Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vér anyajegy eltávolítás

Ildikó100
Létrehozva: 2019. október 19. 17:34

Üdvözlök mindenkit!A kérdésem volt már valakinek vér anyajegye,amit aztán lézeres kezelés útján eltávolítottak?Nekem egyre több lett elől a melleim felett,esztétikailag zavaró. Szeretném ezt kezelés útján eltávolítani. Köszönöm a majdani válaszokat. Üdv.Ildiko 

  1. 2020. október 3. 19:404.

    Ha debreceni vagy, akkor dr. Bálint Ágnest tudom ajánlani. 

  2. 2020. Április 2. 15:443.

    Ha az orvos érzésteleníti,semmit nem érezni,nem kell félni.

  3. 2019. október 21. 10:062.

    Nekem ugyan nem vér anyajegyet kellett lézeresen eltávolítani, hanem mást, de azt kell mondjam, elég fájdalmas. Nem mondom, ki lehet bírni, de készüljél fel, hogy nem nagy élmény.


    A bőröd kezelése a lézerezés után nagy figyelmet igényel, hogy szépen begyógyuljon a heg, de ezt gondolom az orvos majd részletesen elmagyarázza.

Címlap

top