Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Cukrász tanfolyam

drge
Létrehozva: 2019. július 8. 17:26

Kedves Fórumozók


Cukrász tanfolyamra szeretnék beíratkozni munka mellett  de a bőség zavaratól nem tudok dönteni. 


Nyilván a leggazdaságosabb az állami finanszírozású esti lenne, de abból is van egy pár. Itt viszont 837 óra gyakorlatot kell teljesíteni!!!!!?????? 837 óra az 5 hónap napi 8 órával számolva, ki tudja ezt teljesíteni munka mellett???? Persze ennyi idő alatt nyílván alaposabban lehet megtanulni, mint a fizetős sulilban ahol kb fele ennyi gyakorlati óra van előírva. Most bele se megyek a tantárgyi követelmények eltérőségébe, meg abba, hogy ha a 837 órát állítólag jogszabály írja elő, akkor a fizetősre miért nem vonatkozik, ez most mind1 is.


Amiért írok nektek az az, hogy tapasztalatokat szeretnék kérni, mert nem akarok kidobni az ablakon 2-300 ezret egy használhatatlan okjs tanfolyamra, egyen ugyanis már részt vettem, oda nem is megyek vissza többet 


Nagyon köszönöm ha megosztjatok a tapasztalataitokat, szép napot Gé

  1. 2019. szeptember 26. 09:363.

    Persze ennyi idő alatt nyílván alaposabban lehet megtanulni, mint a fizetős sulilban ahol kb fele ennyi gyakorlati óra van előírva. 


     



     


    Review: Run 3 online.

  2. 2019. július 18. 05:102.

    Menjel be a Gerbeaud-hoz  Pesten,  kerd,  hogy  beszelhessel  a cukraszal.  O"  majd  jo  tanacsot  ad  neked.

Címlap

top