2014. Május 04.
Húspácolás:
Plusz ízt ad, és a hús rostjait is lazítja a pácolás. Használhatunk hozzá tejterméket, kefirt, joghurtot vagy tejet, némi fűszerrel. Lehetőleg minél tovább, akár egy éjszakán át is pácolhatjuk ebben a húst. És hogy mi a száraz pácolás lényege? Lesd el mai főzővideónkból.
még több cikk
Csillagjegyek, akik megérzik a bajt
A Vígszínház több népszerű darabját nem láthatják már többé a nézők
Merjek segíteni az utcán egy bajba jutott emberen?
Ez a 6 kozmetikum pénzkidobás a szakemberek szerint
Házasság első látásra: Kornélia elköltözött Jánostól, a férfi pedig csupán egy bugyit kért tőle távozáskor
Ezek a csillagjegyek igénylik az egyedüllétet
A kardiológus top tanácsa: ez legyen az első, amit felkelés után csinálsz
Csillagjegyek, akiknél nincs második esély
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.