Gólyahír
Szponzorált tartalom

Egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához (x)

Hogyan esett teherbe az a nő, akinek orvosai – egy év sikertelen próbálkozás után - a mesterséges megtermékenyítést javasolták?

Egy 33 éves nő, akinek azt mondták, hogy IVF (mesterséges megtermékenyítés) nélkül soha nem fog teherbe esni, elárulta, hogy miután egy cikluson belül hat napig használt egy megtermékenyülést elősegítő kelyhet, – amely támogatta a spermiumok eljutását a méhnyakba – sikerült teherbe esnie. A 33 éves Szilvia és vőlegénye, Márk már egy éve próbálkoztak, amikor az orvosok azt mondták nekik, hogy IVF nélkül nem lehet gyermekük. A dietetikus és pilates oktató, Szilvia, aki mindig is tudta, hogy saját gyermeket szeretne, azt a megsemmisítő hírt kapta, hogy nincs megfelelő peteérése, vőlegényénél pedig alacsony spermium mobilitás tapasztalható.

Egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához (x)„Ahogy el tudják képzelni, hihetetlenül szívszorító volt ezt hallani. Kislánykorom óta szerettem volna gyerekeket, és amikor azt mondták, hogy nem leszek rá képes, úgy éreztem, hogy összeomlik a világom. Úgy éreztem, hogy menyasszonyként és nőként is kudarcot vallottam, mivel ez a legtermészetesebb dolog a testem számára, és én mégsem voltam képes rá.”

Szilvia azonban elhatározta, hogy természetes úton szeretne teherbe esni, így végül kipróbálta a Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kelyhét, aminek eredményeként teherbe esett egyetlen peteérési időszak után. „Tudományos háttérrel rendelkezem, ezért szeretem, ha kemény bizonyítékok állnak előttem, ám a megtermékenyülést elősegítő kehely egy teljesen új dolog volt, így nem sokat reméltem tőle. Azonban azon a ponton voltunk, ahol nem volt veszítenivalónk, hiszen magunktól többet nem tudtunk már tenni.”

Egy kis segítség az élet legnagyobb csodájához (x)Annak ellenére, hogy elismerte, hogy szkeptikus volt a kehely sikerével kapcsolatban, Szilvia és Márk azt mondta, hogy elmondhatatlan örömben volt részük, amikor megtudták, hogy végre bekövetkezett az, amire annyira vártak.
„Teljesen szürreális érzés volt megtudni, hogy terhes vagyok, különösen azután, hogy annyi terhességi teszt lett már negatív, egyszerűen nem hittem el, hogy két vonalat látok egy helyett.” „Automatikusan egy második teszthez nyúltam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy az nem hibás. Egyszerűen nem hittem el!”

A leendő anyuka úgy gondolja, hogy a baba közelgő érkezése egy csoda, és a várakozás még különlegesebbé teszi azt számára. Szilvia azt mondta, hogy szívesen használná újra a Ferti-Lily kelyhet- ha úgy döntene, hogy a jövőben újabb babát fogadnak életükbe – és örömmel ajánlja mások számára is, akik teherbeeséssel küzdenek.

Ha szeretnél még többet megtudni a Ferti-Lily-ről látogass el a weboldalunkra, a www.fertilily.hu-ra.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top