Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

E-cigi/rendes cigi??

cigifiú18
Létrehozva: 2021. augusztus 1. 19:02

Tudom, hogy ezen oldalon többnyire hölgyek vannak jelen. Magam nem rég töltöttem a 18 éves és nagyjából 3 éve cigizek. Az első szálat a barátnőm bátyjának 18. születésnapi partiján szívtam el. Eleinte csak heti 2-3 szálat szívtam, azt is hétvégén a haverokkal. Ez később napi 2-3 szálra növekedett, mára pedig sokszor a napi 7-8 szálat is eléri ez a szám. Bár igaz, hogy egyre többször e-cigit szívok inkább. Melyik az egészségesebb az e-cigi vagy a rendes cigi? Már, hogyha lehet ilyen módon a dohánytermékek esetén különbséget tenni.

Nekem egy sérülés miatt véget ért 4 éve a sportolói pályafutásom, viszont az ikertesómnak nem. Nagyjából féléve kezdtem észrevenni, hogy el-eltünedeznek az e-cigik a fiókomból. Beszéltem vele róla, de azzal vágott vissza, hogy én is sportoltam. Csak a múlt és jelen között van némi különbség. Ezt hogyan lehetne vele megértetni?

Köszönöm a segítségeteket! És elnézést a tegező befejezésért!

Címlap

top