Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.07. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Képes vagy arra, hogy minden Téged gátló körülményt, viselkedést megváltoztass, de egyedül a kívánság még nem jelenti azt, hogy ezt már meg is tetted. Komoly önfegyelemre és kitartásra van most szükséged. Legyél hű önmagadhoz, és tedd azt, ami helyes. Támaszkodj újonnan megszerzett ismereteidre, módszereidre és képességeidre. Építs szilárd alapokat összpontosított energiádból, becsületességedből.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Túlzottan érzelmes és szubjektív vagy ahhoz, hogy most bölcs döntéseket tudj hozni pénzügyi befektetéseid vagy spekulációs ügyleteid tekintetében. Legjobb, ha kivárod ezt a hónapot, mielőtt ilyen ügyekbe bocsátkozol. Mély érzelmi életet élsz, amit nem is kell véka alá rejtened, és amely most minden kapcsolatodban – főleg szerelmi téren – viszonzásra talál. Egy nő fontos szerephez juthat az életedben.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Itt a remek alkalom, hogy megfigyeld és kielemezd családodhoz fűződő kapcsolataidat, vagy elgondolkodj a saját belső működésedről és viselkedési mintáidról. Vedd észre, ha neveltetésedben gyökerező, idejétmúlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják ténykedéseidet bizonyos helyzetekben. Főleg arra ügyelj, nehogy túlzottan birtokló viselkedéseddel elriassz valakit magadtól.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most sokkal magabiztosabbá válsz, önbizalmad megnő. Kész leszel bővíteni, szélesíteni szellemi horizontodat, és kipróbálni újonnan kialakult karaktered erejét. Ebben az időszakban keresni kell az információkat. Szíved tele lesz kíváncsisággal és nyughatatlansággal – és mivel már nem érzed magad elszigetelve, nem vagy annyira bizonytalan, nem gyötörnek a kétségek önmagadban, így elkezdheted újra a kapcsolatok kialakítását.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem tanúsítasz kellő objektivitást kiadásaiddal kapcsolatban. Hajlamos leszel érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteidet. Jól érzed magad a régi, megszokott tárgyak körében. Azonosítod magad birtokaiddal, amelyek a Te számodra valamilyen érzelmi értéket hordoznak, és nagyon ragaszkodsz mindenedhez. Ez nyilván nem egy alkalmas időszak arra, hogy nagytakarítást rendezz környezetedben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az emelkedett önzőséget, énközpontúságot kell mesterfokra vinned, megtanulva, hogy figyelj saját megérzéseidre. Így felismered, mi a helyes út, amelyet aztán követni akarsz tekintet nélkül arra, hogy a környezetedben élőket mennyire izgatod fel vele. Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki visszatartson a múltból, amit már kinőttél. Most készen állsz az új befogadására, érezz rá a helyes útra, és indulj neki! Vigyázz azonban arra, hogy a pozitív utat válaszd, ne a negatívat!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Megmagyarázhatatlan hangulati vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhet életed és kapcsolatrendszered. Legszívesebben visszavonulnál egy időre, de ne tedd – legalábbis ne teljesen. Sokat segítene ebben a helyzetben, ha meg tudnád beszélni nyomasztó érzéseidet valamelyik bizalmas barátoddal, és az is, ha magadban meditálnál bármely olyan érzésedről vagy megnyilvánulásodról, amit szívesebben tartanál titokban.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A 11. házban álló Hold nem engedi meg a félénkséget, vagy hogy fényed, tehetséged véka alá rejtsd. Állíts fel egy fontossági rangsort. Stratégiákban gondolkozz. Mi az, ami igazán fontos Neked? Fontos, hogy erre rá tudj jönni, mivel most valószínűleg rengeteg lehetőség vesz körül, és nincs időd arra, hogy mindegyiknek alaposabban utána járj. Azzá válsz most, akivé oly régen akartál már lenni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Üzleti és szakmai ügyek kerülnek életednek homlokterébe, és egy időre reflektorfényben találhatod magad. Ösztönösen ráérzel embertársaid és a tömegek érzelmi igényeire, és így nagyon jól szerepelhetsz majd társasági összejöveteleken vagy tárgyalásokon. De nem most tegyél személyesebbé egy szakmai kapcsolatot, maradj szigorúan üzleti alapokon. Előfordulhat, hogy közszemlére kell tenned érzelmi megnyilvánulásaidat szerelmi partnereddel.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nyújtózz ki! Ha a szíved tudna beszélni, arra figyelmeztetne Téged, hogy az életet élni kell, és egyedüli bajod az, hogy talán halálosan eluntad magad. A középkorban ez volt a nagy vízi utak háza. Igényled, hogy kitörj a régi rutinokból, szokásokból. Sokkal érdekesebb vagy most, mint amit a környezeted sugall. Tégy hát valamit. Ragadd meg a lehetőségeket!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sok más egyidejű jelzéssel együtt ez a tranzit jelezheti egy rokon távoli utazását. Persze ez nem a Hold szokványos hatása, miután havonta egyszer mindenkinek van ilyen tranzitja. Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, esetenként szinte alig ismersz magadra. Több pszichikai élményben is részed lehet. A közös tulajdonú vagyontárgyakat, holmikat hajlamos leszel a magadénak tekinteni és eszerint kezelni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Készülj fel arra, hogy ez egy igen drámai, feszült időszak lesz, mivel mostanra lettél készen arra, hogy kipróbáld: átalakított személyiséged mennyire bírja el a szorosabb kapcsolatokat. Ez az időszak rendszerint elég keményen érinti a házastársi kapcsolatokat, de válásról, szakításról beszélni ilyenkor még igen negatív, és nem is lenne helyénvaló. Egy kapcsolat két folytonosan fejlődő egyéniség között áll fenn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top