Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Erdő mellett nem jó lakni

castaneasativa46
Létrehozva: 2020. január 19. 20:06

...de nem azért, mert sok fát kell hasogatni - ami egyébként, mivel erdeink többsége magántulajdon tilos is, hanem, mert a téli hidegben a vad kutyafalkák kárt okozhatnak emberben, és állatban egyaránt. A minap a vásárlásból hazafelé láttam  élőben a lefényképezett őzgidát - mit mondjak, nem volt felemelő látvány /azért 18+-os a csatorna!/ A buszmegállótól pár méterre fekvő tetem jelzi, hogy az éhes állatok mindenfelé kószálnak és támadnak.


Pár éve ugyanitt igencsak menekülnöm kellett egy éhes falka elől, és csak a szerencsének köszönhető, hogy megúsztam.


Bizony télen ilyenre is kell figyelni.


/Ugyanezzel a telefonos fényképpel egyébként bejelentettem a területgazdának az esetet, ők gondoskodtak a továbbiakról/

  1. 2020. január 21. 23:583.

    Célom az volt, hogy azoknak a figyelmét felhívjam a kóbor kutyafalkák veszélyeire, akik erre esetleg nemigen gondolnak. Engem már régebben kergetett ugyanitt egy falka. Szerencsém volt, sikerült meglépnem, de amikor a bejelentés után a vadásztársaság kilőtte az állatokat /és azok ott feküdtek az út szélén, sorban/  mi tagadás, rossz érzés volt.


     

    előzmény:
    Cinke (2)
    2020-01-20  21:46
  2. 2020. január 20. 21:462.

    Akkor le is zártad a témát.

Címlap

top