Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 07. csütörtök)

Kedves Kos!

Ma ismét elbizonytalanodsz jövődet, társas kapcsolataidat illetően. Talán az egészséged agaszt, vagy a magány, de az is lehet, hogy pénzügyeid, vállalkozásaid nyugtalanítanak. Tartasz tőle, hogy amibe belefogsz, az eleve kudarcra van ítélve. Aggodalmaid talán nem egészen alaptalanok, de nekibúsulás helyett inkább keresd a kiutat magánéleti vagy üzleti zsákutcádból. Aki keres, mindig talál megoldást.

 

Kedves Bika!

Az a lépés, amelyre elszánod magad, kétségkívül anyagi veszteségekkel is járhat. Mégsem tehetsz mást, mert lelki nyugalmad többet ér. Úgy véled, hogy az anyagi kiadások jóval meghaladják az erkölcsi bevételeket. Véleményed azonban csakhamar megváltozik, örülni fogsz annak, hogy azt tetted, amit tettél, s egyáltalán nem fogod úgy érezni, hogy elherdáltad a pénzed. Néhány ezrest könnyebb megkeresni, mint visszaszerezni az elvesztett becsületet!

 

Kedves Ikrek!

Az Ikrek szülött egészségének leggyengébb láncszeme az idegrendszer, tehát különös gondot kell fordítanod arra, hogy nyugalom, békesség vegyen körül. Tudnod kell, hogy ha az idegeid felmondják a szolgálatot, az más, komolyabb következményekkel is járhat. Kerüld a konfliktusokat! Hagyd, hogy párod irányítson.

Kedves Rák!

Munkáddal kapcsolatos öröm ér, előmeneteledben is kedvező fejlemények várhatók. Ne kapkodj, és akkor bízhatsz a sikerben. Továbbra is őrizd meg jó hangulatodat, ne hagyd, hogy a nyár melege elbágyasszon. Menj ki a strandra, vagy a közeli folyóhoz, a tópartra, és ússz egyet! Meglátod, a víz felfrissít, életkedved is csak fokozódni fog.

 

Kedves Oroszlán!

Ideje, hogy ismét kezedbe vedd az irányítást. Nem sodortathatod magad az árral, mert az utóbb megbosszulja magát. Különben sem illik az Oroszlánhoz a tétovázás, a határozatlanság. Ha gondterhelt ábrázatodat látva valaki segítő jobbot nyújt, ne utasítsd vissza, mert ez sértődésre adna okot. Hallgasd meg mindenképp a tanácsát, legfeljebb nem fogadod meg.

Kedves Szűz!

Meglepődve veszed át a fizetésed, jóval többet kaptál, mint máskor. Mielőtt még azt hinnéd, összetévesztett valamit a pénztáros, nyugodj meg. Ez volt a főnök meglepetése a jól végzett munkáért. Ez azonban nem jelenti azt, hogy most már leereszthetsz. Ellenkezőleg! Egyre jobban és többször kell bizonyítanod, hogy megérdemelted a jutalmat. Ne hamarkodd el a nem várt pénz elköltését!

Kedves Mérleg!

Ez a nap jó alkalom arra, hogy átnézd levelezésedet, könyvelésedet, és rendezd pénzügyeidet, pótold elmaradásaidat. Megnyugtató érzés tudni, hogy rendben van minden, nincs restanciád. S ha már ilyen jól elrendezted dolgaidat, tegyél pontot egy nem túl kellemes kapcsolat végére is. Ha a párod eleget akar tenni minden elvárásnak, akkor jobb, ha erről nem akarod lebeszélni.

Kedves Skorpió!

Az augusztus a Skorpiók számára közepes hónap. Eredményeik minden várakozást felülmúlnak – egyértelműen bizonyítják rátermettségüket, dicsérik alapos felkészültségüket és munkájukat. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a sárga irigységet. Számolniuk kell azzal, hogy a sikernek nem mindenki örül, s hogy máris beindultak azok a reakciók, melyek igyekeznek lejáratni a tehetséges Skorpiókat.

Kedves Nyilas!

Ma végre csendes, derűs nap köszönt rád. Munkádat olajozottan végzed, kollégáiddal zökkenőmentes a kapcsolatod. Optimistán tekintesz a jövőbe. Tudod: az elkövetkező hetekben, hónapokban sok érdekes feladat, lehetőség vár rád. Ma ismét különböző terveket szősz minél sikeresebb megvalósításuk érdekében.

 

Kedves Bak!

Nem érted, hogy ami neked fontos, az másnak miért nem létfeltétel. Miért gondolod, hogy egy kaptafára készülnek az emberek? Ha úgy döntesz, hogy még éjjel is bent maradsz a munkahelyeden, hogy végezz a feladatoddal, ezt ne kényszerítsd rá másokra is. Mindenki másként vélekedik ugyanazokról a dolgokról.

Kedves Vízöntő!

Néha nyomasztó, de nem mindig és főként nem hosszasan. Az állandó együttlét, az örökös szereplés jobbára nincs ínyedre. Szeretsz magadra maradni, szereted megemészteni, alaposan megrágni és végiggondolni a történteket. Kedvesed mindezt kiválóan tudja. Menekülj ma hozzá, ez jár majd a legkevesebb beszéddel és a legtöbb örömmel.

Kedves Halak!

Táncolni még azért nem lenne kedved, de a fejed úgy dolgozik, ahogy azt megszoktad. Máris különböző tervek járnak az eszedben. A legsürgősebb teendőket már sikerült tisztázni, a fontossági sorrendet megállapítani. Csupán a végrehajtás van hátra… ne légy szégyenlős, kérj segítséget!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top