Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 09. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Remekül érzed magad, és az új élményekre való nyitottságod révén mozgósítani tudod belső erőforrásaidat, hogy kiszabadulj a korlátozások és megszokások fogságából. Akadályoztatásokra kell számítanod. Egyik feled arra bíztat, hogy lépj csak tovább, míg másik feled azt mondja, hogy „nem, nem vagyok elég jó”. Legyél ennek tudatában, és kimért tempóban haladj előre. Egy idő után rájössz majd, hogy félelmeid nagy része indokolatlan volt.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Kedves, gyengéd és idealista vagy, valószínűleg tele vagy jó érzésekkel mások iránt. Az érzelmi életed néha periodikusan váltakozik, jó hangulat és lehangoltság, mosoly és könnyek néha könnyen váltják egymást. Természetednek kulcsa az idealizmus egészen kiskorodtól kezdve, de az élet ebből kétség kívül sokat elvesz. Bizonyos naiv hit is uralkodik feletted, egész életeden keresztül. Minden esetben hiszel abban, hogy a jóság elnyeri jutalmát.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Elméd állandó készenlétben van, mindig gondolkodsz valamin. Kifejezetten intelligens vagy és ezért nehéz Téged becsapni. Mint „okkal lázadó” éned szívesen kétségbe vonja a tekintélyeket, és ritkán fogadja el a tanácsokat. Saját felfedezéseid, meggyőződéseid lelkesítenek. Ez a fényszög megfelel minden tudományos, filozófiai, irodalmi és politikai foglalkozáshoz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Alapvetően túl heves vérmérsékletű vagy, és ezen csak jó érzékkel tudsz uralkodni. Gyorsbeszédű, gyorsmozgású, úgy vág az eszed, mint a borotva, csupa tűz és nekiiramodás, amin erős értelmi kontrollal kell uralkodnod. Haladó gondolkodó vagy, akinek tudatosan kell fáradoznia azon, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba. Az elnyomottak oldalán állsz és hiszel a társadalmi rendszerek megreformálásban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma a Neptun kellemetlen fényszögben van a Nappal. Nagyon kell vigyáznod, mert nagyon könnyen csalás áldozatává válhatsz, vagy szenvedő alanya leszel egy vagy több botránynak. Ez egy eléggé alattomos aspektus, alattomosan gyengíti az akaraterőt, és fogékonnyá tehet arra, hogy olyan befolyások alá kerülj, amelyek nem mindig értékes forrásból erednek. Lehet, hogy egy kicsit el fogsz térni a normális útról a bizarr, a szokatlan, vagy a titokzatos élmények felé.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Álmodozó vagy. Elvont és nem gyakorlati gondolatok foglalkoztatnak, melyeket könnyedén beleszőhetsz a valóság hálójába, de nem tudod a gyakorlatban alkalmazni. Szereted szépet, a zenét, és a művészeteket és magas fokra kellene fejlesztened az alkotó technikát ezek valamelyikébe, hogy inspirációs képességeidet dolgoztathasd. A gondolat összpontosításában nehézségeid támadhatnak.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Romantikus, bájos, vonzó – és benyomásokra érzékeny vagy ma. Idealista, aki szerelmi partnerében mindig a tökéletességet keresi. Azt keresed az egész világban, és szerencsére biztos, hogy még ha talán kicsúszik is a kezed közül, ez a tökéletesség létezik, és esetleg meg is találod. Jobban bízol, mint csalódsz az emberiség erényeiben. Előfordulhat, hogy valaki becsap, és egy perc múlva már tudsz bízni egy másik személyben, aki még kevésbé érdemes a bizalomra

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!


Ma rengeteg lesz a bonyodalom, de ettől függetlenül Te mindig képes vagy változni, vagy átalakulni. Az otthon lesz életed központja, és nagyon nagy szükséged van arra, hogy tekintélyed elismerjék. Sajnos, bizonyos gyermekkori körülmények miatt nagyon is hajlamos vagy arra, hogy veszekedj. Lehet, hogy van valami különlegesség a származásoddal kapcsolatban, talán egyik szülőd diktatórikusan viselkedett.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kimondottan szellemi életet élsz, átadod magad a hitnek vagy ideológiának, szeretsz másoknak segíteni. Sikeres leszel, ha tanítással foglalkozol, vagy szociális munkával, tanácsadással esetleg írással. Zenekedvelő és kreatív vagy, kiválóan felfogsz mindent, ami misztikus és okkult. Sokszor van extraérzéki képességed, melyet képes leszel pozitívan használni. A Jupiter fényszöge most növeli a szellemi-spirituális belátásodat, felfogóképességedet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Meggondolt, komoly, józan, konzervatív és óvatos vagy. Rendelkezel egy kifejezetten személyes méltósággal és alkalmas vagy arra, hogy a társadalmi ranglétrán felemelkedj. Meglehet, hogy valamit ajándékba fogsz kapni az egyik szülőtől vagy nagyszülődtől. Tehetséged van az irányításra és nagyon sikeres lehetsz a nyilvánosság előtt. Ha túlságosan visszavonulnál, azzal eltávolítanál magadtól másokat.
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A már bajban lévő kapcsolatok vagy házasságok – akár beismered ezt, akár nem – nehezen élik túl ezt a bomlasztó időszakot. A jó házasság viszont alkalmazkodni tud, és erősebbé válik. Minden ilyenkor kezdődő új szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat, de rövid életűnek látszik. Legjobb megvárni a tranzit végét mielőtt elköteleznéd magadat. Az önkifejezés új, szabadabb útját keresi ilyenkor az ember, és nem is nyugszik, amíg azt meg nem találta.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Barátok és rokonok közötti kölcsönös előnyökre számíthatsz. Legalábbis nem valószínűek a konfliktusok, szívesen töltitek egymás társaságában az időt és igyekszel valamilyen módon segíteni rajtuk, amennyire csak tudsz. A fokozott szellemi éberség és érdeklődés időszaka ez, e tranzit jelentőségteljes meglátásokhoz segít Téged önmagaddal kapcsolatban – tágabb összefüggéseiben látod majd a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top