Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 01. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

„Új földre lépsz”. Lehetséges, hogy változtatsz a munkádon, vagy a munkavégzésed stílusán, de lehet, hogy csak eddig nem végzett feladatokat vállalsz be. Mindenesetre valamilyen szinten le kell térned a már kitaposott útról, és közeledned egy új terület felé. Eközben a köztes, levegőben függő időszak könnyen elbizonytalaníthat, Lámpalázat, vizsgadrukkot okozhat. Ehhez a lépéshez szakavatott segítségre számíthatsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Az elkövetkezendő időszakban, kellemes környezetben leszel, jól együtt tudsz működni másokkal, a jólesőtől a kifejezetten szívélyesig terjedő légkörben fogsz dolgozni. Ha a szakmai váltás kérdésével foglalkozol, a másik helyen is nyitottsággal és szimpátiával fogadnak majd, és számíthatsz új kollegáid vagy feletteseid megértésére.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap a felismerés tisztaságát fémjelzi, amellyel egyértelmű döntéseket hozol, illetve szerteágazó problémákat oldasz meg. Egy friss szellő új lendületet ad régi szokásoknak vagy megmerevedett magatartásformáid fordulnak szöges ellentétükbe. Egy beszélgetésre is sor kerülhet, amely magyarázatokkal szolgálhat bizonyos kérdésekre, és ezzel eloszlatja a munka atmoszférájának „sűrű” levegőjét.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap ismeretlen erőidről, gyengédségedről, beleérző képességedről, és egy gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságról árulkodik. A kimondható igazság sosem az örök valóság. Játssz el a türelem, a megértés, az elnézés, a jóság, a megbocsátásra kész hozzáállás gondolatával. Valaki a környezetedben a segítségedre szorul, ne utasítsd el.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy érési folyamat kellős közepében állsz, amely látóköröd kiszélesedésével és az igazság keresésével jár. Mindenekelőtt akaraterőd fejlődik, illetve erkölcsi érzéked és meggyőződésed szilárdul meg. Lehet, hogy a valóságot úgy éled át, mintha egy hatalmas arénába lépnél, amelyben egyetlen szabály érvényes, miszerint elképzeléseidet és akaratodat kifejezésre kell juttatnod. Életed egy olyan időszakába értél, amikor értékítéleted növekszik.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap egy vetélkedési helyzetet mutat. Lehetséges, hogy már kemény üzleti csatákat látott piacokon akarsz üzletet kötni, vagy olyan munkahelyet pályázol meg, amelyre sok más jelölt is akad. Elképzelhető, hogy szakmai mindennapjaidban támadás ér, és hírnevedet vagy magatartásodat kell megvédened. Jó esélyed van arra, hogy károsodás nélkül túléld a fenyegetéseket, ha előnyeidet nem játszod el könnyelműen.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez a nap legyen a kiegyenlítődésé. A test a lélek és a tudat harmóniáját kellene megteremtened, erre ragyogó megoldás, ha táncolni mégy. Hagyd magad mögött kínzó kétségeidet, és a bűntudattal teli önvádakat. Legyen a legfontosabb, a kiegyensúlyozottság, a szenvtelenség, és a lelki béke. Ezekkel a mélyen gyökerező élményekkel megmutathatod másoknak is a boldogság felé vezető utat.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az elkövetkezendő 24 óra a mindennapi kis csúnyaságokra enged következtetni, titkolt szenvedélyekre, amelyek miatt esetleg szégyelled magad, éppen azért, mert olya profán és mégsem tudsz szabadulni tőlük, előfordulhatnak apróbb kis hazugságok. Arra kellene vigyáznod, hogy ne teremts egy kritikátlanul átélt világképet, amelyben félned kellene a „külső” ellenségtől.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Talán a mai nap a Te életedben a külső gazdagság hirtelen felismerésére szolgál. Olyan helyzeteket enged, előre jelezi, melyek során a mindennapok menetében egy nagyon meglepő fordulat állhat be, vagy egy döntő találkozásra kerülhet sor, és ezek által saját meglepetésedre felismerheted, micsoda képességek rejlenek, a kibontakozás milyen lehetőségei szunnyadnak benned.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A reggeltől estig tartó időszak egyes szándékaidra és üzleteidet érintő gondokra, kézzelfogható problémákra utal. Ezek vonatkozhatnak akár munkahelyed biztosságára is. Jelzi, hogy a veszteségektől és a kudarcoktól félsz valamiért, uralkodó bolygód fényszöge aggodalmat tükröz egzisztenciális biztonságod kérdésben, ezért ne ma alapíts saját céget.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Lehetséges, hogy olyan döntő lépés előtt állsz, amely által személyiséged eddig elhanyagolt vagy figyelmen kívül hagyott árnyékos oldalait is felszabadíthatod, valódi világos természetét felfedezheted. Ez a nap jelezheti annak a hálás felismerésnek élményét is, hogy megszabadulhatsz korábbi összefonódások, kötöttségek, fixa ideák alól, és megpillanthatod a végtelen szabadságot.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nálad ez a vasárnap az álmodozással töltött időre utal, a pillantásokra, amelyeket rózsaszín szemüvegeden keresztül vetsz a világra. Ha tudatában vagy ennek a csalóka látszatnak, akkor ez az időszak mámoros élményeket nyújthat az ébredés keserűsége nélkül. Ha hagyod magad elbódítani, akkor nem úszhatod meg a kijózanodás érzése nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top