Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

16 éves szépségkirálynők?

RókaÚr
Létrehozva: 2019. október 22. 23:37

Elengednéd a 16 éves lányodat a 16 – 29 év közöttiek szépségversenyére?


 


Csongrád megyében élve teszem fel a kérdést, a helyi napilap hétfői számában a harmadik oldalon egy ideje láthatóak a lányok egészalakos és kizárólag fürdőruhás, bikinis fényképei. Pontosabban minden esetben egy darab kép, ebben a napilapban igencsak meg nem szokott helyen, a napi hírek mellett. Eddig két 16 éves lány indult a megyében, a versenyzők átlagéletkora 21 év 3 hónap és van 29 éves nevező is.


 


A saját gyermekemnek a szépségversenyen való nevezést nem engedném meg 18 éves kora előtt. Az indokom, ha csak a tárgyilagos és jól látható, objektív érveket veszem alapul az, hogy 16 évesen a női másodlagos nemi jellegek, még a nevezett 16 éves lányok esetében is fejlődő félben vannak.* Az arcvonásaik és a testmagasságuk szintén sokat fog változni -ill. sokat változhat- az elkövetkező pár évben. Tehát véleményem szerint semmi keresnivalójuk nincs az érett nők szépségversenyén.


 


(A Miss World Hungary szépségversenyen 17 és 24 év között kell lennie a versenyzők életkorának, de a győztesek átlagéletkora az elmúlt 12 évben 21 év körül alakult és 18 évesnél fiatalabb hölgy nem győzött.) Értem, hogy a modell karrier lebeg a nevezők szeme előtt, de ennek biztosan ez a módja?


 


Vannak más indokaim, de ezeket szubjektív voltuk miatt nem hozom fel.


 


*„Serdülőkor (pubertas). Voltaképpen a gyermekkor utolsó szakasza, 2–3 év, amelynek során a nemi érés feltűnőbb változásai lezajlanak. Kezdete nagyon különböző időpontra esik, leánygyermekekben általában 1–2 évvel korábban (fiúk: 12–16 éves kor; lányok: 13–17 éves kor.) Végével a test növekedése még koránt sincs befejezve.


 


Ifjúkor (juvenilitas). A nemi érettség elértétől a növekedés befejeztéig (férfi: 20. év; nő: 24. év) számítható.” - forrás: Funkcionális anatómia I. , János, Szentágothai, Miklós, Réthelyi (2006), Medicina Könyvkiadó


 


ui.: Van, ahol utcai ruhában szemüveg nélkül fotózták a tinilányt, bikiniben pedig szemüvegben, mert az mégiscsak öregbít...


 


  1. 2019. október 26. 15:2120.

     


    Sziasztok!


    Látom, előkerült a kisgyerekek szépségversenye, mint példa, igazából a kérdés nem erre vonatkozott, hanem a 16 évesekre. A megyémben mindkét 16 éves lánynak szerintem jelenleg, még fejletlenek -fejlődés közben vannak- a keblei, akik indultak. Továbbá véleményem szerint jól megfigyelhetők rajtuk azok a zsírpárnák, amik a gyermek korú lányok érése során szépen megszűnnek, ill. máshol jelennek meg. Ugyanakkor a végleges derék - csípő arányuk, még nem alakult ki, úgy gondolom. Tehát jól láthatóan a pubertás korban vannak. Egy – két év múlva, de a 18. életévüket betöltve valószínűleg nővé érnek.


    Igen, egészen addig, amíg bikinis fényképeket nem készítenek róluk, azt értékeled, hogy „jaj, de szép kislány” (és ebben tényleg semmi rossz nincs ez teljesen normális, a megyei napilap jól tette volna, ha szép -teljes- ruhákban közöl egész alakos fényképeket). Attól kezdve, hogy hivalkodó bikinis fényképeket tesznek közzé nyilvánosan, országos szinten, már a női másodlagos nemi jellegeket értékeled tettszik/nem tettszik alapon (1 – 10 pont, stb...).


    Amennyiben valakinek a fejletlen és még fejlődésben lévő női test tettszik meglett férfiként (mert erre adott tíz pontot), esetenként, lehet rá esély, hogy egy idő múlva a lent említett gyermekekre is ilyen szemmel néz majd. Miért adnak erre szervezett, „hivatalos” formában lehetőséget?


     


    Ez lenne a még ki sem nyílt, vagy csupán félig kinyílt virágok szépségversenye?


     


  2. 2019. október 25. 16:5719.

    Néztem a Toddlers and tiaras c. műsort. A nyeremény általában 1000 dollár volt... nos,a fellépőruhák a sokszorosába kerülnek, plusz egy koreográfus, aki betanítja a  fellépésre szánt táncot. Nem olcsó mulatság és nem is a  pnzért csinálják, illetve nem csak azért.  Durva, amit művelnek. Pici lánynak műköröm, műszempilla, nem ritkán póthaj, barnító testfestés...elképesztő. Az pedig még elképesztőbb, hogy legtöbb versenyző kislány anyukája egy elhízott igénytelen tehén. Fáradt s éhes kislányokat cukorral tömik verseny közben, hogy kibírják az órákig tartó mustrát. Szívszorító és elképesztő, hogy egy nő ezt műveli a  saját gyerekével. És nem értema  létjogosultságát sem. Ezek a kislányok nővé vannak sminkelve, akkor ez mitől gyerekszépségverseny?ugyanakkor nyilvánvalóan gyerekek, nem nők. Érthetetlen. És a  sok perverz f@sz a  zsűriben, meg szétplasztikázott fejű ex-szépségkirálynők... röhejes lenne, ha nem gyerekek majmoltatásáról lenne szó, hanem felnőttek saját passzióból majomkodnának.

    előzmény:
    Lédienn (17)
    2019-10-25  13:32
  3. 2019. október 25. 16:4218.

    30 évesen szépnek találni egy bármely korú lányt miért lenne pedofília? Vannak szép gyerekek igen, és vannak kevésbé szépek. És felnőttek szintén. Nincs abban semmi. Egy 15 éves ha tetszik, az már nem gyerekkorú lány, é nem pedofília! Egy pedofil a gyerektesthez vonzódik, és általában a gyerek neme egyáltalán nem szempont. Egy kamasz már nem kelti fel az érdeklődését. Szezont a fazonnal nem kell keverni. Azt nem is értem, hogy 15-16 éves lány keblei kinek tetszhetnek és kinek nem. Nekem volt olyan osztálytársam, aki 14 évesen már C, 16 évesen E kosarú melltartót hordott, hát a melleire sok mindent lehetett volna mondani, csak azt nem, hogy kislányosak. Vagy akkor egy korodbeli fazonnak a nagymellű 15 éves lány keblei tetszhetnek, az nem gusztustalan, ellenben, ha még fejletlenebb 15 éves lány kis melleiről van szó, akkor az pfúj, mert még gyerek, vagy hogy gondoltad?

    előzmény:
    RókaÚr (15)
    2019-10-24  21:31
  4. 2019. október 25. 13:3217.

    Szia! 


    Mi a véleményed arról,amikor 1-2-3 és éves és idősebb kislányok természetellenes erős,álarcszerű sminkkel,felnőtt nőkre emlékeztető 'belőtt' frizurával,felnőttes,csicsás és méregdrága szexi ruhákban,cipőkben,kínlódva betanult koreográfiával természetellenesen, "felnőttesen" zenére "szexisen mosolyogva,kacsintgatva" vonaglanak a kifutón,miközben anyuci a színpad előtt drukkol nekik és mutogatja,hogyan mosolyogjon,kellesse magát a közönségnek,a zsűrinek. Mindez Amerikában nagy divat. ( ha érdekel,keress rá a neten).


    A sok kicsi lányka nem bírja az órákig,napokig,hónapokig is tartó dresszírozást,a versenyekre való felkészülést és részvételt. Sokan közülük hisztérikus sírógörcsöket kapnak,"nem teljesítenek " a színpadon,teljesen kiborulnak,miközben anyucik hol dühösen fenyegetik,szídják,hol meg simogatják,vígasztalják a csöppségeket. A veresenyeken órákkal a fellépés előtt már nem ehetnek,nem ihatnak semmit,nem játszhatnak,csak a fellépésre,a sikerre,a győzelemre dresszírozzák anyucik. Ezek a szülők minden pénzt megadnak a fellépőruhákra,a versenyekre való felkészülésre,a minél "színvonalasabb" versenyeken való részvételért és a győzelemért. Ha a kicsi jó helyezést ér el,az sok dollárt ér a szülőknek és újabb versenyekre jelentkezhetnek. Iszonyat! 


    Ehhez képest a tinik versenye smafú. A 18 év alattiak szépségversenyét betiltanám. 

  5. 2019. október 25. 05:5016.

    Én a 30-as éveim elején járó férfi vagyok, és a következő jutott eszembe a témával kapcsolatban. A fenti szépségversenyen az ifjú hölgyeket bárki értékelheti -javíts ki Mozdonj, ha tévedek-, Fb, vagy Gugli fiók szükségeltetik hozzá. Tehát akár tinik is szavazhatnak, ha jól értem, de nagymamák és nagypapák úgyszintén. Ha én harminc valahány évesen bókolok egy 15 - 16 éves lánynak, az beteges és felháborító (már majdnem a "pedofil" kategória a közvélemény megítélése szerint).


    Mit ertesz "bokolas" alatt ?Nem szabad hozzanyulni , ennyi. Es ki a kezeket a gatyazsebbol....
    A nemi kozosules 15 even aluli szemellyel , beleegyezik vagy sem ,  az a buntetendo.
    Szepnek talalni egy kislanyt , az normalis. Ha a fejed belul  egeszseges .
    Pofonegyszeruen ki kell valasztani egy csokor viragbol a legszebb szalat.
    Miert "kozonseg" szavaz ? Nem tudtad ? A rohadt tudosok nem talaltak meg a kepletet a legszebbsegre... s Hofeherke gonosz mostohajanak a tukre eltort ...
    Legyenek telikabatban a Miss-ek , mert perverz gondolatokat szulhetnek beteg elmekben ?
    Kulonben tortenete van a szepsegversenyeknek... Keress utana


    Lilla hsz-ehez : a "kislanyok" fejeben most inkabb a Timea megnyert millioi es a kopedek elnok modellkedo keleti szarmazasu felesege  lebegnek ?

    előzmény:
    RókaÚr (15)
    2019-10-24  21:31
  6. 2019. október 24. 21:3115.

     


    Köszönöm az eddigi gondolatokat!


    Az itt, olvastam, sokat bántott Mozdonj nagyon aktív volt, rengeteg plusz infónak utánanézett, ki is javította pl. amit én a Wikipedia alapján egy helyen írtam. Tettszik a kritikus és a dolgokat a másik oldalról is górcső alá helyező stílusod Mozdonj (úgy mész, mint valami gőzgép). Képzeljétek, hozzám tényleg nem jutott el a megyei verseny híre, hogy a 15 éves lány nyert, úgy tűnik ezek körül nincs akkora felhajtás.


    Én a 30-as éveim elején járó férfi vagyok, és a következő jutott eszembe a témával kapcsolatban. A fenti szépségversenyen az ifjú hölgyeket bárki értékelheti -javíts ki Mozdonj, ha tévedek-, Fb, vagy Gugli fiók szükségeltetik hozzá. Tehát akár tinik is szavazhatnak, ha jól értem, de nagymamák és nagypapák úgyszintén. Ha én harminc valahány évesen bókolok egy 15 - 16 éves lánynak, az beteges és felháborító (már majdnem a "pedofil" kategória a közvélemény megítélése szerint).


    Akkor az internet, látszólag jótékony -valójában a fenti fiókokon keresztül pontosan látható- homályából meglett, de mindenesetre a krisztusi kor körül járó úriemberek mit értékelnek egy 16 éves lány testi adottságain? Neadj ég egy 15 éves lány alakján mit néz egy 30, 40, 50 éves férfi? Azt, ami van (beteges "pedofil" hajlamú perverz), vagy azt, ami lesz ("hozzáértő modellügynök"), vagy azt ami lehetne, de sohasem lesz (optimista perverz, vagy pancser modellügynök)? Itt mindig a tettszik - nem tettszik kérdéskör forog fent. Tetszhetnek nyilvánosan egy hasonló korú férfiaknak a 15 - 16 éves kislány a keblei? Nem beteges ez? (Szerintem igen, de lehetséges velem van a baj.)


    „Cicavízió2019?”


    ui.: Ha a sokat tapasztalt, hozzáértő modellügynök -akár nő-, már 15-16 évesen látja, kiből lehet esetleg divat, vagy fotó modell, akkor mi szükség van a nagyközönség értékelésére?


     



     



     


  7. 2019. október 24. 17:4214.

    Igaz, kevés 16 éves veheti fel a  versenyt egy 20-24 éves lánnyal. Ritkán van olyan kisugárzásuk, mint egy  huszonéves  lánynak. Visszanézema  régi fotóimat, 20-25 éves korom körül néztem ki legjobban. Semmi esetre sem 16 évesen (tény, hogy én 16 évesen sokkal kislányosabb voltam, mint a  Mozdonj által belinkelt képen látható csaj. )

  8. 2019. október 24. 17:3413.

    Azért a Molnár Csilla halálához relatíve kevés köze volt annak, hogy szépségkirálynő lett. Tkp. nem is akart öngyilkos lenni, csak felhívni magára  az apja figyelmét. Valami szerelmi ügye is volt, amit az apja nem nézett jó szemmel, mert egy tőle jóval idősebb fazonnal kavart. Viszont az igaz, hogy a gyerekkorának vége lett a versennyel és ő nem ezt akarta, ő nem gondolt ilyen következményekre. Pont a "Szépleányok"-ban elhangzik tőle, hogy őt nem érdeklik a fotózások meg a modellszerződés, merthogy gimibe jár, kosarazik, meg érettségiznie kell majd, hát nem lesz ideje fotózásokhoz. Azt gondolta, jó hecc lesz. Szerencsétlenségére megnyerte, és csomó helyre elrángatták, nem engedték kiszállni. 


    Amúgy, ha lenne lányom, minden erőmmel lebeszélném arról, hogy ilyen versenyen részt vegyen. Eleve a szépséghez kevés köze van a versenynek, nem szépséget keresnek, hanem új arcot. 


     

    előzmény:
    castaneasativa46 (12)
    2019-10-24  09:09
  9. 2019. október 24. 09:0912.

    A szépségkirálynő választás c. médiacirkusz több sebből is vérzik. Nekem is Molnár Csilla Andrea sorsa jutott eszembe a téma kapcsán. Az ő "választásáról" szól a "Szépleányok" c. film, ami őszintén igyekezett feltárni a döntések hátterét. Régen láttam, /ráadásul eléggé rossz kópiát/ melyben az akkori döntőbírókat az "elvtársak" igyekeztek befolyásolni egyik vagy másik hölgy előtérbe helyezését illetően. Mikor a döntő megbeszélésre került a sor - ha jól emlékszem - azért lett M.Cs. Andrea a szépségkirálynő, mert ő kapta a legkevesebb "elvtársi" telefonhívást.  Ez már önmagában érzékelteti, hogy mennyire értelmetlen az egész felhajtás, ráadásul LEGSZEBB NŐ NINCS, csak olyan van, aki egyik másik bíráló szerint más, mint a többi. 


    Addig, amíg egy sportversenyen a konkrét eredmények általában garantálják a siker vagy a kudarc objektív bírálatát, egy ilyen teljesen szubjektív megmérettetésen csak a frusztrálódás, és a csalódás van garantálva. Lányos szülőként a leghatározottabban lebeszélném lányomat ilyen médiacirkuszban való részvételről. 

  10. 2019. október 24. 07:4611.

    A "tizenevesek pucer selfijei"-t nem közli le a helyi nyomtatott sajtó a vezető hírek mellett, továbbá a legtöbb közösségi oldal a hasonló fényképeket nem tolerálja, így annyira azért nem gyakori a jelenség, hacsaknem valaki direkt ezt keresi az interneten


     


     


     


    Ne haragudj , de ez mi ? En korszakrol beszelek . Legyszives figyelmesebben olvasni.

    Ma , a tizenevesek pucer selfijei korszakaban ki a francot sokkol egy furdoruhas lany az ujsagban ?

    Mi koze annak , amit irtam , a valaszodhoz?

    előzmény:
    RókaÚr (3)
    2019-10-23  15:18
  11. 2019. október 24. 07:1410.

    Miss World Hungary szépségversenyen 17 és 24 év között kell lennie a versenyzők életkorának,


    Nem igaz. Az oldalukon ez olvashato:


    A versenyző a nevezésével kijelenti, hogy 1993.01.01-2003.07.01. napja között született, gyermektelen, nő nemű, hajadon (nem házas és nem is elvált), magyar állampolgár.


     


    Ha jol szamolom a 2019  juliusaban ban 16. evet betoltott holgyemeny jelentkezhet

  12. 2019. október 24. 07:049.

    Magabiztosan a reflektorfenyben


    a cikk 5. kepe kepgaleria : tessek , lehet lapozgatni

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2019-10-23  05:47
  13. 2019. október 24. 06:378.

    Szia! Köszönöm a hozzászólásodat! Nem válaszoltál, csak kérdeztél, te engednéd, hogy a saját 16 éves lányod induljon?


    (Le sem írtam az újság nevét, de az összes megyei lap érdekelt, tehát az első kérdésed jogos, de nem releváns. A második kérdésedre a válasz fent le van írva, a 16 éveseknek általában nincs esélye az országos szépségversenyeken, mert 21 év körüli -+/- pár év- lányokat választanak meg, ez a statisztika. A 24-25 évesnél idősebbeknek szerintem ismételten nincs sok értelme indulniuk, viszont ők már tényleg felnőttek és magukért felelnek. 15 éves lány..., te jó ég. Nem ez ide nem jutott el, mivel csak a fenti szépségversenyről készített általában -szerintem- ízléstelen fényképek jelennek meg a helyi nyomtatott napilapban. Szerencsére a 15 évesek bikinis fotói nem jutnak el hozzánk. A "tizenevesek pucer selfijei"-t nem közli le a helyi nyomtatott sajtó a vezető hírek mellett, továbbá a legtöbb közösségi oldal a hasonló fényképeket nem tolerálja, így annyira azért nem gyakori a jelenség, hacsaknem valaki direkt ezt keresi az interneten.)


    ui.: A helyi nyomtatott sajtó is csak azért jut el az emberekhez széles körben, mert a hetente megjelenő apróhirdetéseket tartalmazó mellékletet kizárólag vele együtt lehet megvásárolni.


    Anyukák itt nincsenek, vagy félnek hozzászólni?

    idézet:
    RókaÚr (3)
    2019-10-23 15:18:43

    .


     


    ????????????????? Hogyhogy nem tudsz a csongradi 15 eves gyoztesrol ????
    Biztos , hogy csongradi vagy ?
    Miert nem olvastad el a belinkelt cikket ?
    Ott vannak az emlegetett furdorucik : elol epp egy leheletnyi agyekkoto , hatul egy szalag a fenekben...oblitgethetted volna a sokkolt erkolcsos szemeidet .
    Az elol hatul bemutatott jol kifejlett holgyemeny fogja az allitolagos megyédet kepviselni orszagos szinten..

    ??????????? Nem tudtad ? A jelentkezesi korhatar  14 ev .
    Orszagost szerveznek jelen pillanatban, e miatt latod a kislanyokat az ujsagban  .
    Ez egy nemzetkozi szepsegverseny  ,s 31 eves gyertyait fujja iden... Buborekbeszallito a hung. pezsgo....

    Tessek , keztordeles es pironkodo sopankodas ha ezt varod : Huuuuuuuuuu ha , szegeny Joisten , micsoda szegyen , fujj .... gondolod , hogy be fognak  ulni a tinivadasz gazdag  hazas troger luxuskocsijaba , penzert , pucsitast szolgaltatni ?

    Na ez! , ez a szulo feladata : ugy belenevelni az erkolcsi ertekeket a kis leszarmazottba , hogy egy szepsegversenyen resztvehessen a kis ivarerett  "gyerek" , ha akar , de ne valjon penzert dugo  iskolakerulo  lotyo profetava...es akkor nincs is semmi baj...
    A szoban forgo Szepsegverseny

    előzmény:
    RókaÚr (3)
    2019-10-23  15:18
  14. 2019. október 24. 02:317.

    Niki,bocsass meg,de minden anyanak a gyereke a legszebb,,,,,,


    A lanyok azert is mennek ,mert szeretnek megtudni,igaz ?A Paris Hilton az egyik legrondabb lany,alakja semmi,mint a wc deszka,megis ugy lett nevelve,hogy a szepseg netovabbja,most mmar tudja ,hogy nem meg a milliokkal a hata mogott  sem,,,,,


    Szepseg nem aa muszempillan mu ezen es azon mulik,aki belulrol szep es kisugarzxxxxxxxo,nem pottttolja semmi....

    előzmény:
    Nikita 666 (4)
    2019-10-23  17:05
  15. 2019. október 24. 02:216.

    Mi elso helyet nyertunk a 14 eves unokammal,mint unoka-nagymama,Nem volt ott semmi rossz,se stress,egyforma rszep sima vilagos  egybe ruhat feher gyongggyel,terd alattr.uhat vettunk]az unola mar akkor tulnott rajtam]


    En zongoraztam,Chloe enekelte ;we ara a csampiens,,,,,


    Nem volt egyik unokanak,nagymamanak semmi panasza,,imdenki kedves volt,a dijak nem voltak nagyok,hogy a tobbi milyen nem tudom....chloe mondta jo hecc volt,de ilyen marhasagokhoz  nincs ideje,,,,,

    előzmény:
    Nikita 666 (4)
    2019-10-23  17:05
  16. 2019. október 23. 18:285.

    Nekem egyetlen név jut eszembe


    Molnár Csilla Andrea


    ő is 16 éves volt


    :-(


     


    Sehány éves korukban nem engedtem volna a lányaimat híénák és sakálok közé. 

  17. 2019. október 23. 17:054.

    Nem engedtem volna az enyémet. Gyönyörű félvér, a megjelenése kisugárzása is fantasztikus, mégsem engedtem volna és nem is voltak ilyen ambiciói.


    Nézd, némelyik lány direkt a kifutóra készül, kell az önigazolás. Állandó stressz, a súly tartása, az hogy mindig csinosak legyenek felőrli őket. Az én gyerekem bármelyik szépségkirálynő mellett megállná a helyét, smink nélkül is, kócosan. A szép arc nem mindenkinek ugyanazt jelenti. Ami számit az az, hogy milyen a jellemük. Márpedig igen sok szép lány szemein látszik, hogy még a külső sem képes kompenzálni a belsőt. Igazad van, 16 éves lány még nincs olyan szép, mint egy pár évvel érettebb nő. Hiányzik még belőlük az az élettapasztalat, ami a megjelenést kiegésziti.


    Nem engedtem volna hogy fotózzák, most sincsenek a neten a képei. Szükségtelen vadidegeneknek mutogatni ezeket a lányokat, rengeteg a rosszakaró és rosszindulatú ember, akik a képeket bármilyen más célra felhasználhatják. Ezekből a szépség választásokból csak egy vagy két lány húz hasznot, a rendezőkkel együtt. Felesleges felhajtásnak tartom.

    előzmény:
    RókaÚr (3)
    2019-10-23  15:18
  18. 2019. október 23. 15:183.

    Szia! Köszönöm a hozzászólásodat! Nem válaszoltál, csak kérdeztél, te engednéd, hogy a saját 16 éves lányod induljon?


    (Le sem írtam az újság nevét, de az összes megyei lap érdekelt, tehát az első kérdésed jogos, de nem releváns. A második kérdésedre a válasz fent le van írva, a 16 éveseknek általában nincs esélye az országos szépségversenyeken, mert 21 év körüli -+/- pár év- lányokat választanak meg, ez a statisztika. A 24-25 évesnél idősebbeknek szerintem ismételten nincs sok értelme indulniuk, viszont ők már tényleg felnőttek és magukért felelnek. 15 éves lány..., te jó ég. Nem ez ide nem jutott el, mivel csak a fenti szépségversenyről készített általában -szerintem- ízléstelen fényképek jelennek meg a helyi nyomtatott napilapban. Szerencsére a 15 évesek bikinis fotói nem jutnak el hozzánk. A "tizenevesek pucer selfijei"-t nem közli le a helyi nyomtatott sajtó a vezető hírek mellett, továbbá a legtöbb közösségi oldal a hasonló fényképeket nem tolerálja, így annyira azért nem gyakori a jelenség, hacsaknem valaki direkt ezt keresi az interneten.)


    ui.: A helyi nyomtatott sajtó is csak azért jut el az emberekhez széles körben, mert a hetente megjelenő apróhirdetéseket tartalmazó mellékletet kizárólag vele együtt lehet megvásárolni.


    Anyukák itt nincsenek, vagy félnek hozzászólni?

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2019-10-23  05:47
  19. 2019. október 23. 05:472.


    A torveny nem tiltja .
    Hirdeted az ujsagot , vagy rosszat akarsz neki ?
    Ki akarod turni a fiatal vetelytarsakat , mert egy csaladodbeli huszoneves oreg csatalo is fut ?
    Arrafelétek valami aprilisi donton nem 15 eves kislany lett koronazva ?
    Ne engedd a tiedet es kesz.
    A tobbiek meg csinaljak, ahogy akarjak. Ezt a 15 eveset az motivalta , hogy modell akar lenni.... az egy olyen mesterseg , amit koran kell kezdeni... mert a virag nem sokaig harmatos
    Ma , a tizenevesek pucer selfijei korszakaban ki a francot sokkol egy furdoruhas lany az ujsagban ?

Címlap

top