Állatkommunikáció

Christi
Létrehozva: 2018. november 27. 11:06

Sziasztok!


Telepatikus állatkommunikációval foglalkozom. Kérdezhetünk az állatoktól és ők válaszolnak, ők is éreznek és vannak gondolataik. Ez egy teljesen természetes módszer, gyakorlással elsajátítható, a gyerekek sokszor még ösztönösen tudnak így "beszélgetni" az állatokkal. Sok helyzetben jelenthet segítséget, ha megtudhatjuk, hogy háziállatunk miért viselkedik úgy, ahogy. Segít, ha elmondhatja, hogy hogyan érzi magát, mit szeretne, mit üzen nekünk.


Magyarországon ez még viszonylag újnak számít, de külföldön már évtizedek óta használják (én Bécsben tanultam), van, hogy az állatorvossal állatkommunikátor is együtt dolgozik.


Ha érdekel az állatkommunikáció, itt találod a honlapomat: https://telepatikom.wixsite.com/telepatikom


Volt már olyan élményetek, hogy tudtátok, hogy mit gondol, mit akar nektek üzenni a kutyátok, macskátok, vagy más háziállatotok?


Van bármilyen tapasztalatotok a témával kapcsolatban?

3 hozzászólás
 1. 2019. július 1. 12:133.

  it was surprise for me in start after coming here as you guys didin't allow me to comment. I had some points at that time but now I forgot. :(


  Dissertation Help Online

  előzmény:
  CharlesMoore (2)
  2018-11-30  11:29
 2. 2018. november 30. 11:292.

  Notre Dame Nemzetközi Gimnázium, Párizs A gimnázium Európa egyik legjobbja, és Párizstól északnyugatra mindössze 30 perc vonattal. Verneuil sur Seine-ben található ez az iskola a világ minden tájáról érkező diákok számára a főiskolai előkészítő oktatást, és kétnyelvű. A középiskolai tananyagot angolul tanítják a 9-12. Évfolyamos diákoknak, és amerikai stílusban. Bőséges francia nyelvű és kultúrális programokkal és dúsítási tanfolyamokkal.


     essay dune

Címlap

top