Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 29. hétfő)

Kedves Kos!

Délelőtt a Hold a Bak jegyében áll. Most még sok dolgot elintézhetsz. Fókuszálj a konkrét feladatokra, és végezd el, amit még ez év vége előtt el kellene intézned. Egy rövid szünet után már a Hold a Vízöntő jegyében áll. Spontán kellene reagálnod, és néhány új dolgot ki kellene próbálnod. A meglepetés új gondolatokat ébreszt benned, és jól el fog szórakoztatni.

Kedves Bika!

A nap első órái inkább csendesek lesznek. Késő délelőttől kora délutánig a Hold nem dolgozik, ami ugyan boldoggá tesz téged, de össze is tud zavarni. Sokat el szeretnél végezni, de mégsem tudsz előrehaladni. Miután a legtöbben így is, úgy is szabadságon vannak, így nem kell mesterségesen megnehezítened az életedet. A délután vidám csillagok hatása alatt áll. A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez felpörgeti a fantáziádat, ma mindenki ünnepi hangulatban lesz. Elhatározod, hogy az év végét társaságban ünnepled. Hívd meg egypár barátodat szilveszterre. Nem kell nagy partinak lennie, elég egy laza összejövetel.

Kedves Ikrek!

A korai órák nagyon feszültek lesznek. Ha nehéz elintéznivalóid vannak, jobb, ha nagyon korán kelsz, és a nap első felét használod ezekre. Később szünetel a Hold, jobb, ha ezekben az órákban te is pihensz. A Jupiter mosolyt varázsol az arcodra. Beszélj meg valakivel egy randit egy kávézóban, beszélgess olyan témáról, ami a problémákról eltereli a figyelmedet, és örömet szerez neked. Később a Hold a Vízöntő jegyében áll, így már ismét hatékonyabban tudsz majd dolgozni és terveket kovácsolni.

Kedves Rák!

A Hold a Bak jegyében áll, a jegyeddel szemben. Ez feldobja a napod első óráit, 10 óráig a legjobb hangulatban leszel. Ezután egy kisebb törés jelentkezik, amelyet a Hold számlájára írhatsz. Háromnegyed kettőtől már minden rendben lesz, a Hold a Vízöntő jegyében áll. Mivel a Merkúr és a Jupiter ma kapcsolódik a Holdhoz, a nap összességében örömteli és vidám lesz. Este is nagyon jól fogsz szórakozni.

Kedves Oroszlán!

Egyszerűen túl sok tennivaló van ma, hamar fel kell kelned, mert a gondolataid úgysem fognak hagyni aludni. Láss korán a dolgokhoz. 10 órától a Hold szünetet kér, elvonják a figyelmedet, nem vagy annyira igyekvő, inkább töltsd kellemesebb dolgokkal ezt az időt. Ebéd után újult erővel láthatsz a dolgoknak, mert a Hold a Vízöntő jegyében áll, és innen segít téged.

Kedves Szűz!

Jól kezded a hetet. A Hold a Bak jegyében áll. Ez rokonságban van a jegyeddel, ezért könnyű lesz a napod, körülbelül fél 11-ig. Minél korábban kelsz fel ma, annál jobb lesz. Egy extra hosszú ebédszünetet kellene beiktatnod, mert csak háromnegyed kettő után tud segíteni a Hold újra. A délután és az este laza és vidám hangulatban telik. Komoly munkára délután öt előtt ne is gondolj, viszont alkotótevékenységre annál alkalmasabb ez az idő.

 

Kedves Mérleg!

Bizonyára nehezedre esik felkelni ma. A Hold a Bak jegyében áll. Ez uralja a délelőttödet, de sajnos túlságosan is használja az energiádat. A Hold szünetel háromnegyed kettőig, ez még nehezebbé tesz mindent. Hála az égieknek, ezután a Hold a Vízöntő jegyébe lép, ez felélénkít téged, felébreszti benned a boldogsághormonokat. Mindjárt sokkal jobb színben látod a világot. Ez a Hold arra ösztönöz, hogy este a barátaiddal menj egy kicsit szórakozni.

 

Kedves Skorpió!

A start az év utolsó hetében nagyon kedvező. A reggel egy Hold–Merkúr-kapcsolat hatása alatt áll, mely nagyon kellemessé teszi. Barátságos emberekkel találkozol, tiszteletet és figyelmet tanúsítanak irántad. Vedd figyelembe a késő délelőtti holdszünetet, amely nem veszélyes, mert a Jupiterrel indul, de nem árt, ha nem pont most intézed el a fontos dolgaidat. Délután már a Hold a Vízöntő jegyében áll. Meg szeretnél változni.

Kedves Nyilas!

Reggel a Hold a Bak jegyében áll. Utána szünetel ebédidő végéig. Elméletileg kora délutánig ágyban maradhatsz. Ha dolgoznod muszáj, akkor végezd annyira kényelmesen a munkádat, amennyire csak teheted. A csillagok megértenek. Háromnegyed kettőkor a Hold a Vízöntő jegyébe lép, ezzel a részedre egy meglehetősen barátságos mezőbe. Olyan, mintha hirtelen friss oxigént kapnál, mintha világosabb lenne, fellélegezhetsz. Dörzsöld meg arcodat, minden jól fog alakulni.

Kedves Bak!

A Hold a Bak jegyében áll. Ez erősít téged, jól érzed magad, eleven vagy. Mindenesetre délelőtt a Hold szünetet tart, ha megteheted, fogd vissza magad, és tegyél valamit, ami művészi hajlamaidat felerősíti, álmodozz, hallgass zenét, öntözd meg a virágokat, vagy menj sétálni. Ha dolgoznod kell, tedd jól, amennyire csak tudod. Kora délutántól a Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez nyugtalanná tesz. Most, hogy ezt tudod, ezt a nyugtalanságodat jól használhatod fel a munkádhoz.

Kedves Vízöntő!

Minden kezdet nehéz. Ez számodra legalábbis erre a hétre igaz, mert a Hold a Bak jegyében áll, és ehhez még egy holdszünettel. Szent ég, milyen fáradtnak érezheted magad! Délután kettő előtt már túl leszel ezen, ekkor belép a Hold a Vízöntő jegyébe, ami számodra igazán kedvező lesz. Legbelső énedben felébred az élet, a Vízöntő-óra gyorsabban ketyeg benned, örülhetsz, kiteljesedhetsz.

Kedves Halak!

A Hold a Bak jegyében áll, és korán reggel a Jupiterrel lép kapcsolatba. Ebben egy ezüstsugár látszik, melyet az égiek küldenek neked, és a fejed felett áll, ezer jó ötlet kapcsolódik hozzá. Délután egy holdszünet kezdődik, ez azt jelzi, hogy nem is tudsz mást tenni, mint örülsz a kapcsolatodnak. Egy óra után a Hold a Vízöntő jegyében áll, ez felébreszti benned a kreativitást. Mit is tesz gondolataiddal, képzelőerőddel és vízióiddal?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top