik a bunyóról szól. Manócska miatt nyitottam, ő ihletett meg. Múzsacsók, meg deszemétvagyok.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_849281 (2)
    2009-09-14  17:20
  18. 2009. szeptember 14. 17:254.

    Isten bocsássa meg neki, hogy nem csámpás

     

    anyááám milyen emberek vannak..nagyon unatkozhatott

    előzmény:
    encoreunefois (1)
    2009-09-14  17:11
  19. 2009. szeptember 14. 17:233.
    Dobj be pár felest és megtudod!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_849281 (2)
    2009-09-14  17:20
  20. Torolt_felhasznalo_849281
    Torolt_felhasznalo_849281
    2009. szeptember 14. 17:202.
    Há'nebaszmá'... én is egyvonalban megyek... Mér', hányban lehet még???? :)))))
    előzmény:
    encoreunefois (1)
    2009-09-14  17:11

Címlap

top