Nem sül meg a csirke

Bvlgari_86
Létrehozva: 2019. október 11. 18:30

Sziasztok! évek óta főzök, gáz és villanysütőm is volt. Az utóbbi időben vettem észre, hogy ha tepsis húst csinálok, kevés olajat öntök a jénai aljára, rá a fűszeres hús, majd még egy kevés olaj. épphogy egy csepp vizet tettem rá. Most meg úszik a vízben a csireke és nem sül meg. 50 percet szoktam fólia alatt hagyni és amikor leveszem meg van főve a hús. utána még 10-20percet légkeverésesen pirítom, de hiába kapja meg a bőrét nem sül át a hús csak megfő. Mit csináljak??? Köszönöm szépen!

11 hozzászólás
  1. 2019. október 19. 01:5811.

    NEEEM  no"   inditotta  ezt  a   topikot!!!!!!!!!


     


     

  2. 2019. október 16. 17:3110.

    Biztos, hogy csirke? Nem strucc?


    Már nálunk is van egy csomó struccfarm, nem lenne csoda, ha más madarat fogtál volna ki.


  3. 2019. október 13. 18:219.

    off : "Csak felvihogtam : ma mar bedoglott , de mindig beka segge alatti forumon keresgelni tudomanyt ... ez nagy humor ."...


     


    Koszonet  nem volt idom keresesre , de meg Neked valaszolni sem pedig mar tegnap lattam


     


    En mindig reagalok az ilyen es hasonlo kerdesekre ha tudok  es legtobbszor az en sos-emre is reagalnak  ismeretlen ismerosok . Szerintem az enternetnek ez a jelentosege 

    előzmény:
    Mozdonj (6)
    2019-10-12  07:05
  4. 2019. október 13. 11:188.

    Itt vagy?

    előzmény:
    Kövesdiági (7)
    2019-10-12  19:39
  5. 2019. október 12. 19:397.

    Én is fólia alatt sütöm krumplival-hagymával....1óra után leveszem a fóliát, leöntöm róla a vizet /amit nem én öntöttem rá .../, szalonnacsíkokat teszek a combokra és 1 újabb óra alatt pirosra sül----200 fokon...

  6. 2019. október 12. 07:056.

    Hatha valoban segit valakinek


    a molekula innen


    A 2019-es biztato eredmeny itt : l'Institut des maladies génétiques (Imagine), ŕ Paris
    harom honap alatt a 12 eves kislany csontjai 2 cm-t nottek

  7. 2019. október 12. 06:565.

    kb 220 fokra , addig , amig piritsd , amig  az alma meg nem repedezik.= kb 220 fokra , addig  piritsd , amig  az alma meg nem repedezik.

    előzmény:
    Mozdonj (4)
    2019-10-12  06:55
  8. 2019. október 12. 06:554.

    Elnezest .
    Csak felvihogtam : ma mar bedoglott , de mindig beka segge alatti forumon keresgelni tudomanyt ... ez nagy humor .

    Utananeztem .
    Ne takard foliaval es sozzad jol meg.
    Tegyel melle egy almat , es allitsd jo forrora :kb 220 fokra , addig , amig piritsd , amig  az alma meg nem repedezik.
    Ekkorra mar a csirke bore szep piros..ez kb 15-20  perc .
    Szepen 130 fokosra allitod es addig hagyod , amig akarod : egy ora mulva omlos szaftos ...

  9. 2019. október 12. 06:263.

    Nem torpecsirke ?

  10. 2019. október 11. 22:032.

    off: tolem kerdezik h tudok-e olyan kutatorol, kutatasrol vagy kiserletrol, szemelyes kezelesrol, blogrol, forumrol ....ahol a dwartfism. Szemelyreszabott kezeles .... kiserleti stadiumu kutatas.... kutatok, orvosok neve vagy angol, francia, nemet orvos/ kutato csoportok tanulmanyai , forumai ahol lehet kerdezni ... koszonet ha tudnatok valamit linkelni 

Címlap

top