Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.08. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sajnos sok mindent nem kapsz most ajándékba a sorstól. Nem szívesen dolgoztatsz másokkal, inkább elvégzed a munkát önmagad. Nagyon szigorú vagy, de mindig igazságos. Valószínűleg sűrűn ítélkezel a barátaid vagy szomszédaid felett is, mert nehezen viseled el az emberi gyengeséget. Emiatt nagyon kell vigyáznod arra, nehogy túlságosan agresszívvá válj másokkal szemben, főleg akkor, amikor ítéletet mondasz, mert ennek az a veszélye, hogy lekezelővé válsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kötetlen energiád, intelligenciád és mindenekfelett józan eszed messzire fog vinni intellektuális vagy művészi pályán. Végrehajtó erőd ugyan nem nagy, de szellemi vállalkozásokban, vagy ahol felsőbb hatalmak instrukcióit kell elvégezni, kitűnően megállod a helyed. Erős Bika-függetlenségérzeted van, azonban nehézséget okoz neked, hogy hosszú ideig engedelmeskedj, ezért az a legjobb, ha önálló foglalkozásban tevékenykedsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Habár nagy az alkotó hajlamod, vagy legalábbis a vágyad arra, hogy művész vagy író lehess, ritkán van elég koncentrálókészséged, amely szükséges lenne a sikerhez. Kevésbé vagy alkotó, mint inkább intellektuális emberek tisztelője, és arra vágysz, hogy ilyen körbe tartozz. Így inkább utánzó leszel, mint eredeti. Sikeres lehetsz viszont az üzleti életben, ha erre adod a fejed, mert gyors és alkalmazkodóképes vagy.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ritkán harcolsz veszett ügyért, mint a Csaták Istene, mindig a többség oldalán találnak Téged. Kedves vagy és engedékeny, együttérzéssel szeretettel és megértéssel könnyen megközelíthető. A nehézségek és a barátságtalanság összezavarhatják egyensúlyodat, de képes vagy visszavonulni, ha az ellenfél nem elég nagy hozzád. Kifejlesztheted magadban a félelem nélküliséget és a bátorságérzetet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nincs különösebb közösségi érzésed, és inkább azt szeretnéd, hogy az embereknek kielégítő legyen az, amit teszel, minthogy azt tedd, amit az emberek akarnak vagy elvárnak tőled. Önállóságod ellenségeket szerezhet számodra, mert van benned valami harcias büszkeség. De emellett nagyon akarsz tetszeni az embereknek, és ha megtanulod a tapintatot, nagyon népszerű lehetsz a választékos ízlésű emberek között.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A robbanékony Uránusz és a higanymozgású Merkúr ebben a konfigurációban arra figyelmeztet, hogy ma nagyon óvatosnak kell lenned vezetés közben. Minden hirtelenkedés, heves mozdulat, rossz helyzetfelismerés egy járműben igen veszélyesnek bizonyulhat. Agyad ma annyira gyorsan forog, hogy gondolkodásod és munkád felületessé válhat. Ötleteidet ma vesd papírra, és a részleteket dolgozd ki holnap. Szintén holnap még egyszer ellenőrizd a ma elvégzett munkát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez a tranzit anyagilag szerencsésnek tekinthető, mindazonáltal ügyelned kellene költekező hajlamodra, nehogy eltékozold mindazt, amit kerestél. Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszak ígérkezik, beleértve az intim kapcsolatokat is. Élvezni fogod az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek Veled. Felbukkanhat egy új barát, aki talán nagyon is különbözik Tőled. Ha most kötsz házasságot, akkor minden rendben lesz az esküvővel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lélektani hatalmi játszmák vagy bűntudatkeltés szerepelhet a műsoron. Próbáld meg elkerülni az ilyen és ehhez hasonló szellemi játékokat. De figyeld meg jól, mi játszódik le Benned, mert abból most sok mindent megtudhatsz önmagadról. Ez nem lesz ugyan egy könnyű séta a virágoskertben, de hosszú távon meg fogja érni. Számolhatsz erős érzelmi kitörésekkel, érzelmi sokkokkal, féltékenységgel. Sőt, sajnos családi botrányok is előfordulhatnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Erős kísértést érezhetsz arra, hogy valami nagyon drága és – legalábbis az Te szemedben – elegáns dolgot megvegyél. Szép dolgokkal kívánod körülvenni magad. Pénzhez is juthatsz ebben az időszakban. Hajlamos leszel kissé túlzásba vinni az evés-ivást. Igyekezz visszafogni magad, különben egészségi problémák adódhatnak belőle. Egy új szerelem is rádköszönthet, ez a kapcsolat igen kellemesnek és kölcsönösen előnyösnek ígérkezik.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen kommunikációs gondjaid támadhatnak. Nézeteid, és ahogyan képviseled azokat, erőpróbák sorozatán mennek keresztül. Ne hátrálj meg. Próbáld átrágni magad a problémákon. Nézz szembe velük, valaki esetleg épp most tapint a lényegre. Kihívások időszakát kell megélned egész szellemiséged és eszméi szintjén. Ha ettől indokolatlanul kiborulsz, akkor gondolkodásod túlzottan merevvé vált.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ebben az időszakban kissé idegesebb leszel, és hajlamosabb az elhamarkodottabb cselekedetekre. Ez sajnos balesetekhez vezethet, ha nem vigyázol. Az események és a különböző elgondolások olyan gyorsan pereghetnek, hogy zavarba jöhetsz, és talán még idegesebbé válsz tőlük. Tedd félre a fontosabb döntéseket, amíg nyugodtabb és józanabb nem leszel. Legyél nyitott és rugalmas, kerüld el a tekintélyelvű fellépést, még akkor is, ha biztos vagy a dolgodban.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagy szerencse érhet ebben az időszakban, ha utánajársz és kihasználod a lehetőségeket. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, úgy fogod érezni, hogy megtaláltad az igazit, semmi hibát nem találsz a másikban. Meg kell ugyan dolgozni a maradandóságért, de ha kezded is kapizsgálni, hogy újdonsült kedvesed sem tökéletes, attól még nagyon romantikus lehet a kapcsolat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top