Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vállalkozás-egyedi parfüm

MDori
Létrehozva: 2022. Április 12. 19:19

A BGE/KKK harmadéves, kereskedelem és marketing szakos hallgatója vagyok és az egyik órai feladatunk volt az, hogy egy vállalkozás ötletet kell kialakítanunk.
Az én ötletem az volt, hogy egy személyre szabott parfüm megalkotásával foglalkozó vállalkozást hoznék létre. A cég az Only You Perfume nevet kapta és ahogyan azt az előbb említettem, a fogyasztó egyénileg állíthatja össze/alakíthatja ki, hogy milyen illatú parfümöt szeretne megkapni. 
Tudom, hogy már Magyarországon is van elterjedése ennek, viszont én annyival szeretnék még többet nyújtani, hogy nálam a vendég saját maga állíthatja össze és vehet részt a folyamatban. Ott lenne mellette egy profi parfümőr is aki természetesen mindenben segít, de a feladatokat a vendég végezné el, ezáltal egy élménnyel is gazdagabb lenne.

Mit gondoltok, érdemes lenne ezt az ötletet tovább vinni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Címlap

top