Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Állatbarát szállás

Macskalány
Létrehozva: 2009. február 9. 14:40

Sziasztok!

 

Állatbarát szállást keresek !

Konkrétabbban: nyáron (július) 1 hetet szeretnénk eltölteni a zalai térégben vagy Hajdúszoboszlón olyan panzióban, vagy apartbanban, ahol szívesen látnak bennünket a 2 cicánkkal együtt.

Korábban már nyaraltunk a Balaton partján cicával, de most a zalai gyógyvizek térségben vagy Hajdúszoboszlón szeretnénk pihenni.

Olyan szállást keresek, ahol valóban szívesen látnak és nem vág pofákat a tulajdonos, és nem kér el annyit a cicákért, mint egy emberért félpanziós ellátásban.

A cicáim nagyon jól neveletek, szobatiszták, rengeteget utazunk velük, szóval nem mai nyaralók, hétvégézők.

Ha valakinek van ajánlata szívesen várom direktben is, a neten található Állatbarát szállásként hirdetett helyeket már e-mailen megkerestem.

Köszönettel: Macskalány

  1. 2009. február 9. 15:422.

    Szia!

     

    Sajna nem szállást mondok neked, csupán kérdésem lenne: tényleg meg lehet oldani a nyaralást cicával? Hogyan oldjátok meg? Én most szeretnék örökbefogadni egy macsekot, párom is nagy cicabarát, nincs is ezzel gond, csak pont a 7 végén kérdezte, biztos akarom-e, mert akkor nem tudunk menni soha sehova... 

    előzmény:
    Macskalány (1)
    2009-02-09  14:40
  2. 2009. február 9. 16:083.

    Szia!

     

    Persze mindent meg lehet oldani! Én azt a mondást, hogy a macsaka a helyhez ragaszkodik a kutya pedig az emberhez nem osztom. Nekem nem a mostani cicáim az első cicák az életemben. Eddig egyik cica sem okozott gondot utazás szempontjából. Volt olyan macsekom, akivel BKV-n, vonaton, buszon is utaztam.

    Jelenleg kocsival utazunk mindenhová, ráadásul úgy, hogy ezeket a cicákat nem kiscicakétn fogadtam örökbe. A kandúr 10 hónapos korában került hozzánk a lányka pedig 2,5 évesen.

    Szóval ne aggódjatok nagyon-nagyon sok türelemmel, következetes neveléssel rengeteg mindenre lehet tanítani a cicákat. Nálunk a kandúr ha meglátja az utazótáskát, azonnal tudja, hogy kirándulás lesz a hétvégén. Olyankor leül a táska közelébe és elkezd mosakodni, készülődni, hogy őt is vigyük magunkkal. Ekkor előveszem a szállítókosarát, beleteszem a plédjét és tudja, hogy ha hazjött a papája (férjem) azonnal indulunk. A lánykát pedig csak egyszerűen bele kell tennem a saját szállítókosarába és már indulhatunk is.

    Viszek nekik almot, alomtálcát, lapátot, tányért, itatót, kaját és játékot, egy kisebb kaparóbútort és sehol sem érezhetik hiányát a megszokott életüknek.

    Tavalyelőtt a balatoni panzióban a kandúrnak hatalmas sikere volt, a tulajdonos egész családja el volt ájulva a cicától, hogy milyen tiszta, szép és milyen rendsen viselkedik.

    Azt, hogy nem megyünk asztalra, nem wc-zünk máshová mint az almostálba természetesen nem felejtik el, attól, hogy elutaztunk.

    Azt viszont pontosan betartjuk ilyenkor is, hogy ugyanabban az időszakban kapnak reggelit és vacsorát.

    előzmény:
    weroni (2)
    2009-02-09  15:42
  3. 2009. február 9. 16:304.

    A kérdés az, hogy ezt akarjátok, tudjátok-e vállalni vagy sem?

    Ezt kell a pároddal eldönteni. Nekünk ez nem teher, nem nyűg a cicáink a gyerekeink így természetes, hogy visszük magunkkal őket hétvégén és nyaralni is. Ha külföldre megyünk akkor a szüleimnél vannak vidéken Kényeztető programon !

     

    Kérdezz nyugodtan, szívesen írok.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2009. február 9. 16:385.

    Szia! Epp ma nezegettem hoteleket, a soproni Lover is allatbarat szallasnak hirdeti magat.

     

    En is sokat utazok a kutyammal, rendszeresen repul is velem, ugyhogy meg lehet oldani. (a kutyusom is macskameretu)

     

     

    előzmény:
    Macskalány (4)
    2009-02-09  16:30

Címlap

top