Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

15. kerület lakásvásárlás

nike0809
Létrehozva: 2021. október 15. 15:03

Sziasztok! 

A férjemmel már jó ideje lakásokat nézegetünk Budapesten, és most találtunk egy viszonylag új tégla lakást Rákospalotán a Dózsa György Gimnázium közelében. Egyáltalán nem ismerjük a 15. kerületet, de elég sok rémtörténetet hallottam róla, amik nem tudom, hogy még igazak-e. Nektek mi a tapasztalatotok 15. ker. Rákospalotával? Mi a vélemény a Fő út környékéről? Érdemes ott most lakást venni?


  1. 2021. október 20. 21:473.

    Helloka!
    Én személy szerint még nem, de ismerőseim laktak ott egy ideig. A panelek környéke elmondásuk szerint kritikán aluli volt, de nem az infrastruktúra, vagy a boltok/üzletek, stb. elérése miatt, hanem az emberek miatt. Egy másik nagy negatív, amit említettek, az a bejutás a belvárosba, de ha nincs dolgod arra, akkor ebből nem lesz gondod. Ha kicsit élhetőbb, de pöppet drágább részen is meg tudtok engedni magatoknak ingatlant, akkor én a Svábhegyet vagy Hűvösvölgyet tudom ajánlani! Mi ezeken a részeken nézegettünk lakhatást családilag,végül Hűvödvölgy lett és nem bántuk meg! Ha érdekel tudok mesélni róla :)

  2. 2021. október 16. 22:572.

    Pasaréten, sokkal jobb helyen van eladó lakásunk. 3 szobás + garázs, kertes társasházban. 65 millió, írj ha érdekel.

Címlap

top