Dr. Szőczei Beáta

AnCica
Létrehozva: 2008. december 21. 21:34

Szép estét!

 

Véleményeket, tapasztalatokat várok Dr. Szőczei Beáta szülész-nőgyógyász szakorvosról.

 

Minden érdekel

 

Nagyon szépen köszönöm, kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek

60 hozzászólás
 1. 2021. június 18. 10:2960.

  Magánba még véletlenül se menjetek hozzá, de sztk alapon se ajánlom!


  Pár napja voltam nála, mert hozzá irányítottak tévesen, a doktornő ezen teljesen kiakadt és ordibálni kezdett velem. (13 hetes kismama), pedig csak egy beutalót kellett volna adnia és már ott sem vagyok.  Látszik rajta, hogy utálja, amit dolgozik.. csak nem értem akkor miért nem keres másik területet magának...


   


  Velem így még egy doktor se beszélt...


  Nem ajánlom senkinek sem.

 2. 2021. január 5. 14:1859.

  Életem legrosszabb élménye az egészségüggyel kapcsolatban Dr Szőczei Beátához fűződik.


  Rengeteg negatív kritikát olvastam róla, de adtam egy esélyt annak, hogy hátha professzionálisan is képes kommunikálni. Sajnos nem. Rosszindulatú és etikátlan viselkedése miatt szégyent hoz a szakmájára. Nem szoktam értékeléseket írni, de ebben az esetben úgy érzem, gyarapítanom kell a figyelmeztetések sorát, hogy más elkerülhesse a hasonlóan dühítő és elszomorító tapasztalokat a terhessége során. Messzire kerüljétek el!

 3. 2020. július 25. 18:4658.

  Február óta járok a Doktornőhöz terhes gondozásra és nagyon meg vagyok elégedve vele, kedves, segítőkész, lelkiismeretes. Minden kérdésemet fel szoktam írni előre és a vizsgálatokon felteszem őket, mindegyikre nyíltan, kedvesen válaszol. Huszonévesen megszoktam, hogy inkább lekezelnek az orvosok, de a Doktornő egy igazi tündér, biztonságban érzem magam a szüléshez közeledve mellette. 

 4. cé
  2019. október 4. 14:0957.

  Sziasztok!


  Dr. Szőcsei Beáta semmiképpen sem orvosnak való, de hogy gyerekorvosként rendel, az az igazán borzalmas.


  Lekezelő, szinte felháborodik, hogy orvoshoz fordul az ember segítségért.


  Szinte szégyellhettük magunkat, hogy egyáltalán ott vagyunk.


  Megalázó a stílusa. Senkinek sem ajánlom.


  Sajnálom, hogy a rendelése után kerestem csak rá a véleményekre...


  Nem feltételeztem, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerülünk egy rendelőbe.


   

 5. 2019. szeptember 6. 01:3756.

  Sziasztok!


  Bár régi a kérdés,de szeretném elmondani a véleményemet .SOHA senkinek nem ajánlom a kedves doktornőt,elfogadhatatlan stílusban beszélt,és fel volt háborodva amiért bementem hozzá vizsgálatra (19.kerületi Sztk) sürgősségi beutalót kértem ,ami így is egy hét várakozást jelent nálunk az sztkban , normál időpontnál kb 2hónap lenne.Olyan panasszal mertem elmenni hozza sürgősségi beutalóval,hogy egyik pillanatról a másikra a menstruacios gorcsok 20x-osat éreztem,és össze estem ,azóta is folyamatos fájdalom érzetem van ,és a szex is fájdalmas .A kedves doktornő a panaszom hallatán elkezdett velem kiabálni ,hogy ugyan mit képzelek ,hogy ôt idézzem “pofátlan vagyok “ amiért ilyen kis dolgok miatt ide jovok ...(nyilván ezért fizetem a TB-t,hogy ilyen esetben orvoshoz forduljak ) miután le hordott a sárga földig jót poénkodott az asszisztens hölgyel ,hogy valószínű azért faj a szex,mert a partnerem nem tud fel izgatni ! Hihetetlen számomra ,hogy egy orvos ilyen kijelentést megenged magának  ...


  Ezek után csak annyit bírtam kinyögni a kedves hölgyeknek ,hogy akkor en nem is tartom fel őket ,nehogy dolgozzanak a munkaidejukben .... a doktornő olyan rendes volt ,hogy ez után ragaszkodott hozza ,hogy megvizsgáljon ‘ha már ilyen sürgős volt nekem nehogy már ne nézzük meg mi olyan sürgős nálam ‘ a végeredmény :semmit sem tudtam meg,a fájdalom nem múlt el , cserébe kaptam egy jókora megaláztatást .Ez a no nem orvosnak való !!!! Undorító gusztustalan stílusa van ,egy igazi boszorkány ,sajnálom mást nem lehet rá mondani 

 6. 2018. november 29. 16:3855.

  Hihetetlenül lekezelő és bunkó.......Én nem ajánlanám senkinek, és remélem, nekem is sikerül elkerülnöm a továbbiakban

 7. 2018. november 12. 19:2354.

  Az állami nőgyógyászom ajánlotta a doktornőt, hogy kérjek endokrinológiai konzultációt. Mivel kicsit kutakodtam az interneten, megtaláltam ezt az oldalt is. Miután végigolvastam az összes szörnyű véleményt, kissé megijedtem. De mégis elmentem, és nagyon jó élmény volt. Az asszisztens kedves volt. A doktornő pedig nem csak szakmailag volt profi, hanem kedvesen és tapintatosan kezelte a problámámat, amivel hozzá fordultam. Az NLcafe oldalára csak azért regisztráltam, hogy ezt megírhassam. Ha jövőben bárki látja ezeket a hozzászólásokat, ne borzadjon el. Feltételezem, hogy sokan vannak hozzám hasonlóan pozitív véleménnyel (most is sokan vártak a rendelőben), csak nem írják le. Szerencsére szabadon lehet orvost választani. Én örülök, hogy a doktornőhöz fordultam.

 8. 2018. augusztus 2. 21:4753.

  Sziasztok!


  remélem olvassa valaki még ezt az oldalt.


  Múlt hét pénteken felkerestem a drága doktornőt azzal a panasszal hogy 2-3 héttel ezelőtt pozitiv lett a tesztem de reggel arra ébredtem hogy vérzek, erre flegmán annyi volt a válasza hogy nem biztos hogy pozitiv volt az a teszt, kijött az asszisztense aki elvégezte nekem a tesztet ami ismét pozitiv lett, megnézte ultrahangon és látta hogy valóban terhes vagyok közölte velem hogy a baba valószinű el fog menni, ma kellett hozzá vissza mennem ultrahangra hozzáteszem hétfőn órákig tartó görccsel elment a baba sorszámhoz papirt nem akart adni és szószerint üvöltve kizavart a rendelőből hiába mondtam hogy sürgős lenne a dolog.. undoritó egy patkány ez az orvos senkinek nem ajánlom hogy hozzá menjen! Én úgy gondolom az ilyen ember nem orvosnak való!!!!!!

 9. 2018. június 8. 11:1152.

  Sziasztok!


  Szeretném folytatni a sort, így 2018-ban, hogy tudjon a mai napokban is felkészülni bárki, aki a doktornőhöz készül! Azt tanácsolom, hogy ne menjetek hozzá! A doktornőhöz a tegnapi nap folyamán elmentem, mert feltételezem, hogy állapotos vagyok. Első terhességem lenne, bevallom, félek is egy kicsit. A doktornő és "kedves" asszisztense 2,5 órán keresztül várakoztatott, amivel nincs is gond, hisz nem volt hozzá időpontom, de látszott, hogy nagyon nem örülnek annak, hogy "el kell" látniuk. Az ügyeleti idejében 45 perces magán beszélgetését hallgattam végig, majd miután látta, hogy kint ülök már egy ideje, flegmán röffentet egy válaszköszönést miután letette a telefont. Behívott, elmondtam neki, hogy mi a helyzet... Elmondtam, hogy 3 terhességi teszt pozitív lett és elmondtam késik a havim. Kinevetett, (asszisztensével együtt) és azt kérdezte, hogy tényleg pár napos havi csúszás miatt kerestem fel őt? Ezt olyan embertelen hangnemben tette, hogy majdnem elsírtam magam. Végül elmondta, hogy ő még pár napos eredményt nem tud megnézni és különben is, ha több hetet csúszna, akkor még azt mondja, rendben van, hogy jöttem... Nem azzal van bajom, hogy tájékoztatott, hanem ezt olyan megalázó hangnemben tették, kinevetve, hogy soha többé nem megyek hozzá, remélem, az asszisztenssel sem találkozom soha többé! Azt éreztem, hogy elsüllyedek szégyenemben, mert megmerészeltem jelenni. Mára már azt gondolom, hogy nagyon nem volt kedve velem foglalkozni és nem volt kedvük dolgozni és a pihenésükben én egy akadály vagyok. Hozzá tenném, hogy nem vizsgált meg, szinte rám sem nézett, csak akkor, amikor "lecseszett"... Kedves Doktornő, ha olvassa! Én csak azt kívánom, hogy ha van gyermeke, akkor ugyanezt a stílust kapja meg egy kollégájától, amit én! A véleményem ez!


 10. 2014. november 26. 11:4351.

  a háziorvosom utalt Szőczei doktornőhöz. a doktornő végig megalázó kioktató hangnemben beszélt velem. kétségbe vonta a háziorvosom diagnózisát. a háziorvosomról és egy másik szakorvosi véleményről is becsmérlően beszélt. én ebben a helyzetben azt sem tudtam, hogy mit tehetek. sírva mentem hazáig és úgy döntöttem, hogy a betegjogi képviselőhöz fordulok a panaszommal. megnéztem a googleban, hogy milyen vélemények vannak a doktornőről, csak úgy ömlenek a panaszok róla.


   

  előzmény:
  AnCica (1)
  2008-12-21  21:34
 11. 2014. május 9. 17:5650.

  Sziasztok!

  Sajnos egy egészen friss tapasztalatom van a Szőczei doktornővel kapcsolatban. 16 hetes terhesen kerestük fel az István kórház nőgyógyászati osztályát a problémánkkal. A fogadott orvosom ide tartozik és mondták, ha bármi baj van, ide jöjjünk, most már ez az illetékes kórházunk. Vettünk egy szívhangfigyelőt, első baba, minden ilyesmi érdekelt bennünket. Minden rendben is volt, 2 hétig minden este meghallgattuk a kicsit szívét. Majd elutaztunk és 5 nap múlva, mikor hazaértünk, nem hallottuk a szívverését. Én jól voltam, semmi panaszom nem volt. Ez így ment 2 napig, amikor már kezdtünk aggódni. Férjem unszolására, hogy feleslegesen ne izguljak, munka után, este 7- kor bementünk az Istvánba. Amikor meghallották, mi az aggályunk, szinte kinevettek minket. A nővér sem volt épp kedves, de megpróbálta megkeresni a szívhangot. Nem találta, és épp jött a doktornő. Mikor mondták neki, mi a baj olyan bunkó, tapintatlan, fellengzős és lenéző módon bánt velünk, mint még senki, soha. Megvizsgált ultrahanggal, de közben is olyanokat mondott, hogy milyen hülyeség ez, ilyennel bejönni, meg értelem is kell ezekhez a dolgokhoz, nem csak megvenni. Én már a vizsgálat előtt sírtam a megalázottságtól. Aztán nem látott szívhangot azon a gépen, így egy másikhoz mentünk, ami jobb képet ad. Közben is mérhetetlenül lenézően és bunkón bánt velünk. Végül beigazolódott, amitől a legjobban féltünk, nem volt szívhang. De azt is tapintatlan módon közölte, annyit mondott: Úgy néz ki, friss elhalás. És semmi együtt érző szó nem hangzott el. Férjem kérdőre vonta, hogy ennek fényében mennyire volt etikus a fogadtatásunk, de akkor is neki állt feljebb. Egy kollégája próbálta szépíteni a helyzetet az együttérzésével, de ez már mindegy is volt. Másnap reggel, mikor bejelentkeztünk a műtétre, sajnos még ő ügyelt, a saját orvosom csak később tudott jönni. Akkor nem köszönt, ridegen kiadta a vérvételes papírt és elment. Az ilyen ember nem orvosnak, hanem börtönőrnek vagy sintérnek való!!!!!Úgy gondolom egy orvosnak szakmailag és emberileg egyaránt felkészültnek kell lennie, hisz ez egy olyan terület, ahol az emberek (páciensek) fizikai és lelki problémáit egyszerre kell kezelni. Bízunk benne, hogy a mi esetünk valahol megragad a nővér és a "smasszernő" emlékezetében és egy következő- hasonló aggodalommal hozzájuk forduló pár esetében már empatikusak és megértőek lesznek...

 12. k23
  k23
  2013. november 11. 18:0549.

  Sziasztok!

   

  Sajnos nekem is rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban.... Bunkó és nem tájékoztat megfelelően...... 

 13. Torolt_felhasznalo_487071
  Torolt_felhasznalo_487071
  2010. Április 2. 18:1748.

  Szép napot Mindenkinek!!

  Most kapcsolódtam bele a fórumba, és szeretném megosztani mindenkivel a véleményemet. Eddig csak azt hittem, hogy én vagyok túlérzékeny a doktornővel kapcsoletban.Az első gyerkőcöt is nála szültem semmi komoly probléma nem volt, ezért amikor másodszor is terhes lettem bizalommal fordultam hozzá.különösebb gondot nem okozott, mindig elkérte a 10000-ft-ot egy-egy vizitért, és bizony a tájékoztatás hagyott némi kívánnivalót maga után.Kb 8 hónapos terhes voltam amikor közölte, hogy eljött az István kórházból, de mivel oda jártam vizsgálatra ezért nyugodtan menjek oda ha elindul a szülés, mert majd oda jön.ez így is lett. Mentem én zépen, pontosabban vittek, mert a kisasszony túl gyorsan jött. Szinte totófájásokkal kezdtem, éppen beértek velem, közölte a szülésznő a mentősökkel,hogy vigyenek ahova akarnak, mert a doktornő már nem dolgozik ott.kissebb huzavona árán "megengedték" hogy maradjak. Felkeltették az ügeletes orvost, aki erősen nehezményezte, hogy nekem miért éppen most kell szülnöm, és nem bánt túl kesztyűs kézzel velem. De a doktornőt mindenképpen hívjuk fel, mivel az Ő betege, tudjon róla. ebből rögtön levettem, hogy nem igazán kedvelik. (hajnal negyed négykor). Túléltem a szülést, bár nagyon borzasztó volt. vártam a doktornőt, hátha bejön, mivel a magánrendelésen azt mondta, de nem jött. Végül én hívtam fel. A 6 hetes kontrolra még elmentem hozzá, és többet soha. Nem értettem a korház hozzáállását sem, miért rajtam csattant az ostor vége, de nagyon rossz volt. A harmadik babánál orvost váltottam nagyon megérte. bejártam hozzá a Baross-ba, ha adtam neki adtam, ha nem akkor is ugyan úgy fogadott mint máskor. Szülésnél végig mellettem volt. Így láttam igazán a külömbséget.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_820920 (0)
   
 14. Torolt_felhasznalo_886185
  Torolt_felhasznalo_886185
  2009. augusztus 18. 17:1047.

  Ha még esetleg valaki tovább olvasná a topikot, elmondom, hogy életem legmegrázóbb élménye kötődik a doktornőhöz.

   

  Rutin vizsgálaton kiderült, hogy ciszta van mindkét petefészkemben, melyek közül az egyik különösen meghaladta a "normál" méretet, szinte azonnal műteni kellett. A képleten (UH) már látszott, hogy val.leg csokiciszta lesz, mert sűrű bennékű volt, de ehhez persze kellett a műtét, hogy igazolja. Mivel nincs bent állandóra a kórházban (Szent István) a doktornő, több héttel későbbre tudott csak időpontot kérni a műtőbe, de ezzel nem volt gondom. Kérdeztem, hogy hogyan zajlik majd a műtét, mire azt mondta, majd kivetítőn megnézhetem.....Ennyit a beteg tájékoztatásáról...Annyit azért mondott, hogy a laparoszkópiát nem lehet akkor megejteni, amikor a menstruációs ciklus tart, majd erre figyeljünk. Persze, mit ad a sors, pont a műtét előtt 2 nappal megjött a ciklusom. Gyorsan felhívtam, mire ő azt mondta nem baj, most már ejtsük meg a műtétet, mert nagy a ciszta, és ő majd előző nap(!) ad valamilyen gyógyszert -úgyis bent lesz a kórházban- amitől elmúlik a vérzésem.

  Nos befeküdtem, de aznap nem is jött be, és telefonon sem tudtam elérni. Így ment ez a műtét reggelén is, amikor már többször hiába hívtam. Akikkel beszéltem kiröhögtek szabályosan, hogy a kedves doktornő vajon milyen gyógyszerről beszélt...

  Nem jött be hozzám, legközelebb a műtőben találkoztunk. A műtét állítólag sokkal tovább tartott a vártnál és mivel túl sok minden akadt "odabent", ezért laparoszkópiával nem akart vesződni, vágott. Így a pár napos lábadozás helyett lett egy hét bentfekvés a kórházban, amit elviseltem volna, de Szőczei dr. nő a műtét után 3 napig(!) be sem jött hozzám. Nem a látogatás hiánya zavart, hanem az, hogy vizitkor hiába kérdezgettem az orvosokat, hogy mi a diagnózis, vagy miért kellett vágni, mindig az volt a válasz, hogy majd a doktornő elmondja. Nem voltam rest, megint felhívtam. A 3. nap bejött, és röviden annyit mondott, majd a magánrendelésén a varratszedéskor megbeszéljük...ezzel elment. Ott azzal fogadott: "gondolom, már utánanézett az interneten, hogy mi ez..."

  De a feketeleves csak ezután jött. 4 héttel később megjött a szövettan, ami sajnos az egyik oldali mintában kritikus volt. Felhívott a doktornő, menjek be a kórházba. Elmondta a folyosón állva, hogy nem lett jó az eredmény, de többet ő most nem tud mondani, majd az onkológus csoport dönt, menjek oda 1 hét múlva. (Egy ilyen hír közlése után, legalább a betegség súlyosságát, fázis...stb. illett volna elmodani, hiszen még 30 éves sem voltam!)

  Elmentem az onko team-hez, akik megnyugtattak, hogy igazából határesetről (jó és rosszindulat között) van szó, és jobb az óvatosság, ezért az egyik oldali petefészket sajnos ki kell venni, de nem vagyok életveszélyben és a másik oldalt teljesen rendben találták. Így a gyerekvállalás is rendben lesz. A dotornővel egyeztettem időpontot a következő műtétre és csak a beutalóért mentem a magánrendelésére, ahol tényszerűen közölte, hogy akkor 2 nap múlva MINDKÉT PETEFÉSZKET KI KELL VENNI!!!!  Azt hittem, rosszul hallok....Erre odaadtam neki az onkológus csoport szakvéleményét, mire elhúzta a száját és annyit mondott, "háát, végülis lehet húzni az időt, de előbb-utóbb úgyis ez lesz..."Rákérdeztem, akkor hogyis lesz ebből baba később?! MIre adott egy számot, hogy hívjam fel a Krio-t és szervezzem le (!) ÉN, hogy bejöjjenek a műtétre és vegyenek le majd ott petesejtet.Emberek, aki egy kicsit is ért ehhez a területhez, az tudja, hogy ez egy orbitális baromság! Ahhoz először stimulálni kellene, hogy több petesejt legyen; arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül fagyasztanak embriót és nem petesejtet ma is, mivel a felengedés után gond van a petesejt megtermékenyíthetőségével...

   

  Na ez volt az a pont, amikor visszamentem az Istvánba, megkerestem a főorvost, kikértem az összes papíromat, beleértve a részletes szövettant és másik orvost kerestem, máshol.. Több konzíliumot hívtak össze, és egyszerűen döbbenettel hallgatták, hogy hogyan is lett volna képes minderre... Természetesen senki nem akart rajta kívül egy ép petefészket kivenni.

   

  Szóval, nekem Szőczei Beáta nevét ne említse senki pozitív példának!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_542495 (46)
  2009-05-06  15:20
 15. Torolt_felhasznalo_542495
  Torolt_felhasznalo_542495
  2009. május 6. 15:2046.

  Bár nem tudom valaki olvassa e még a fórumot, de akkor álljon itt egy történet a "másik" oldalról...

  Lassan 10 éve járok a doktornőhöz, soha semmi panaszom nem volt rá, az igaz hogy túl sok problémám sem volt, de van olyan barátnőm akinek durva méhszájsebet műtött kifogástalanul és azóta is panaszmentes!

  Mindkét gyermekemet nála születem, az egyiket lassan 5, a másikat 1 éve. Én semmi, de semmi rosszat nem tapasztaltam, sőt nagyon hálás vagyok neki mert bár az első is pozitív élmény vot, de a második feledhetetlen!

  Az elsőnél éppen szabin volt(karácsonykor), de adott egy számot amit miattam kapcsolt be, és mikor szóltunk neki azonnal ott volt!

  A másodiknál pont ügyelt, de a legmesszebb menőkig odafigyelt rám, segítőkész volt, mikor a kisfiam szívhangja leesett el sem mozdult mellőlem míg nem normalizálódott.

  Az ára tényleg durva, de én például megbeszéltem vele, hogy szeretnék nála szülni, azt viszont nem kérdeztem meg mennyit kér, miután minden rendben lezajlott, többször meglátogatott az osztályon, utána adtam neki amennyit gondoltam!

  És azt sem éreztem, hogy levesz a vizsgálatokkal, csak akkor hívott mikor muszály volt, kb 5 hetente jártam nála, a vége felé már csak a kórházban vizsgált meg, pedig megtehette volna hogy magánba hív!

  Az Istvánban dolgozik egyébként és a Jahn Ferencel áll még szerződésben, nekem mindig írt beutalót bármire volt szükség, és kétszer dicsérték a kollégái a szemembe mikor megkérdezték ki az orvosom! A szülésznőtől is próbáltam érdeklődni, hogy milyen orvosnak tartja, mert elég szókimondó volt, de semmi rosszat nem mondott azt említette, hogy a szülésnél nem a legújabb módszerek híve, ezt tudtam is róla, de nekem ez így pont jó volt!

  Bocsi ha sok voltam de annyira furi volt olvasni ezeket a súlyos szavakat, mert nekem és néhány barátnőmnek akik már hozzá járnak negatív tapasztalatunk sosem volt!

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 16. Torolt_felhasznalo_542495
  Torolt_felhasznalo_542495
  2009. május 6. 15:1945.

  Bár nem tudom valaki olvassa e még a fórumot, de akkor álljon itt egy történet a "másik" oldalról...

  Lassan 10 éve járok a doktornőhöz, soha semmi panaszom nem volt rá, az igaz hogy túl sok problémám sem volt, de van olyan barátnőm akinek durva méhszájsebet műtött kifogástalanul és azóta is panaszmentes!

  Mindkét gyermekemet nála születem, az egyiket lassan 5, a másikat 1 éve. Én semmi, de semmi rosszat nem tapasztaltam, sőt nagyon hálás vagyok neki mert bár az első is pozitív élmény vot, de a második feledhetetlen!

  Az elsőnél éppen szabin volt(karácsonykor), de adott egy számot amit miattam kapcsolt be, és mikor szóltunk neki azonnal ott volt!

  A másodiknál pont ügyelt, de a legmesszebb menőkig odafigyelt rám, segítőkész volt, mikor a kisfiam szívhangja leesett el sem mozdult mellőlem míg nem normalizálódott.

  Az ára tényleg durva, de én például megbeszéltem vele, hogy szeretnék nála szülni, azt viszont nem kérdeztem meg mennyit kér, miután minden rendben lezajlott, többször meglátogatott az osztályon, utána adtam neki amennyit gondoltam!

  És azt sem éreztem, hogy levesz a vizsgálatokkal, csak akkor hívott mikor muszály volt, kb 5 hetente jártam nála, a vége felé már csak a kórházban vizsgált meg, pedig megtehette volna hogy magánba hív!

  Az Istvánban dolgozik egyébként és a Jahn Ferencel áll még szerződésben, nekem mindig írt beutalót bármire volt szükség, és kétszer dicsérték a kollégái a szemembe mikor megkérdezték ki az orvosom! A szülésznőtől is próbáltam érdeklődni, hogy milyen orvosnak tartja, mert elég szókimondó volt, de semmi rosszat nem mondott azt említette, hogy a szülésnél nem a legújabb módszerek híve, ezt tudtam is róla, de nekem ez így pont jó volt!

  Bocsi ha sok voltam de annyira furi volt olvasni ezeket a súlyos szavakat, mert nekem és néhány barátnőmnek akik már hozzá járnak negatív tapasztalatunk sosem volt!

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 17. Torolt_felhasznalo_542495
  Torolt_felhasznalo_542495
  2009. május 6. 15:1844.

  Bár nem tudom valaki olvassa e még a fórumot, de akkor álljon itt egy történet a "másik" oldalról...

  Lassan 10 éve járok a doktornőhöz, soha semmi panaszom nem volt rá, az igaz hogy túl sok problémám sem volt, de van olyan barátnőm akinek durva méhszájsebet műtött kifogástalanul és azóta is panaszmentes!

  Mindkét gyermekemet nála születem, az egyiket lassan 5, a másikat 1 éve. Én semmi, de semmi rosszat nem tapasztaltam, sőt nagyon hálás vagyok neki mert bár az első is pozitív élmény vot, de a második feledhetetlen!

  Az elsőnél éppen szabin volt(karácsonykor), de adott egy számot amit miattam kapcsolt be, és mikor szóltunk neki azonnal ott volt!

  A másodiknál pont ügyelt, de a legmesszebb menőkig odafigyelt rám, segítőkész volt, mikor a kisfiam szívhangja leesett el sem mozdult mellőlem míg nem normalizálódott.

  Az ára tényleg durva, de én például megbeszéltem vele, hogy szeretnék nála szülni, azt viszont nem kérdeztem meg mennyit kér, miután minden rendben lezajlott, többször meglátogatott az osztályon, utána adtam neki amennyit gondoltam!

  És azt sem éreztem, hogy levesz a vizsgálatokkal, csak akkor hívott mikor muszály volt, kb 5 hetente jártam nála, a vége felé már csak a kórházban vizsgált meg, pedig megtehette volna hogy magánba hív!

  Az Istvánban dolgozik egyébként és a Jahn Ferencel áll még szerződésben, nekem mindig írt beutalót bármire volt szükség, és kétszer dicsérték a kollégái a szemembe mikor megkérdezték ki az orvosom! A szülésznőtől is próbáltam érdeklődni, hogy milyen orvosnak tartja, mert elég szókimondó volt, de semmi rosszat nem mondott azt említette, hogy a szülésnél nem a legújabb módszerek híve, ezt tudtam is róla, de nekem ez így pont jó volt!

  Bocsi ha sok voltam de annyira furi volt olvasni ezeket a súlyos szavakat, mert nekem és néhány barátnőmnek akik már hozzá járnak negatív tapasztalatunk sosem volt!

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 18. 2008. december 22. 01:2843.
  Nagyon jó a doktornő.
  előzmény:
  AnCica (1)
  2008-12-21  21:34
 19. mb1
  mb1
  2008. december 21. 22:3242.

  Legyen nagyon szép karácsonyotok ezzel a csodás hírrel!

  előzmény:
  AnCica (1)
  2008-12-21  21:34
 20. mb1
  mb1
  2008. december 21. 22:2941.

  A IX-i kerületi rendelőintézet 455-4500.

   Megkérdezed,hogy mikor van rendelés,és utána keress egy jó orvost. Akik itt rendelnek, az Istvánban is dolgoznak. Megkérdezheted a Szőceit,csak úgy véletlenűl, mint aki félfüllel hallott róla.

  előzmény:
  AnCica (37)
  2008-12-21  22:24
 21. Torolt_felhasznalo_743602
  Torolt_felhasznalo_743602
  2008. december 21. 22:2840.

  Nézd,ez nem szemétség és rosszindulat a részemről,hanem az igazság valamint saját személyes és szakmai tapasztalat. Őszinte ember vagyok. Az gyógyítás felelősségteljes hivatás!

  Itt az NLC-n sokan linkelnek,hülyülnek,de én nem ezek közé tartozom.

  Vagyok olyan naív,ha valaki segítséget kér komolyan veszem, és ha tudok,igyekszem segíteni a legjobb tudásom szerint.

  Ennyi és nem több.

  előzmény:
  AnCica (32)
  2008-12-21  22:18
 22. 2008. december 21. 22:2639.

  Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!

   

  Drágák vagytok

   

  További szép estét, BOLDOG KARÁCSONYT

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_603598 (0)
   
 23. mb1
  mb1
  2008. december 21. 22:2438.
  A férje egy gazdag benfentes, azért került a TV-be.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_743602 (33)
  2008-12-21  22:18
 24. 2008. december 21. 22:2437.
  Ott a mester u-ban mi van?bocsi, nem naon ismerem a környéket mégidőpont nélkülis be lehet menni?
  előzmény:
  mb1 (36)
  2008-12-21  22:21
1 2 3

Címlap

top