nlc.hu
Gasztro

Bryan Johnson dollármilliomos étrendje

Délelőtt 11-kor vacsorázik a milliomos, aki fia vérét fecskendezte magába

A milliomos, aki saját fia vérét fecskendezte magába, hogy megfiatalodjon, megosztotta, milyen bizarr időpontban vacsorázik.

A 45 éves Bryan Johnson évente dollármilliókat költ arra, hogy visszafordítsa biológiai életkorát, de most különösen bizarr lépésre szánta el magát.

A férfi ugyan évek óta szigorú diétát és edzésprogramot követ, mégis úgy döntött, hogy ennél drasztikusabb módszer kell: ezért az örök fiatalság titkát keresve tinédzser fia vérét injekciózta magába.

A utahi milliomos, aki évente 2 millió dollárt költ erre az eljárásra, elárulta, hogy délelőtt 11 órakor eszi az utolsó étkezését. Rajongói azt kérdezték, elírás-e az időpont, de nem. A férfi megerősítette:

Az utolsó étkezésem délelőtt 11 órakor van. 6 és 11 óra között eszem.

 

Bryan, aki legutóbb 17 éves fia vérplazmájával transzfúziót adott magának, hogy fiatalabb legyen, a Twitteren osztotta meg egyedi étkezési szokásait. A milliomos két éve gondosan összeállított étkezést követ étrend-kiegészítőkkel, szigorú testmozgást is végez.

Napja öt órakor kezdődik két tucat olyan kiegészítővel, mint például likopin, metformin, kurkuma, cink, lítium stb. Ezután egy „zöld óriás” smoothie-t fogyaszt, amely tele van olyan összetevőkkel, mint a kollagén, spermidin és kreatin.

bryan johnson

Fotó: Bryan Johnson Youtube

Bryan szigorú vegán étrendet követ, amely szilárd és lágy ételek keverékét tartalmazza, napi 1977 kalóriára korlátozva.

A milliomos rutinjába tartozik heti három nagy intenzitású edzés, valamint havonta több vérvizsgálat, MRI és kolonoszkópia is.

Azt állítja, hogy egy 37 évesnek megfelelő szíve és egy 18 évesnek megfelelő tüdeje van, miután betartotta az intenzív rutint. Jó úton halad a világrekord felállítása felé, hogy 5,1 évvel megfordítsa epigenetikai életkorát.

Ebben a videóban részletesen elmagyarázza, mit miért szed be:

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top