nlc.hu
Gasztro

Ezek a McDonald’s-kaják beillenek a diétádba

Ezek a McDonald’s-kaják beillenek a diétádba

Meglepő módon még a McDonald’s-ban is vannak olyan termékek, amik beleférnek a diétába - legalábbis egy dietetikus szerint működhet.

Kelsey Costa, a Consumer Health Digest dietetikusa és táplálkozási tanácsadója szerint, aki szereti a gyorséttermi kajákat, annak a diéta alatt sem kell lemondani a kedvenc falatokról. Bár kevés, de van pár olyan gyorséttermi kaja, ami fogyasztható akár a diéta alatt is.

Diétás étrendbe illeszthető mekis kaja

(Fotó: Depositphotos.com)

A tojásos McMuffin például egy remek választás lehet, hiszen a tojás a diéták nagy részének egyik alappillére. Az étel 310 kalóriát tartalmaz, 17 gramm fehérjét és 30 gramm szénhidrátot, ami nem vészesen rossz arány!

A McNuggets sem rossz választás, hiszen nagy részük csirkéből készül, ami egy diétázó étrendjében ugyancsak fontos szerepet játszik. Nyilván van rajta egy vastag panírréteg, amiben már több a kalória, de az biztos, hogy még így is egy nagy adag fehérjét viszel be.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top