Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Külön alvás

Torolt_felhasznalo_789296
Torolt_felhasznalo_789296
Létrehozva: 2010. január 8. 21:00
Tényleg olyan nagy tragédia az, ha egy fiatal pár pusztán kényelmi szempontokból nem alszik együtt, hanem két külön szobában, két külön nagy ágyban alszanak, kényelmesen?
  1. 2010. január 18. 15:11182.
    Mar csak azert sem vagyok tipus, mert en pl kulonbozokeppen szoktam elaludni. Van amikor, mar beajulok az agyba, van, amikor meg nehezen tudok elaludni. Van, amikor tobbszor felebredek ejszaka, van, amikor felolem athordhatja ka foldet egy masik galaxisba.. es stb..., van, amikor megy a TV en meg alszom, majd felebredek es ujra TV-zek, van amikor meg le kell kapcsolnom, mert zavar... es igy tovabb millio variacio. Szal nem vagyok egy kategoria, ember vagyok.
    előzmény:
    vérmatska (179)
    2010-01-18  03:09
  2. 2010. január 18. 15:04181.
    Mellesleg valszeg te nem erted a problemat. Itt arrol van szo, aki a hitvesi agyban hortyog. Apad gondolom, nem melletted, hanem 3 hegyen tul hortyog??????????Attol fugetlenul, vagy fuggoen, hogy nem tudok aludni, ha valaki mellettem hangosan horkol, agyut sutoget, nem vagyok embertipus mellesleg.
    előzmény:
    vérmatska (179)
    2010-01-18  03:09
  3. 2010. január 18. 14:58180.
    De, igenis ertema problemat. Az ertelmi kepessegeimnek kutya baja. Azonkivul tapasztalatbol is beszelek. Te erted a problemat, elsz vagy eltel rettenetesen horkolo bajnokkal, vagy csupan a levegobe beszelsz?Anyam horkolo bajnokno volt, ha futyoltunk, egy pecre abbahagyta,aztan kezdte ujra. Remenytelen. A volt dragam meg..... beszelhetsz nekem A meg B meg C eseterol. Hiaba alszol el hamarabb, ha egyszer csak valaki elkezdi villanyfuresszel reszelni a falat. Eloszor belenyugodott, hogy jo, akkor en atvonulok, aztan egyszer csak el kezdett ocsmany modra viselkedni, hogy igenis mellette az agyban a helyem, ha o hortyog. Gondolom, megbeszelte ilyen okosokkal az o nagy problemajat, hogy az o felesege nem virraszt mellette, mikozben o horkol. Onzo dog az ilyen. Es ostoba. Masok felfogasanak probal megfelelni.....
    előzmény:
    vérmatska (179)
    2010-01-18  03:09
  4. 2010. január 18. 03:09179.

    "Persze, ha valaki csak ugy tud horkolni, ha szinhazi nezokozonseg van jelen, persze,nem hinnem, a masik viszont keptelen aludni a horkolastol, ott mar komoly problema van."

     

    Ja. Egészségügyi.

    Apám olyan hangosan horkol, hogy több falon keresztül is hallani. 

    Az, hogy el tudod-e viselni egész éjszaka egy kisebb motoros fűrész hangját, nem attól függ, mennyire szereted a hangeffektus létrehozóját.

    Ha szereted, inkább küldd el orvoshoz, mert bizonyos esetekben a horkolás az egészségre is veszélyes (apnoé).

     

    " En pl ha alszom, nekem tokmindegy, mi tortenik vagy nem korulottem,mert ha hiszitek, ha nem, nincs rola tudomasom. Haha..."

     

    Nem érted a problémát.

    A horkolás azt zavarja, aki később alszik el.

    Vannak olyan emberek, akik, amint letették a fejüket a párnára, máris alszanak. Legyen ez az A típus.

    És vannak olyanok, akik forgolódnak még félórát. Ez a B.

    Namármost, ha a B típusú ember horkol, abból semmi kellemetlenség nem származik, mert mire elkezdi, A már alszik. De ha A horkol, az gáz. 

    előzmény:
    Selloke (177)
    2010-01-17  23:43
  5. Torolt_felhasznalo_379064
    Torolt_felhasznalo_379064
    2010. január 18. 02:25178.
    Nem tudom miota vagy hazas, hany eves vagy, de akar en is irhattam volna szorol szora az altalad irtakat. Nagyon igaz...Megeette a fene ha a "szeretet" abban nyilvanul meg, hogy barmelyik fel feladja a nyugodt alvast, masnap kovalyog...es kozben bargyu mosoly ul az arcan, hiszen a "dragam" az oka...Megint csak leirom...igenis, aludni egyedul lehet igazan...Meg az "esemenyt" koveto osszebujas is belefer...a ferfi ugyis hamarabb elalszik...akkor az ember atvonul a sajat agyikojaba...elnyujtozik, es /remelhetoleg/ teljes megelegedettseggel elalszik...Az eletnek, kapcsolatnak amugy is van millio, elkerulhetetlen aldozat-igenylo terulete....Ervenyesitsuk ott az odaadast, onzetlenseget.
    előzmény:
    Selloke (177)
    2010-01-17  23:43
  6. 2010. január 17. 23:43177.

    Visszakacsintok kacagva. Vannak csajok, akik agymelegitonek nevezik a pasijukat. Nem tom ez hany % szeretet vagy szerelem. haha. Van aki meg uritoedenynek hasznalja a nojet, lasd ez a topik. Nagyon sok embernek halvany lila goze sincs, mi a szeretet vagy szerelem, valami egeszen mast neveznek annak. Akinel pl problema, ha parja kulon alszik, mert zavarja masik, vagy egyszeruen ugy szeret aludni, vagy csak ugy kepes, ott feltennem a nagy nagy kerdojelt, hogy az illetonek van halvany lila goze arrol, hogy mi a szeretet? Persze, ha valaki csak ugy tud horkolni, ha szinhazi nezokozonseg van jelen, persze,nem hinnem, a masik viszont keptelen aludni a horkolastol, ott mar komoly problema van.

     

    (Igen,a horkolast nem lehet megakadalyozni, vay van, vagy nincs, vagy lesz, ha meg nem volt, meg lehet kerdezni megis parokat, hogy evtizedeken keresztul hogy oldottak meg ezt a problemat IS....)

    Talaljatok ki, ki reszerol? En pl ha alszom, nekem tokmindegy, mi tortenik vagy nem korulottem,mert ha hiszitek, ha nem, nincs rola tudomasom. Haha...Egyebkent almunkban forgolodunk, tobb, mint 20-szor megfordulunk, csak nem tudunk rola. Enram pl nagyon hamar ramjon a fordulhatnek. Ha akkor lecovekel engem valaki, mint a liliputiak Gullivert, hat meggyulik velem a baja. Nem tudok kacagos szmajlit kuldeni,mert az nlc elvette, mikor eszrevette, hogy szeretem hasznalni. Ez is szeretet. Haha. Ha valaki eszreveszi, hogy a parja egyedul szeret aludni es megprobalja megakadalyozni, szeretet, ja.....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_379064 (175)
    2010-01-17  23:21
  7. 2010. január 17. 23:22176.
    Abszolute nem tragedia, okos dolog. Sot, szerintem a kapcsolatnak is jobb, ha ket ember nem tapad piocakent egymasra. Megfojthatjak, agyon nyomhatjak egymast az allando keszenlettel, az allando ott lettel. Mi erdekes van abban az emberben, aki gombnyomasra pattan?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_789296 (1)
    2010-01-08  21:00
  8. Torolt_felhasznalo_379064
    Torolt_felhasznalo_379064
    2010. január 17. 23:21175.
    előzmény:
    Selloke (174)
    2010-01-17  23:19
  9. 2010. január 17. 23:19174.
    Az egyuttalvas tulajdonkeppen szokas. Talan evszazados szokas, vagy hosszabb ideig tarto. Ugyanugy,mint a hazassag. Mindenki tudja, hogy nem a papir, hanem a szeretet tart ossze, de megis hazasodnak. Sokan meg nem. Sokak hazassaga mar reg nem hazassag, de megsem valnak,mert szokas, tarsadalmi elvaras. Erosen tartja magat. Csak hajra, akinek ugy jo, aludjon kulon, attol meg szeretheti a parjat, sot jobban, mint aki kotelessegbol, onzesbol, kenyelembol vagy szokasbol hortyog a hitvesi agyban. Vagy fortyog a hazassagaban. Soha nem voltam hive a mi a szokasnak, hiaba vizonto vagyok, megyek a sajat utamon. Senki se kerdezte soha, egy szomszed se, senki, hogy es mit csinalok otthon. Maganugy, bizd ide, en is marathoni keresztbe fekvesben es magamban imadok aludni. Persze jo agyban rendetlenkedni a szeretett kedvessel, de az az agyban levesnek nem az alvas resze. Bele ne haljak mar, ha faradt vagyok, par meterrel arrebb vonulok aludni. Nevetseges.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_379064 (155)
    2010-01-12  05:02
  10. 2010. január 17. 23:08173.

    Nincs erre megoldas, ez is tickeles. Megtalalod a neten mi a tick, itt is volt mar rola topik. en pl a fogamat dorzsolom ossze. Van, aki a hajat tekergeti, van, aki ugral, van,aki masok mondatait ismetelgeti, ez mar sulyosabb, vagy van aki hangokat ad ki. az is sulyosabb, nagybatyam pl allando jelleggel pislog. ..Helyes pasi, van ket egeszseges gyereke, unokai. stb....Nincs jelentosege, abszolute semmi, de ha teged zavar, amikor alszol es felebredsz ra, tudod, mi a megoldas. Menj at masik szobaba, ha van, es aludj ott kenyelmesen.

    Ezek a tunetek a Tourette's syndroma tunetei, de ha magukban  fordulnak elo, abszolute semmi karos jelentosege nincs.

    Egyutt alvas, kulon alvas? teljesen mindegy. Fontos a kapcsolat minosege, hogy a parnak hogy a jo. A parnak, mindkettojuknek, ill annak kell tekintettel lenni a masikra, aki valamilyen okbol, onhibabol vagy nem, de zavarja a masik nyugalmat.

    Egyutt aludni abszolute nem kell, ez ostobasag. Aki egyutt akar aludni, tegye, aki meg nem akar vagy nem tud,az ne tegye. Maganugy. Persze, a szerelemnek, szeretetnek abszolute semmi koze ahhoz, hogy valaki onzo dog. Bocs.....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_833480 (153)
    2010-01-11  22:37
  11. 2010. január 16. 21:54172.

    "azt gondolnám, tipikusan pár év együttlakás után házasodnak az emberek (ha megfontoltan teszik), amikorra rég ki kell derülnie hogy a párunk horkolása ilyen mértékben zavaró vagy sem."

     

    A horkolas egy koros allapot, ami ritkan jelentkezik az egeszseges fiatal felnottnel. A kivalto oka az elet barmely szakaszaban jelentkezhet. Az ember nem egy agymelegitovel hazasodik ossze, hanem azzal, akit szeret. Emberek tizmillioi elnek (es jol elnek) igy.  Szerintem senkinek, semmi joga velemenyt nyilvanitani, es a tarsas kapcsolatarol degradaloan irni csupan a masik alvasi (hangsulyozom az : alvási ) szokasaik ismereteben. Kivancsi lennek, hogy hogyan magyaraznad ezt el annak, aki valtott muszakban dolgozik, aki ejszakas, hogy marpedig szar a hazassaga ugy, ahogy van, mert nem kozos paplan alatt durmolnak. Hozzatennem: gondolom, hogy nemt e alkalmazkodsz a parod horkolasahoz, hanem o a tiedhez, mert kulonben nem tennel ilyen kategorikus kijelenteseket. Mint ahogy a parom is szokta mondani: o onmagat is felebreszti neha annyira hangosan horkol, ellenben sokszor megijed, hogy en egyaltalan eletben vagyok-e mellette, mert meg azt sem hallja, hogy szuszogok, sot abban a pozicioban ebredek fel, mint ahogyan lefekudtem. O szeret velem aludni, de miutan mar onmaga is felriadt a hangos zajra amit produkal, belatta, hogy tenyleg lehetetlenseg a nyugalom ez mellett. O a maga reszerol inkabb orul annak, ha en kipihent, es friss vagyok, ezzel egyenes aranyban pedig mindenre alkalmasabb, mint folyamatosan kialvatlanul, faradtan. Es ez a nem egyuttalvas edeskeves ahhoz, hogy en egyaltalan elgondolkozzam azon, hogy keressek olyat, aki az erotikus almabol felkaban felriadva elkezdene matani a paplan alatt. Vagnam ugy fejbe, hogy nem gyozne kiugrani az agybol. Ugyanis tisztaban vagyok azzal, hogy a ferfinak reggel olyan automatikusa szeretkezesi ingere, mint a vizelesi ingere. Nos, en nem szeretnek egy ferfi uritoje lenni. Legyen aki akar.

     

     

    - feszültséglevezetés? Naná, igen, kölcsönös...:) Ha nem az, ha valakinek nem jobb utána mint előtte, nem kívánja a szexet a fene ott ette meg azt a kapcsolatot. 

     

    nem tudom, hogy erted-e a kulonbseget: egy oszton kielegitesere szolgalo valaki, aki keznel van, vagy egy no, akit szeretnek, es nem "na gyere mert viszketegsegem van, oszt epp keznel vagy", hanem gyerek kedves, mert teged akarlak, azaz teszek is azert akar evtizedeken keresztul, hogy az enyem legy. A szex lehet csupan egy aktus, es lehet ket ember kolcsonos szeretetenek a legkifinomultabb megnyilvanulasa. En nem kesz picsa meleg male akarok lenni a paromnak, hanem a szerelme, tarsa, baratja. Raadasul 20 evnyi hazassag utan nagyon jol tudom, hogy vannak helyzetek, amikor en eppen kivanos vagyok, mikozben a parom teszem azt ledolgozott 20 orat, beteg, vagy akarmi ok miatt a szeretet mas modjara ahitozik inkabb, mint ahogyan o sem ugrott nekem szulesek utan, vagy amikor betegen, lazasan fekudtem. A szeretet jele az is, hogy a masik erdekeit is figyelem, es neha jobban esik, ha megmaszirozzak a faradt hatadat, labadat, mintha hancuroznod kellene. Az ember annal sokkal kifinomultabb, osszetettebb leny, a szerelem, a szeretet sokkal tobb,  mintsem egyetlen fokmeroje lenne az, hogy naponta hanyszor martja meg a farkat a ferj az asszonyaban.  Uregi nyulek a mezore valok, en nem oda sorolom magunkat. 

    Es a kivanasrol annyit: szo sincs nem kivanasrol. Arrol van szo, hogy tobbe nezem ot, es magamat, minthogy allat modjara eljek. 

     

     

    nőknek nem jó reggel: Miért beszélsz az egész női nem nevében? már ugyan miért ne lenne jó? és ha mégis? a gyakori szexet szerető nő kapva kap az alkalmon, sőt akciót kezdeményez :) Ez is kölcsönös... Miért lenne férfisoviniszta szempont, hogy akkor biológiai okokból feláll? Tán jobb ha nem? :)))))))) De kezd elkanyarodni a témától. 

     

    Azert mert a no nem ugy mukodik, mint a pasik. Azert mert a no biologiai oraja mas idopontban adja ki a parancsot, ehhez utana kellene olvasnod, es amikor elvileg a no kaphatobb a jatekra, akkor sem ugy, mint egy ferfi. O csupan alkalmazkodik hozzad, es te ezt el is varod. Ez a himsoviniszta hozzaallas. A gyakori szexet kedvelo no, es egy kefelogep nem egy es ugyanaz. Egyebirant nem azt irtam, hogy  anonek nem jo reggel, vagy akarmikor, hanem azt, hogy a ferfinak reggeli orakban automatikusan akarnanak, mig a no maskent mukodik. Jo kis babakat lehet venni, az uj mar beszelget a focirol, es kocsikrol is.

     

    Raadasul a fene se kerdezte toled, hogy te hanyszor csinalod. Semmi kozom hozza. En sem kotom az orrodra, sot senkinek sem. Ez az en, es a parom kizarolagos dolga. 

     

    En a magam reszerol a temat lezartam, az utolso ket ferfi nickkent jelntkezo hozzaszolo szamomra melton megmutatta, hogy nem ok nelkul hagyjak el egymast az emberek nahany ev hazassag utan.  Belegondolok szegeny no helyzetebe aki hasonloakkal el, hogy mi van akkor, ha valami komoly nogyogyaszat muteten kell majd atesnie, es teszem azt hetekig nem alkalmas arra, hogy szeretkezzen.            

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_648784 (171)
    2010-01-16  19:17
  12. Torolt_felhasznalo_648784
    Torolt_felhasznalo_648784
    2010. január 16. 19:17171.

    első fele: azt gondolnám, tipikusan pár év együttlakás után házasodnak az emberek (ha megfontoltan teszik), amikorra rég ki kell derülnie hogy a párunk horkolása ilyen mértékben zavaró vagy sem. Egyébként a legtöbb ember horkol valamennyire, nők-férfiak egyaránt. Változó, kit mennyire zavar.

     

    második fele:

    ha figyelmesen, előítélettől mentesen olvastad volna amit írtam, semmi utalás arra, hogy csak a férfi szempontokról vagy a saját "önző" szempontjaimról írok. Teljesen nemfüggetlenül fogalmaztam, és úgy is gondoltam...

    - feszültséglevezetés? Naná, igen, kölcsönös...:) Ha nem az, ha valakinek nem jobb utána mint előtte, nem kívánja a szexet a fene ott ette meg azt a kapcsolatot.

    - nőknek nem jó reggel: Miért beszélsz az egész női nem nevében? már ugyan miért ne lenne jó? és ha mégis? a gyakori szexet szerető nő kapva kap az alkalmon, sőt akciót kezdeményez :) Ez is kölcsönös... Miért lenne férfisoviniszta szempont, hogy akkor biológiai okokból feláll? Tán jobb ha nem? :)))))))) De kezd elkanyarodni a témától.

     

     

    előzmény:
    kysslina (170)
    2010-01-16  16:54
  13. 2010. január 16. 16:54170.

    Ha neked kellene valakit egesz ejszaka bokdosnod, es keltegetned, hogy egyreszt valamit tudjal aludni, masreszt, hogy ovd az egeszseget, akkor kivancsi vagyok, hogy ket het utan is ennyire kardoskodnal-e az egyuttalvas mellett. Az egyik baratnom ferje megjarta az alvasklinikat, kapott gepet, hogy tudjon aludni, olyan, mintha gazmaszkban kellene egesz eleteben aludnia, hasznalta ideig-oraig, majd hagyta. nem lehet bizonyos fajta horkolassal semmit sem csinalni. Sem mutet, sem semmi nem segit. Ha a szerelem fokmeroje az, hogy valaki kepes-e leelni eveket alvas nelkul, akkor nagyon sajnalom. En nem tudok. Szerencsere a ferjem teljesen tisztaban van azzal, hogy ennek semmi koze ahhoz, hogy szeretem-e, vagy sem. 

     

    A masik: a ferfiak ne feszultseglevezetesre hasznaljak mar a feleseguket!, es igen, a ferfiak reggel keszen allnak akciora, csak ugyan eszedbe jutott-e valaha, hogy a nok hogyan mukodnek?? Mert ok bizony maskent.

     

    Amiket leirtal onzo, egoista megkozelitese a szerelemnek. A szerelem nem az osztonok folyamatos kielegiteset jelenti, hanem erzelmi kapcsolat. Hozzam ne botorkaljon senki, csak mert all a szerszama. Es ne is rantson magahoz, mert nem tud uralkodni a biologiai osztonein. Hozzam akkor jojjon, amikor ENGEM akar, es nem egy kielegito eszkozt.

     

    Nekem nem egy osztonleny agymelegito kell, hanem egy FERFI. Szerencsere talaltam.

     

    Az is erdekes a szememben, hogy egyfolytaban magadrol irsz, mint szorgos munkasember. Sajnalom, ha az nem jut eszedbe, hogy aki veled alszik, az is szorgos, es faradt lehet, es lehet, hogy nem az az elso gondolata, amikor vegre kinyujtozhat, hogy hancurozzon. Persze gondolom, hogy ezen azert nem gondolkodtal el, mert a farka vezeti a kutyat. 

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_648784 (169)
    2010-01-16  15:29
  14. Torolt_felhasznalo_648784
    Torolt_felhasznalo_648784
    2010. január 16. 15:29169.

    Nem vagyunk egyformák... nálam az intimitás egyik következménye a kifliben alvás igénye. Horkolás ellen nem ciccegni kell, hanem istenesen oldalba lökni a másikat, hogy pozíciót változtasson vagy feljebb ébredjen. Már egészségügyi okokból is.

    A másik, kényelmi oldala... Nálunk ugye a szorgos munkásembernek reggeltől estig lóg a bele a megélhetés miatt.

    Ergo, csak az ágyban pihizve van lehetősége lazulni. E célra a hancúr a legjobb elfoglaltság, amire -tipikusan- naponta kétszer van igény: este elalvás előtt levezetni a nap közben felgyűlt feszkót, és hajnalban ébredezve, amikor amúgy is a férfiember minden vére egy testrészében gyűlik össze:) Mindkét alkalomnál kényelmetlenségi faktor, ha utána-előtte ki kell bújni a meleg ágyból, átbotorkálni a másik szobába egy két embernek szűk ágyra. Praktikusabb együtt... 180-as ágyon már kizárt hogy ne legyen kényelmes két embernek, marad a horkolás mint szempont.

    Érzelmi motívumot is gyanítanék abban, ha pár láthatóan nem alszik együtt... ha egy szingli lány nem altatja magánál a szeretőit vagy nem alszik náluk, egy dolog - de párkapcsolatban élő élettársaknál az együttalvás "benne van a pakliban"... miért választanánk olyan párt akit éjjel nem tudunk elviselni a hálószobában, hol itt a szerelem?

     

    előzmény:
    kysslina (156)
    2010-01-12  05:48
  15. 2010. január 14. 15:57168.
    Szerintem is, ahogy mondod.
    előzmény:
    kysslina (167)
    2010-01-14  05:15
  16. 2010. január 14. 05:15167.

    Pontosan: kinek a pap, kinek a papne, ezert valaszoltam, mert bar a hozzaszolasodat ilyeten modon kezdted, azert a masodik bekezdesben hozzafuzted, hogy szerinted erositi a kapcsolatot ha egyutt alszanak.

     

    Szerintem meg az alvas, es az intimitas kulon kategoria. Nekem speciel nem korlatozik feltetlen a haloszobara, es nem feltetlen ejszakara. 3 gyerek mellett egesz repertoart lehet kifejleszteni lelemenyessegbol, hozzatennem, hogy szerintem meg ez is erosit egy kapcsolatot.

     

     

    "Mint mondtam hogyha nem is egy fedel alat akartok lenni csak IWIWen tartjatok a kapcsolatot az is jo. Felolem azt csinalsz a pasiddal amit akarsz. "

     

    Szerintem a koltoi tulzasokat hagyd a koltokre, ok tudjak a merteket!

    Evidens, hogy a parom a legjobb baratom, es a topic az egyuttalvasrol szol, nem pedig arrol, hogy ki hanyszor aktivizalja magat naponta, es hany evesen, az altalad adott informacio szamomra mar tobb, mint amennyi erdekel engem a maganeletedbol. Ha azert irtad, hogy hasra essek, akkor sajnos meg kell mondanom, hogy nem fogok tole hasra esni.  

     

     

    "Ha nem tudok aludni hajnal 3 kor akkor felkoltom es beszelgetunk es persze hancur (a hancur az sz@retkezes gy.k)."

     

    Ha a ferjem hajnal 3-kor szeretne tolem valamit, akkor batran odajon es fel is ebreszt akar, nem jelent szamara akadalyt nehany meter. De annyira azert szeret, hogy csak mert nem tud o aludni, engem hagy pihenni, mivel van eppen eleg kipihennivelom nekem is. Mi ugyanis nem azert vagyunk egyutt, mert valamelyikunk unatkozott, es jobb hijan kirangatja a masikat az agybol. Ezert harapnek en is, es o is. Tartom annyira intelligensnek, es ertemesnek, hogy ures idejeben a farkan kivul mas elfoglaltsagot is talaljon maganak, de mint irtad, nem vagyunk egyformak, es nem is neznem ot sokba, ha minden beszelgetesunk utan hancurozni kellene vele, mert az ilyen pasikat en csak diszpintyeknek tartom, akiknek az agyi tevekenysege a micsodaja hasznalatbavetele szamaval forditott aranyossagban all, azaz egy jo nagy f@nak tartom, aki tud jarni. Az ilyet az ember fiatalkorban esetleg hasznalja, de hosszutavra ertelmes no nem tervez vele. Szeretem, ha egy ferfi tud uralkodni az osztonein, a sarkara all amikor kell, szeret, amikor kell, elvarazsol, es kepes 20 even keresztul mindezt ugy fenntartani, hogy eleg egy pillantasa, es olvadok.  Nos, egy perpetum mobile agymelegito, erre nem alkalmas.  

     

     

    Ennyit a csipos odaveteseidrol, amit az "az se baj"-al zartal.

     

    Udv 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_128806 (166)
    2010-01-13  21:54
  17. Torolt_felhasznalo_128806
    Torolt_felhasznalo_128806
    2010. január 13. 21:54166.

    Kinek a Pap kinek a Papne. Szoval szerintem ezen ne vesszunk ossze. Mint mondtam hogyha nem is egy fedel alat akartok lenni csak IWIWen tartjatok a kapcsolatot az is jo. Felolem azt csinalsz a pasiddal amit akarsz.

     

    En csak magambol indulok ki. En szeretek a szerelmemel egyut aludni. Nekem a parom a legjobb baratom. Ha nem tudok aludni hajnal 3 kor akkor felkoltom es beszelgetunk es persze hancur (a hancur az sz@retkezes gy.k). En mar oregszem (35 eves vagyok) igy mar csokkent a nemi aktivitasom es igy napi csak 3 szor szoktunk egyut lenni altalaban. Este 2 es reggel munka elot is egy, bar van amikor hajnal 3kor ram jon es akkor felkoltom a kedves holgyet. Szoval mondom mindenki magabol indul ki.

     

    De nem mindenki olyan mint en hallotam olyanrol is aki annyi idos mint en es heti ketszer van a parjaval van aki havi egyszer, es van aki felhaborodik ha felkolti a parja de nekem mindegy sot ha idopontot kell eloreegyeztetni ha beszelni akartok nekem az se baj

     

    Udv

    Heveny

    előzmény:
    kysslina (165)
    2010-01-13  21:39
  18. 2010. január 13. 21:39165.
    Nem ertem, hogy mi koze az alvasnak a szerelmeskedeshez, es azt sem, hogy mi az a hancurgorcs? Ha a paromnak szerelmeskedesre tamad kedve, akkor is megtalal, ha a masik szobaban alszom, nem kell ahhoz kozvetlenul mellette aludnom. Ha csak valami gorcs kapna el, es azert nyulna felem, mert eppen mellette vagyok, akkor megette a fene az egeszet.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_128806 (164)
    2010-01-13  14:56
  19. Torolt_felhasznalo_128806
    Torolt_felhasznalo_128806
    2010. január 13. 14:56164.

    Kinek mi koze hozza?

    Tolem aludhat az egyik a padlason a masik a reten. Mindenki azt csinal amit akar.

     

    Szerintem az erositi egy kapcsolatot hogy ket ember egyut alszik egyut van egyut alszik es ha pont hajnal 2 kor rajon az egyikre a hancur gorcs akkor nem kell kiszalni az agybol mert ott van minden keszenletben ;)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_789296 (1)
    2010-01-08  21:00
  20. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2010. január 13. 14:51163.

    Én is örömmel találtam rá a topikra és a hozzászólásokat is jóleső érzéssel olvastam. Mi is külön alszunk a férjemmel, mert így tudunk aludni. Úgy tűnik vagyunk így egy páran!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_789296 (1)
    2010-01-08  21:00
  21. 2010. január 12. 23:02162.
    A kérdésedre a válaszom igen.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_789296 (1)
    2010-01-08  21:00
  22. 2010. január 12. 22:00161.

    Sziasztok!

     

    NAgyon örülök, hogy éppen erre felé jártam, mert már régen foglalkoztatott engem is a kérdés. Egyszerűen azért, mert sajnos az évek előrehaladtával egyre jobban horkolok. A horkolásom nem kóros(tehát nincs légzéskimaradás közben), de nagyon idegesítő a férjem számára. Én is arra gondoltam, hogy jobb lenne külön aludni, mert gyakorlatilag minden este lefekszik mellém, én egy pillanat alatt elalszom és horkolok. Ő jól felidegesíti magát és átköltözik másik szobába, de már azért nem tud elaludni, mert ideges. Olvas hajnalig, majd reggel fáradtan ébred. Sajnálom, hogy így van, mert én ebből semmit nem veszek észre, csak akkor amikor már olyan ideges, hogy veszekszik velem éjszaka a horkolás miatt. Így már én sem tudok aludni, mert dühít, hogy nem tehetek semmit.

    De most, hogy olvastam a véleményeket,valamelyest megnyugtató, hogy nem egyedi eset a miénk és van együtt élés külön alvással is. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. 2010. január 12. 21:17160.

    "nem alszik együtt, hanem két külön szobában, két külön nagy ágyban alszanak, kényelmesen? "

     

    Csak úgy eszembe jut, h annó... a férjem sebtében átrendezte a szállodai szobát,ha épp 1 éjjeliszekrény volt a 2 ágy között . Ahoz képest ma 2 külön szoba , bár az összekötő ajtó többnyire nyitva, külön tv,net stb, marha jó . Magam sok-sok év után érkeztem ide,de sztem nem lehet elég korán kezdeni.Amúgy absz ízlés dolga .

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_789296 (1)
    2010-01-08  21:00
  24. 2010. január 12. 18:57159.

    Hát ami igaz, igaz. Olyan jót mosolyogtam a válaszokon:)

    Én a párom mellett szeretek aludni. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top