nlc.hu
Gasztro

Kukacos csoki a Tescóban

Kukacok másztak a csokin egy tatabányai Tescóban – videó

Gyomorforgató jelenetet rögzítettek az áruházlánc egyik üzletében.
Tesco

Kukacok másznak az egyik tatabányai hipermarketben kiállított Lindt csokoládén a közösségi médiára feltöltött videó szerint – számolt be a kemma.hu.

A portál érdeklődésére az érintett üzletláncnál azt nyilatkozták, hogy a kukacos terméket azonnali hatállyal eltüntették az eladótérből, és meg is semmisítették őket. Ezt követően fertőtlenítő takarítást végeztek az ominózus üzletben.

Azt is elmondták, hogy most az ország összes Tesco áruházában együttes vizsgálatot tartanak a Lindt csokik beszállítójával közösen annak érdekében, hogy máshol se fordulhasson elő hasonló eset.

Korábban már beszámoltunk olyan esetről, hogy patkányt talált egy brit család a Tesco házhoz szállított csomagjában Londonban. Sőt az is előfordult, hogy halálos mérgű pókra bukkant a banánok között egy férfi az angliai Worcesterhsire egyik Tescójában, egy brit nő pedig a tescós brokkolikon szúrt ki rovarokat.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top