Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Patkányinvázióóó

castaneasativa46
Létrehozva: 2019. Április 29. 17:04

Magyarországon újabban nagyon elszaporodtak a patkányok.Legalábbis erről számolt be egy országgyűlési képviselőnk, és ezt azzal hozta összefüggésbe, hogy nő a Fidesz támogatottsága. Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a képviselő a mi kis, békés állatseregünket hasonlítja össze olyan emberekkel, akik csalárd, hazaáruló módon júdáspénzt, vagy más értékeket fogadnak el a politikai párt támogatásáért cserébe. 


Tiszteletbeli patkányként a leghatározottabban ki kell jelentenem, hogy ilyen gondolat semmilyen kis állatkában fel sem merül. Mi soha nem fogadunk el hálapénzt, baksist, júdáspénzt, borravalót, különféle zsíros üzleteket - ha annak egy másik patkánytársunk látná a kárát. Nem tudom, hogy honnan veszi a képviselő ezeket a minden alapot nélkülöző állításokat.


6 hozzászólás
 1. 2019. május 30. 21:286.

  Az EU-ban azonban várhatóan kiszorulnak a hatalomból, mivel már saját pártcsaládjának sem érdeke a védelmezésük.


  Egyrészt köztudottá vált, hogy az EU-s adófizetők pénzéből jórészt egy magyarországi rendszerszerűen felépített korrupció haszonélvezői gazdagodnak, és egyetlen EU-s politikus sem engedheti meg tartósan, hogy a saját választóinak az igazságérzete ellen cselekedjen, valamilyen szankció várható. Másrészt meglesznek a magyar kormánypárti szavazatok nélkül is.


  Az, hogy a magyar kormánypárt külföldi politikai nyomásra fog lemondani, teljesen téves elképzelés. Magyarország érdekérvényesítő képessége a gazdasági teljesítményétől függ, ez pedig jelentéktelen. /EU-s szinten./ Tulajdonképpen senkit sem érdekel, hogy velünk mi történik, kivéve bennünket. 


  Most még annyit tennék hozzá, hogy a fentiekből eléggé borús kép rajzolódik ki, de az is valami, hogy a helyzet tisztábban látszik - ha igaz. A DK négy képviselői helyet kapott, és már ez is valami. Az, hogy mikor lesz kormányváltás, a jövő zenéje. Egyes közgazdászok szerint "hamarabb, mint gondolnánk, mivel a rossz döntéseknek igen nagy  gazdasági kár a következménye." Persze, amíg EU-s pénzekből foltozgatják a repedéseket, szakadékokat, a folyamat sokáig elhúzódhat...

  előzmény:
  castaneasativa46 (5)
  2019-05-30  21:13
 2. 2019. május 30. 21:135.

  Erről jut eszembe, egy vélemény a Magyarországi állapotokról:


  Sokan jószándékú emberek próbálják megfejteni, megmagyarázni, hogy lehet az, hogy miközben nyilvánvalóan nincsenek összhangban a jelenlegi kormányzó párt által hangoztatott elvek és tettek, mégsem söpri el őket a választók tömege. Egy vélemény szerint egy igen átgondolt és mesterien végrehajtott  terv húzódik meg a háttérben, melynek egyedüli célja a hatalom megtartása annak érdekében, hogy a társadalom egy jól körülhatárolt rétege jól meggazdagodjon, és létrehozza az új magyar burzsoáziát.  Valamennyi cselekedet ennek a célnak a megvalósítása érdekében történik, minden ennek van alárendelve.


  Az ország vezetői jól tudják, hogy a hatalmat nem engedhetik ki a kezükből, mert ha ez megtörténne, törvénytelen gazdagodásuknak vége lenne, vagyonukat jórészt elveszítenék, és akár börtönbe is kerülhetnének. Ezért a hatalom megtartása érdekében meg kell téveszteni az embereket, el kell hitetni velük, hogy az ország érdekében munkálkodnak.


  Nem létező ellenségképet kell felfesteniök, akik - szerintük - a magyarság életére törnek /migránsok, Soros György, Brüsszel, stb./ akiktől meg kell menteni a védtelen magyarokat, Európát, sőt a kereszténységet.


  A választásokat a demokrácia látszatának fenntartása érdekében meg kell tartaniok, de mindenképpen meg kell nyerniök. Ezt békésebb módszerekkel, a kiszolgáltatott rétegek megzsarolásával, a külföldiek megtévesztésével, szavazataik átláthatatlanná tételével, de végső soron akár erőszakkal is végre kell hajtaniok. Minél több visszaélést hajtanak végre, annál nehezebb visszatérni a becsületes útra, annál inkább kell fokozni a nyomást a minden áron való győzelem érdekében.


  Aki részese lesz a becstelenségnek, tart attól, hogy ez kiderülhet, kénytelen tovább folytatni azt, amit elvárnak tőle. Aki mégis kilép, az lebukik /ellehetetlenül/ Azok buktatják le, akik eddig támogatták.


  A kormánypárt magyarországi hatalma gyakorlatilag korlátlan, szinte mindent megtehetnek. Övék az összes napilap, rádió, TV, a törvényhozás, igyekeznek a bíróságokat is bekebelezni /Ez, mint most látjuk,  véglegesen nem sikerült, de csak felfüggesztették a kormánypárti bíróságok létrehozását/ Az ellenzék széttöredezett, különböző szankciókkal fenyegetett, részben megvásárolt. Minden önálló gondolkodás csírájában elfojtott, hiszen nem gondolkodó emberekre van szükség, hanem "alattvalókra", ezért már az óvodában elindul a butítás. Csak a kiválasztottak tanulhatnak tovább.


   


   

 3. Torolt_felhasznalo_153412
  Torolt_felhasznalo_153412
  2019. Április 30. 09:364.

  Meg vagy zavarodva? A kríziskommunikációt a magyar oktatási rendszerben még az egyetemi kommunikációs szakokon is csak épphogy megemlítik.


  A kormányról vesszük a példát, ők azzal szokták elintézni a krízist, hogy: KUSS!


  Amúgy pont most látom, hogy a Már tényleg jobban élek topikban is krízis van, bizonyára aktuálisan kellemetlen dolgot írt valaki, mert nem lehet a legutolsó hsz-hez navigálni a teljes topik átpörgetése nélkül. :D

  előzmény:
  terdszelikatica (3)
  2019-04-30  07:56
 4. 2019. Április 30. 07:563.

  Tanultal krizis kommunikaciot ? ha tanultal volna ilyen hulyesegeket ilyen rendszerben le sem irsz  Jo lenne ha ezt a magyar oktatasi rendszerben is tanitanak ;KRIZISKOMMUNIKCIO!!!

 5. 2019. Április 29. 18:192.

  Aki tudja nem mondja,aki mondja nem tudja,négy szóban a magyarázat.

Címlap

top