nlc.hu
Gasztro

Az Auchan 4268 termék árát csökkenti

Az Auchan is beszállt az árháborúba, több ezer termék ára csökken

A húsvéti héten több mint 4200 termék ára alacsonyabb az Auchanban.

Az utóbbi hetekben valóságos árháború indult meg az áruházláncok között, a vállalatok sorra jelentik be, hány terméket adnak olcsóbban.

Most az Auchan adott ki egy közleményt, amely szerint egészen pontosan 4268 termékének árát csökkenti az Auchan Magyarország a húsvéti héten. A Bizalomkártyás törzsvásárlók még ennél is többhöz, négy és fél ezer árucikkhez juthatnak hozzá jelentősen kedvezőbb áron.

Mint írják, az élelmiszerek szinte minden kategóriájában lejjebb mentek az árak: 2500 termék kerül átlagosan 20 százalékkal kevesebbe, köztük a zöldségek, gyümölcsök, a fagyasztott termékek, a felvágottak és a csemegepultok kínálata, a húsok, a halak, a sajtok és más tejtermékek, a friss és tartós pékáruk, a cukrászati termékek és az édességek, valamint a különböző alkoholmentes és alkoholos italok.

Vásárlók az Auchan budaörsi áruházban 2018. augusztus 27-én

Vásárlók az Auchan budaörsi áruházban (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az átlag 20 százalékot is meghaladja a tartós élelmiszerek árcsökkenése, de kevesebbet fizethetünk a snackekért, kekszekért is, a nemzetközi konyha termékei pedig 25 százalékkal lettek olcsóbbak.

A nem-élelmiszerek közül a babaápolási termékek ára közel 30 százalékkal csökken ezen a héten, a háztartási vegyiáru 26 százalékkal kerül kevesebbe, az illatszerek 22 százalékkal.

A mostani árcsökkenést az áruházlánc húsvétig garantálja, de a kedvező árak az ünnep után sem szűnnek meg automatikusan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top