Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Csak beteg ne legyen

hilari38
Létrehozva: 2021. július 21. 11:16

Sziasztok!


Ti hogy hangoljátok össze munka kontra gyerek. Bölcsöde, óvoda, iskola betegen nem viheted. Ha kicsit köhög, folyik orra az sem jó. Főleg pandémia idején “biztos COVID” arra gondoltam iskolába dolgozok elnézik ha havonta, kéthavonta beteg a gyerek. Hát nem! Táppénz miért nem lett elvégezve ez meg az? Talán otthon voltam a beteg gyerekem miatt, akkor nem tudok ugye dolgozni meg hát otthonról sem. Évente kénytelen vagyok munkát keresni emiatt. Szóljatok ha ti tudtok család-, anyabarát munkahelyet. Nekem eddig nem sikerült. Pedig van, hogy a férjemmel osztozunk a táppénzen.
Ti mit tapasztaltok? 40 éves vagyok 2 gyerekkel az egyik ovis. Még 25 évet kéne dolgoznom, csak hol? Szüljenek anyák gyereket, aztán ne akarjátok dolgozni!


 


 


 


 


 

Címlap

top