Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.10. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Tántoríthatatlanul kívánsz menni a saját utadon, ha lehetséges, senkit sem szeretnél figyelembe venni, képes lennél akár mindent félrerúgni az utadból. Ha ezt valaki netalántán a szemedre veti, nagyon megzavarodhatsz. Inkább való Neked a szabad szellemi vagy művészi, mintsem az irányítással járó vagy végrehajtó pálya. Nem nagyon szeretsz egy dologra sokáig koncentrálni, szívesebben álmodozol.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Nem leszel híján az udvarlóknak, csodálóknak és hódolóknak, bár az érzelmi életben mindig ki vagy téve a megbántódásoknak és csalódásoknak. Az önállóság az, amire legfőképpen szükséged van: arra, hogy érezd, hogy önmagadban is teljes vagy. Mert bármilyen szép és romantikus is a másokhoz való ragaszkodás, megzavarhat és elkeseríthet, ha az, akihez ragaszkodsz, nem egyenes természetű, vagy ha valami arra kényszerít, hogy véget vess egy szerelemnek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Szeretsz utazni, és legszívesebben világutazó lennél, ha lehetne. Ha ez nem lehetséges, akkor nyughatalanságodat a barátok, a könyvek és a tanulmányok sokféleségében éled ki. Ideges és érzékeny vagy, jó társalgó, talán túlságosan is jó, mert történeteid részletesek, teljesek és hosszúak. Hosszan szövöd a fonalat, élvezve a történetekben a személyes és romantikus elemeket, de távol áll tőled a rosszindulatú pletykálkodás.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ragyogó és tárgyilagos megfigyelő vagy, neked valók az olyan hivatások, mint az író vagy a nyomozó: ahol a szélen ülve figyelheted és elemezheted (akár művészileg, akár tudományosan) a környező világot. Inkább az elvont dolgokhoz vagy hűséges, és bár te magad nagyon érzékeny vagy, kissé megveted mások érzéseit, ami meglepi őket, mivel úgy nézi ki, mintha egy légynek sem tudnál ártani. Sokkal elégedettebb vagy nagy társaságban, mint kettesben.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Bár észrevehetően „szerelemre születtél,” és rendszerint romantikusnak és tüzesnek tűnsz, az embereket meglepi, hogy milyen sok józan ésszel igazodsz el a szerelmi dolgokban. Senki nem olyan fontos a számodra, hogy összeroppanj miatta, mert inkább szentimentális vagy, mint heves, és inkább elméleti, mint szenvedélyes. Ki tudsz gondolni nagy terveket, kockázatokat, vállalkozásokat.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Udvarias vagy, és szociálisan nagyon érzékeny, mindaddig, amíg konvencionális dolgokról van szó, de képes vagy egyedül maradni és talán saját titkos életed élni, mindig a jó ízlés és belátás határain belül maradva. Cinizmus nélkül hiszed, hogy amit teszel, csak a te dolgod, mindaddig, míg azt magadban tartod. Tévedhetetlenül mégy a magad útján, tapintatosan elhárítva mások segíteni akarását.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Van benned valami szellemi koraérettség. Felnőttesen értelmes voltál, mielőtt az érzelmi természeted megérlelődött volna, és szerető szüleid számára a ház öröme voltál gyermekkorodban. Irtózol minden durvaságtól és szívtelenségtől, éles szavaktól és haragtól. Az okkultizmus és elvont tudományok minden formája csak messzebb visz a valóságtól, de problémáidat nem oldják meg. Most elég komolyan kell birkóznod a „világgal,” vagy az emberekkel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kedves, szeretetreméltó és udvarias vagy, de méltóságod sohasem adod fel. Önérzeted majdnem a büszkeségig fokozódhat, de csak ritkán válsz támadóvá. Tudod, hogyan tégy az emberek kedvére, és páratlan háziasszony vagy. A szerelemben tüzes, őszinte, hűséges és romantikus – ideális szerető, türelmes a másik kívánságai iránt, és megérzed annak vágyait, szükségleteit.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A kor előre haladtával kezdesz megváltozni, különösen, ha megházasodsz – és valószínűleg ezt teszed, saját otthont akarsz, és meg is kapod. A szerelemben egy kissé tartózkodó vagy, bár bizonyos értelemben idealista. Félsz, hogy félreértenek, és félsz a nyugtalanságtól. Férjed valószínűleg olyan kell, legyen, aki egyensúlyban tart. Ma filozofikus magatartást veszel fel, és nem aggódsz sokat a dolgok miatt.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Hiszel abban, amit érzel, és mégis reménytelenül becsaphatnak hiszékenységed miatt, amikor gyanakvásod nem működik. Viszont ha gyanakvó vagy, hajlamos leszel elidegenedni az emberektől. Ez nagyon nehéz helyzet, és meg kell tanulnod, hogy feladj néhányat az elveidből, valamit a függetlenségedből, hogy kompromisszumot köthess a világgal. Sikered attól függ, milyen egyezségeket kötsz az emberekkel és az elvekkel.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Megérted az embereket, és ismered az emberi gyengeségeket – türelmes és rokonszenves, ideális élettárs lehetsz. Sikert érhetsz el művészi vagy egyéb szellemi foglalkozásban, ahol idealizmusod és kifejezőkészséged teljes lendületbe jöhet. Sikered lehet az üzleti életben is, mert jó üzletember vagy, kiválóan tudsz rábeszélni, anélkül, hogy erőszakos lennél. Tudod, hogy kell eladni, amit készítettél, és venni is tudsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ebben az időszakban nagyon kedves, gyengéd, romantikus és szentimentális hangulatban leszel, most nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod időd egy részét eltölteni, hogy közös emlékeiteket felidézhesd. Fontossá válik a számodra a család, ezért akarsz velük lenni. Bánj nagyon óvatosan az élvezetek túlzásba vitelével. Emésztési zavarok jelentkezhetnek, erre figyelj oda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top