Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mást bedrogozni vicces?

LiLililla
Létrehozva: 2019. augusztus 14. 21:44

Arra keresem a választ, hogy azon mi vicces van, hogy másnak a tudtán kívül drogot keverünk az italába, majd lehet rajta röhögni, hogy kórházba került, mert ott hagytuk eszméletlenül a város közepén? Erre hogyan van közönség, felnőtt ember ezen hogy tud röhögni (nyilván nem tették hozzá, hogy előtte bedrogoztuk, úgy került "detoxba")? Szerintem komolyan betegek az ilyen emberek, ez túl megy azon, hogy rágót nyomunk valaki hajába stb.


Arról van szó, hogy banketton drogot tettek a tudtom nélkül az osztálytársaim az italomba, majd órákkal később a kórház sürgősségijén tértem magamhoz lekötözve. Nem voltam agresszív, eszméletlenül találtak a város közepén. Az is megér egy misét, hogy erre mi szükség volt és olyan sérüléseim lettek a kötözéstől, mert szoros volt, hogy hetek után is látszottak, plusz úgy beszéltek velem, mint egy kutyával, meg közölték, hogy "nézzenek oda alig múlt el pár hónapja 18, máris jogai vannak".... Annyi időre sem adták oda a telefonomat, hogy felhívjam a szüleimet...


Szóval órák estek ki teljesen. Halovány emlékeim vannak csak arról és ezt a horzsolások, szakadások is megerősítik, hogy egyik fiú osztálytársam a karomnál fogva húz a földön egy parkban.... Majd otthagyott egy elhagyatott helyen egy járókelő talált rám...


Otthagytak magamra, meg gondolom milyen vicces lehetett, hogy bedrogoztuk, félig szedált... Gondolom, képeket is csináltak rólam... Utána meg szétpletykálták az egész várost, mindenkit, hogy "detoxba került".


Rendőrségi feljelentés nem lett, mert anyámék "nem akartak még nagyobb szégyent", meg "úgysem bizonyítod be, hogy nem magad vetted be". Meg "úgysem mondják el senkinek, mert akkor kiderülne, hogy magadra hagytak eszméletlenül". Meg világ életükben az volt a fontos, hogy mit gondolnak mások, meg a falu....  Nem akartak botrányt.


Nekem meg el kellett tűrnöm ezt is, mert hatalmas trauma volt, meg azt is, hogy utána szétpletykáltak... Erre ment ki úgyis a játék, hogy kicsinálhassanak. El sem akartam menni a bankettra, csak az ofőm erősködött, mert 4 évig szekáltak folyamatosan, mert én jótanuló voltam, nem buktam, kitűnőre, nem piáltam, drogoztam, buliztam, keféltem össze-vissza már 14 évesem.


Szerintem ez túl megy már a viccelődés, szivatás kategórián. Depressziós is lettem ezután az eset után, féltem utcára menni egy lúzernek éreztem magam. Be is igazolódott, mert akinek csak tudták, elpletykálták, de a szemebe nem mondja senki, hogy elmondhassam az igazságot... Úgy gondolom az sem különb, aki ezen nevett, meg észébe sem jut, hogy esetleg más is volt a háttérben. Azt tudtam, hogy drogoznak, kiránduláson is durván tolták, de nem gondoltam volna, hogy erre képesek. Aki ezt teszi, ELMEBETEG. 


Nem kamu, tényleg nem az.

  1. 2019. augusztus 19. 12:0611.

    BU"NCSELEKME'NY   !!!!!    Azonnal  fel  kell jelenteni!!!!    Ez  gyilkossa'gnak  sza'mit!!!!!

  2. 2019. augusztus 17. 08:1710.

    Öntudatlan-, kiszolgáltatott helyzetbe hozni valakit, majd magára hagyni laikus ésszel is többszörös bűncselekmény!


    Akik ezt elkövették, nem meggondolatlanok, hanem erkölcsi szinten nulla felelősségérzettel rendelkeznek.


    Mivel nem egy ember látta, -kivitelezte, így nem maradna titokban az értelmi szerző, végrehajtó, mert amit 2 ember tud, az már nem titok.


    Belegondoltál, hogy akár a HIV pozitív is rád találhatott volna?! - vagy bármely aberrált, azon az elhagyatott helyen, kiszolgáltatottan?


    Megvizsgáltattad utána magadat?!


    Az egész életed rámehetett volna, nem csak következményként ha valaki bántalmaz, de a szűz szervezeted a drogra akár toxikusan is reagálhatott volna!


    Egyszóval, többszörös élet elleni támadás volt, ami ellened történt!


    Ha nem állítod meg őket, te is felelős leszel részben a következő áldozatot ért sérelemért.


    Mert aki egyszer átlép egy határt, és büntetlenül megússza, - az ismételni fog!


    Együtt tudsz majd élni vele?!


    Nagykorú vagy, köteles vagy felelősen dönteni, nem mentség, hogy mások, akár a szüleid, mit mondanak!


    Igenis el kell menni, feljelentést tenni, és kérvényezni a teljes körű vizsgálatot, nem csak a történtekre, de az egészségedre vonatkozóan is!


    Tedd nyilvánossá, mi történt, én a helyedben a helyi lapban leírnám, és a nevemmel aláírnám.


    Mert akik jó bulinak élték meg, azok majd eldöbbennek, amikor ismerősöktől, szülőktől visszahallják a felháborodottságot miatta, és így az ügy felgöngyölítése is gyorsabban és eredményesebben meg tud történni.


    Te pedig végre megpróbálhatsz a feldolgozás fázisába jutni ebből a rém álomból!


    Sok erőt kívánok hozzá, és mutassad meg, nem csak a jegyeid jók, te magad is tudod hasznosítani mindazt a tudást, amiért kaptad!


     


     


     

  3. 2019. augusztus 15. 19:129.

    Nekünk is volt külföldön. Puskák is.

    előzmény:
    Bagoly (8)
    2019-08-15  17:20
  4. 2019. augusztus 15. 17:208.

    Nagyon lelekerosito tortenet, csak azt aruld el, kulfoldi utazasod alatt hogyan vihettel magaddal  pisztolyt?

    előzmény:
    terdszelikatica (4)
    2019-08-15  09:27
  5. 2019. augusztus 15. 16:067.

    Micsoda storyk...., meghül bennem a vér....

  6. 2019. augusztus 15. 13:516.

    Hülye gyerek, ha ennyiben hagyod akkor ez csak előleg volt az élettől. Lesznek még ennél nagyobb pofonjaid is. Úgy tűnik veled meg lehet tenni. Nagykorú vagy nem? Meddig fognak a szüleid dönteni helyetted? Majd azt is velük fogod megbeszélni, hogy kivel feküdj egy ágyba?


    Nőjjél fel, ehhez az első lépés a rendőrség.


    Komolyan mondom, tele az ország birka emberekkel.

  7. 2019. augusztus 15. 11:545.

    Aljas, szemét húzás volt. Ráadásul magatehetetlenül hagyni valakit nyilvános területen nem veszélytelen manapság.


     


    Ha az én gyerekem lennél, biztosan kivertem volna a palávert az iskolában az osztályfőnöködnél. Lehet, hogy mindenki különbözően itéli meg ugyanazt a helyzetet, de nekem az lenne furcsa, ha valakivel ezt megteszik és az csendben marad attól tartva, hogy nem hisznek neki. Egy osztályfőnök szerintem ismeri annyira a tanulóit, hogy meg tudja itélni, hogy igazat mond-e vagy sem.


    Bocs, hogy ezt mondom, nem bántásnak szánom, de ez a tipikus megfélemlített kisember szindróma, nem szólni, csendben maradni, mit szólnak, mit gondolnak. Én úgy gondolom, hogy akit sérelem ér, az minimum kikéri magának a vele történteket még akkor is, ha sosem derül ki, hogy ki volt a tettes.


     

  8. 2019. augusztus 15. 09:274.

    off: errol jutott eszembe . Egykulfoldi utazasi k soran az egyik volt diaktarsam felajanlotta lakasat h ne szallodaban szalljunk meg a varosban hanem a lakasaban toltsunk egy hetet a varosban, mivel O akkor mar honapok ota jarta a vilagot . Hazban portaszolgalat volt es epphogy lepakoltunk , baratom mar tusolt felig nyitott ajto mellett, en pedig az erkely es a folyoso kozott kinyitottam az ajtokat es kereszthuzatot csinaltam. Visszaleptem az erkelyrol es a szoba eloszoba kuszobnel egy teljesen meztelen ferfi allt . Angolul azt mondta adjak neki ruhat . Mi tagadas megfagyott bennem a ver .Nem a latvanytol hanem h mi van ha ez a ferfi drogos.Azonnal a taskamert  nyultam a pisztolyomert es nyugtatgattam h kap ruhat turelem csak keresnem kell es ne jojjon kozelebb . Kozben a baratom kiszolt anyanyelvunkon: hogy ez az aminek innen latom  ? Mondtam  igen es legyen keszenletben .Megcsorrent a telfon es a ferfi ideges nyugtalan lett .Kivettem egy polot a borondbol  es odadobtam a meztelen kerelmezonek . Az felkapta es elrohant . Kirohant a lakasbol .Kesobb kiderult a portaszolgalat hivott h a monitorjan latta h egymeztelen ferfi ment be a nyitott lakasba esertesitette a haz biztonsagi szolgalatat es a rendorseget .es en is szegyen nem szegyen drogosra gondoltam .

  9. 2019. augusztus 15. 09:103.

    Igazad van . Ez tenyleg surolja az elmebetegseg hatarait . 

  10. 2019. augusztus 15. 09:072.

    Sovany vigasz ha azt mondom :Az ember egy primitiv leny .Kulonben  korhaznak hivatalbol kell feljelentest tennie .

Címlap

top