Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 09. kedd)

Kedves Kos!

A felkínált lehetőség működésbe hozza szunnyadó energiáidat és felcsigázza érdeklődésedet. Képzeleted mozgásba lendül. Ötleteiddel, kreativitásoddal figyelmet ébresztesz és sikert aratsz. Fáradozásod elnyeri jutalmát, és ez elégedettséggel tölt el. Kedélyed, magabiztosságod kikezdhetetlen. Jólesően veszed tudomásul, hogy saját erődből is képes vagy kellőképpen boldogulni.

Kedves Bika!

A jövőt fürkészed, és az eljövendőt takaró fátylon itt-ott átsejlik valami. Új, nagyszabású, hosszú esztendőkre ható elképzelések alapjait veted meg. A tartópilléreket szilárdnak, megingathatatlannak hiszed, de a terv még túlságosan durva, elnagyolt. Jó volna megbeszélni valakivel az egészet, de még nemigen van mit megbeszélni. Ez a bökkenő.

Kedves Ikrek!

Szívesen adsz tanácsot fűnek-fának, amikor viszont neked lenne rá szükséged, az a fránya büszkeséged visszatart attól, hogy valamelyik barátodhoz fordulj segítségért. Bölcsen tennéd, ha legalább szorult helyzetedben engednél merevségedből, és nem szégyellnéd a tanácstalanságod. Barátaid még hálásak is lennének, hogy segíthetnek.

Kedves Rák!

Újból feltámad benned az épülés-szépülés vágya. Nagyon helyesen cselekszel, csak vigyázz: ne akarj egyszerre mindent! A testedzést sem kell túlzásba vinni, főleg nem hosszú kihagyás után. Fokozatosan, óvatosan tornássz, ne akarj rögtön maratoni távot futni! Csak a kedvedet veszted, ha így teszel. Legjobb lesz, ha néhány barátodat is meggyőzöd, hiszen egyedül hamarabb megunnád a dolgot.

Kedves Oroszlán!

Sosem lehetsz biztos abban, hogy valakit ismersz. Még saját magadról sem tudhatsz mindent. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely felszínre hozhat eddig lappangó tulajdonságokat, erőket, de indulatokat is. S mindez előfordulhat bármelyik hozzád közel álló ismerősöddel, barátoddal, családtagoddal is. Ne ítélj elhamarkodottan, amikor ilyen meglepetés ér.

Kedves Szűz!

Eddig mindig találtál valami elfoglaltságot arra az esetre, ha főnökeid eltávoztak a házból. Ma egy teljes nap áll rendelkezésedre, és nem tudod, mit kezdj vele. Szenvedsz, szemmel láthatóan unatkozol. Nincs program, amely feldobna, jó hír, amely munkára serkentene. Valószínűleg még szerelmed meghívását is tolakodásnak vennéd, bár ez soha nem derül ki, mert ma nem jelentkezik. Sem személyesen, sem telefonon. Szokatlan…

Kedves Mérleg!

Nevetségessé teszed magad azzal, hogy olyan garasoskodó vagy, mintha filléres gondjaid lennének. De még ha vannak is! Az embernek nem kell kikürtölnie minden magánügyét. Ha valaki, aki megsértett téged, ma akarna kiengesztelni, rossz lóra tesz. Tulajdonképpen már nem is tudod az igazi okát annak, hogy miért haragszol, csak kiragadtál egy részletet, s abba kapaszkodsz. Nem vagy túl szeretetre méltó ezen a napon.

Kedves Skorpió!

Most aztán igazán nagy szükséged van arra, hogy megmutasd, mit tudsz. Nemcsak arról van szó, hogy virtuóz módon bizonyíts, hanem arról, hogy mentsd, ami még menthető. A segítséged nélkül semmire sem megy, ez már eddig is kiderült. Továbblépnie sem sikerül, ha végleg leveszed a kezed róla. Kétszer gondold meg, mit teszel.

Kedves Nyilas!

Kutató, kíváncsi természeted ma új inspirációkat adhat. Olyan területek, tevékenységek iránt ébred fel az érdeklődésed, olyan dolgokba foghatsz, amelyek tartalmasabbá és színesebbé tehetik az életed. Nyugtalanságodban, mindig újat akarásodban amúgy is mindig azt kutatod, hogy mi az, amin változtatnod kellene.

Kedves Bak!

Szerelmi, illetve partnerkapcsolatodban egyre több lehetőség adódik, hogy a másik által önmagadra lelj. Az önmegismerésnek egy jellegzetes formáját fedezed fel ezáltal. Furcsamód nem árt érzelmeid hőfokának, hogy a tudatosság is jelen van. Vágyaid nem öncélúan ostromolják az eget. Elképzelhető, hogy egy régebbi kapcsolatod barátságból szerelembe vált át.

Kedves Vízöntő!

Néha kimondottan sajnálod, hogy nem olyan ember vagy, aki a fogához veri, vagy legalábbis az élére rakja a garast. Most mindenesetre fő a fejed, miképpen fogod átvészelni a fizetésig hátralévő időt. Nem lehet, hogy kissé túl sok kiadásba verted magad a tanévkezdés ürügyén? Ezen töprengsz, amikor összefutsz egy hajdani osztálytársaddal. „Ha már lúd, legyen kövér!” felkiáltással meghívod egy (?!) italra.

Kedves Halak!

Érzelmeid kiragadnak a mából, a hétköznapok szürke egyformaságából. Magányosságod nyomasztó terhe kedvesed puszta jelenlététől semmivé foszlik. Csak érte, csak általa élsz. Egy pillanatra sem lennél képes megválni tőle. Örökre egybeforrottatok. Eltéphetetlen kötelék szálai fűznek hozzá… Gondolod, hogy ez fordítva is igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top