nlc.hu
Gasztro

Kapaszkodj! Itt a sajtos makarónis Martini!

Kapaszkodj! Itt a sajtos makarónis Martini!

A sajtos makaróni, vagy Amerikásabb nevén Mac and Cheese egy nagyon népszerű étel, de ez nem jelenti azt, hogy jó ötlet lenne alkoholos ital formájában is elkészíteni. Volt, aki másképp gondolkodott.

A Velveeta volt az a merész márka, amelyik elő mert állni a saját sajtos makarónis Martinijével, ami a Veltini nevet kapta a kreatív névadóktól. A terméket a sajtjairól ismert Velveeta a BLT Steak étteremlánccal közösen fejlesztette. Minden egyes koktélhoz a Velveeta sajtjaival ízesített vodkát, olivabogyó oldatot és száraz vermutot használnak, a tetejére pedig kagyló alakúra hajtogatott sajtot tesznek töltött olivabogyóval és sajtszósszal megbolondítva – írja a mymodernmet.

Mac and Cheese Martini

Te megkóstolnád?

Az elmélet szerint egy Veltinit iszogatni olyan élmény, mint elfogyasztani egy Mac and Cheese-t és egy Martinit. Az italt 15 dolláros (nagyjából 6000 forintos) áron lehet kipróbálni a BLT Steak étteremlánc több éttermében. Aki nem utazna ezért olyan sokat, annak javasoljuk, hogy egyen otthon egy sajtos makarónit, és igyon mellé egy pohár Martinit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top