Ovu teszt

Ladybaba1209
Létrehozva: 2019. március 15. 08:05

Sziasztok. Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, akik esetleg ovulációs teszt segítségével lettek babások. Annyi mindent olvasok. Az első pozitív teszt előtti napon, az első pozitív teszt  napján, a második pozitív teszt napján nem, és az első negatív teszt napján voltunk együtt a párocskámmal. Valakinél esetleg babás tapasztalat? Előre is köszönöm ha valaki szán rám időt. :)

4 hozzászólás
 1. 2019. Április 13. 20:414.

  Ovuláció a pozitív utáni első negatív napon van. Ezért jó, ha a pozitív napokon vagytok együtt, mert akkor már ott lesznek a spermiumok (ők eléldegélnek több napig is), mire a petesejt megérkezik.


  Biztosat amúgy a hőgörbéből lehet megállapítani. Az LH-teszt azt tudja kimutatni, hogy megérett-e a petesejt. A tüszőrepedést viszont a leeső, majd legalább 3 napig megemelkedő hőmérsékletből lehet.

 2. 2019. március 21. 12:213.

  Mindkétszer ovu teszttel az első hónapban terhes lettem. 


  A pozitív tesztet ( erősebb a teszt csík, mint a kontroll és csak ez számít pozitívnak), délután csináltam és másnap reggel voltunk együtt!

 3. 2019. március 16. 15:252.

  Nem akarlak piszkalni , csak nem ertem .
  "Regen" gyerekcsinalas cimen nem kellett penzt a fenebe kivagni .
  Ugy csinaltak az emberek , hogy szeretkeztek .
  Minden este és/vagy   reggel , mert egyszeruen kedvuk volt egymasra es a maradek idoben dolgozni kellett .
  Nem volt lazmeres , nem volt pisiles , nem volt izgulas dugas utan.... miert nem lehet varni nyugodtan szeretkezve , ha egyszer el lett hatarozva , hogy kell a gyerek ?
  Mert azt megertem , hogy rossz vedekezeskor hopp , gyorsan ellenorizve lesz es usgyi doktor... azt is megertem , hogy ha nem jon meg a havibaj , akkor hopp , orommel csinal egy szulojelolt par egy tesztet... de azt , amit itt leirsz , nem ertem  : jajj jajj regggel elotte utana elol hatul akkor most mi lesz ? kell tapasztalat ..........??????????


  Ha nincs semmi egeszsegugyi problemad , es nem vedekezel , mert gyereket akarsz , akkor lesz gyereked . Ha nem lesz , akkor orvoshoz kell folyamodni .
  A teszt az nem penzkidobalas ?

Címlap

top