nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 11. Hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 11. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nyugtalan, lázongó érzéseid miatt heves kirohanásokra ragadtathatod magad, különösen azokkal szemben, akik valahogyan korlátozni próbálnak. Sajnos ez többnyire a Hozzád legközelebb álló embereket érinti, akiket eddig a legtöbbre becsültél. Ha most ezen a ponton ellenállást tanúsítasz, komoly szakadások keletkezhetnek. Könnyebb dolgod lesz, és kevesebb felfordulással jár, ha önként elébe mégy a változásoknak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mindenkinek vannak rossz napjai. Hajlamos leszel a depresszióra, talán fasírtba is kerülsz a világgal, és az események rákényszeríthetnek arra, hogy olyan önmagad olyan oldalát ismerd meg, amit általában igyekszel nem észrevenni. Figyeld meg reakcióidat, mert rengeteget tudhatsz meg önmagadról. De ne vedd túl komolyan ezt az átmeneti lehangoltságot, hamarosan elmúlik ez az időszak is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szellemes vagy, és jó diplomata, kiválóan ki tudod elemezni a dolgokat. Ragyogó tehetséged van ahhoz, hogy megértsd mások problémáit, és kitűnő a koncentrálóképességed. Akaraterődet intelligensen tudod használni. Képes vagy hatni másokra, bátor vagy, és szereted a kihívásokat. Lehet, hogy túl sokat vársz el másoktól. Ez a fényszög kiváló mindenfajta elemzéssel járó munkához, tanításhoz, medicinához, kutatáshoz, és a pénzügyi pályához.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Annyira konok módon függetlennek tudod magad, hogy mindennel szembeszállsz, amit bárki általános elvként Neked szegez. Nem tűrsz el semmilyen beleszólást az életedbe, és nem viseled el senki elvárásait, különösen érzelmi téren nem. Még szokásos kötelességeidnek sem kívánsz eleget tenni. Az izgalmak iránti igényed végletes, érzelmeid összezavarodnak. Természetesen mindez vitákat eredményez, és egyes kapcsolataid megszakításához vezethet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Sokkal érzékenyebbé válsz a környezeti behatásokra, mint általában. Allergiás tünetek jelentkezhetnek Rajtad, és gyógyszerérzékenység léphet fel. Mások felé is nyitottabbá és érzékenyebbé válsz, égő vágyaid háttérbe szorulnak. Vagy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozol magadról is megfeledkezve mások segítségére lenni, vagy még a mindennapos feladataidnak sem tudsz eleget tenni, és el akarsz menekülni a valóság elől.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. E bolygóállás hatására működésbe lépnek ösztönös ráérzéseid, de kissé homályosan fejezheted ki magad. Érdeklődésed az okkult, misztikus, metafizikai vagy vallási témák tanulmányozása felé fordul. Fokozott érzékenységed, képzelőerőd és intuíciód mellett készülj fel arra, hogy meglátásaidat később racionális elemzésnek is alá kell vetni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az a másik lehet, hogy a fejébe vette, hogy könyörtelenül üldözni fog téged, és neked engedned kellene, mert nem vagy annyira harcias típus – de ha passzív ellenállásos, békés módszered kudarcot vall, könnyen megvadulsz. Ezt nem árt, ha tudja az ellenfeled. Sajnos most nem vagy abban a helyzetben, hogy individuális tulajdonságaidat kifejezésre tudd juttatni, bár a csillagok most több diplomatikus tendenciát mutatnak, mind amennyi kívánatos volna.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Bizonyos gyengeségre és bizonytalanságra utalnak a mai bolygóállások. Sajnos könnyen lehet, hogy csalódnod kell, mert túl kritikus vagy, és túlságosan is gyanakvó. Ez nem nagyon előnyös a párkapcsolatokra vonatkozóan, de nagyon jó a tudományos tevékenységhez, vagy az olyan vállalkozó kedvű Skorpióknak, akik fölött nem kizárólag az értelem uralkodik. Sikereket ígér a nap tudományos vizsgálatokban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Nagyra értékeled majd az őszinteséget és az erkölcsi erényeket, miután a mai bolygóállások személyiségednek olyan jó jellemvonásokat kölcsönöznek, melyek nélkülözik az erkölcstelenséget és a szenvedélyeket. Ezt a diszpozíciót természetesen csak azok tudják megérteni, akik a szemérmességet és a hűséget értékelni tudják. Sikeres lehetsz ma a vallás vagy a tudomány területén.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap Nálad is a szemérmesség iránti nagy vágyra utal, és belső spirituális felfogóképességet hoz. Szeretsz most filozofikus kérdésekkel foglalkozni, talán egy kicsit belekóstolsz a misztikus dolgokba is, és nagyon vonzódsz a szertartásokhoz. Sikereket érhetsz el a közéletben. Az érzelmi élet nagyon fontos számodra, alapvető természetednek magas fokú intellektualitása ellenére.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napon a bolygóállások a tudományok iránti nagy szeretetet erősítik benned, főleg a természeti törvények kutatása és a kémiai tanulmányok vonzanak. A bolygóállás nyugodt és állhatatos természetet jelez, aki határozottan sajátítja el a tudást, és abból előnye származik. Sikeres lehetsz mint tanító vagy szónok. Értelmi képességeid és az a tulajdonságod, hogy el tudod magad határolni a személyes vonatkozásoktól, a fő segítőid.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez a nap még jobban hajlamosít Téged a plátói kapcsolatokra és a különös házaséletre. Nem nagyon előnyösek a számodra a bolygóállások, mivel most olyan emberré varázsolhatnak Téged, aki nem olyan liberális, mint az ehhez a jegyhez tartozó emberek általában. Sajnos fennáll ma a csalódás lehetősége, és szokatlan nézeteid alakulhatnak ki, mely által elveszíthetsz egy kapcsolatot. Viszont komoly sikereket érhetsz el a matematika által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top