nlc.hu
Gasztro

Hámozva veszi a banánt, ezzel spórol a boltban

Meghámozza a banánt a boltban, így spórol a bevásárlásnál

A „minek fizessek a banánhéjért, mikor azt úgysem eszem meg?” elv alapján végül is igaza van.
Banánhéj

Nemcsak a húsáruért és a sajtokért kell vagyonokat fizetnünk a boltokban, hanem a zöldség- és gyümölcsáru nézegetése közben is sokszor akadhat fenn a szemünk. Egy Mai nevű ausztrál nő egy egész érdekes spórolási taktikát osztott meg a TikTokon, amit állítólag nem ő, hanem egy barátja, Mason talált ki, és rendszeresen alkalmaz is bevásárláskor.

A banánokat még a gyümölcssoron meghámozza, így a kilóban mért ára is kevesebb lesz, ugyanis nem kell kifizetnie az ehetetlen (?) banánhéjat – derül ki a 24.hu cikkéből.

A nagy lifehack természetesen megosztotta a videót megtekintőket, valaki egyből zseniális trükknek kiáltotta ki, mások meg arra hívták fel a figyelmet, hogy alig lehet spórolni a trükkel, egyszerűen nem éri meg, hiszen maga a banán is sokkal gyorsabban romlik meg héj nélkül, gyorsabban kell elfogyasztani.

Arról nem szól a fáma, hogy a boltokban hogyan fogadják a szokatlan húzást, de gyanúnk szerint idehaza ez a trükk azonnal rászabadítaná a vásárlóra az üzlet biztonsági őrét, és spórolás helyett inkább egy megalázó beszélgetés lenne a jutalmunk. Persze aki nem hiszi, járjon utána. Legközelebb az oldalast is kicsontozom a boltban fizetés előtt, azon nagyobbat nyerhetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top