Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Mostanában volt Nála valaki? (Dr.Németh Tamás gyermek fül orr gégész) ?
Senki?
Kicsi összekutyultam, boccsánat.
Német Tamás fül-orr gégészről szeretnék véleményeket
Sziasztok!
Szeretném felfrissíteni a topicot. kezdődő orrpolipot állapított meg az SZTK-ban a dr. nő, adott szteroidos orrsprét. Meg szeretném nézetni máshol is a biztonság kedvéért, és szeretnék Dr. Német Tamásra gondoltam (közel van a munkahelyemhez), szeretnék véleményeket hallani róla.
Előre is köszönöm.
Erzsi
Sziasztok!
Nekem sürgősen el kell mennem fül-orr-gégészhez, akinél korábban voltam pedig szabadságon van, így hozzá jelentkeztem be.
Engem konrétan az érdekelne, hogy jó szakember, türelmes, jó fej?
Nagyon félek a fül-orr-gégész bácsiktól... Néniktől is.
Köszi!
Amúgy olyan "semmilyen" de rákérdezhetek pontosabban.
Szia!
Igen, van saját honlapja is. Most nem jut eszembe hirtelen a címe, de ha beírod a gugliba megtalálod. Nagyon lelkiismeretes.
Szia
Szia!
Mire vagy kíváncsi? A kisfiamat kezelte, maximálisan elégedett vagyok vele. Egy olyan anyukától kaptam a számát, aki Budapesten már kipróbálta az összes gyerek fül-orr gégészt. Ő esküszik rá, hogy ő a legjobb. Az ő kisfiát műtötte is.