Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 11. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma könnyebben bedühödsz másokra, különösen családtagjaidra és közeli barátaidra anélkül, hogy tudnád, miért. Ennek minden bizonnyal olyan, a múltban elfojtott harag az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés vált ki belőled. Nem leszel hajlandó semmitől sem meghátrálni (pedig néha nem ártana), és mindent személyed elleni kihívásként fogsz fel (ami nem mindig szerencsés).

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kimondottan erkölcsös, adakozó, együttérző, könyörületes, álmodozó vagy, és jól bánsz az emberekkel. Nyílt szívű és meleg természeted lehetővé teszi másoknak, hogy kellemesen érezzék magukat társaságodban. Emiatt népszerű vagy. Pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől, magasabb rendű ideáljaid vannak és sokat elvársz másoktól. Lehetséges, hogy túlságosan lusta leszel, és/vagy túlságosan hajlamos leszel az élvezetekre.
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon szépen beszélsz, gyorsan felfogod a dolgokat, és feddhetetlen szeretnél lenni. Tisztelettudó vagy, becsületes és optimista, másokkal jól megérteted magad, nagyon szeretsz filozofálni. Utazásaid mindig hasznosak. Ez az aspektus nagyon jó azon személyeknek, akik irodalommal, újságírással, kiadói tevékenységgel, tanítással, beszéddel, közvetítői tevékenységgel vagy külfölddel kapcsolatos dolgokkal foglalkoznak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Nyugtalan vagy, és nehezen kötsz kompromisszumot, érzékeny vagy a kritikára, de sajnos érzéketlen vagy más emberek érzéseivel szemben. Bátor vagy, és képes hatalmas kockázatokat is vállalni. Ez az aspektus kihangsúlyozza az akaraterőt, kreativitást és vezető tulajdonságokat. Tekintélyt, hatalmat és anyagi biztonságot ad Neked. Sok bájt, vonzerőt és művészi képességeket ad, de nem hoz hatalmas közéleti sikert.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyre többet kommunikálsz környezeted tagjaival. Nagyszerű alkalom, hogy kifejtsd nézeteidet az egyes témákban, de ne feledd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Valószínűleg fáradhatatlan leszel, és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Életritmusod felpezsdül és többet mozgolódsz az emberek között. Mindennapi életének kapcsán most sokat utazgatsz ide-oda.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Jobban megérted önmagadat, és tudod, hogy mit akarsz. Felismerheted, hogy akkor viheted a legtöbbre, ha másokkal együttműködsz, közvetkezésképpen üzleti ügyeid és tárgyalásaid ma bizonyára kedvezően alakulnak. Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják, mint pl. vallás, filozófia, idegen kultúrák.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ragyogó a pénzszerzési képességed, nagyon elégedett lehetsz magaddal, most kifejezetten szerencséd van az életben. Fontos Neked a társadalmi rang, ezért nagyon szorgalmasan dolgozol, hogy pénzügyi sikereket érj el. Mégis szereted a pénzt nagyon kellemesen elkölteni, szívesen adsz ki művészeti tárgyakra, öltözködésre. Képes leszel másokat elbűvölni, és ezért nagyon sikeres leszel a másik nem körében.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden vágyad, hogy anyagi javakat szerezz, és ezért könnyen megtörténhet veled, hogy a személyeket is saját tulajdonodnak tekinted. Ez kiváló helyzet mindazoknak, akik adóval, pénzügyi területeken, és bankügyletekkel foglalkoznak. Ez az állás sokszor megtalálható a milliomosok horoszkópjában. Ha negatívan használod ezt a Plútó-állást, könnyen kapzsivá válhatsz, és elég vakmerővé ahhoz, hogy valamilyen pénzügyi vagy politikai karriert érj el.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nap kulcsszava: előrehaladás. Szerencséd van a pénzügyeidben, mert képes vagy a semmiből is valamit csinálni. Ez nagyon jó állás az üzleti tevékenységhez. A munka minősége függ a jókedvedtől és a kapcsolataidtól, valamint attól, hogyan érezted magad otthon. Különösen megfelelő munkaterületek, amelyek felölelik a bankszakmát, utazásszervezést, kereskedelmet, külkereskedelmet, vagy biztosítást.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Belső bizonytalanságodat szorgalmas munkával kompenzálhatod, ha állandóan elfoglalod magad. Azonban rendületlenül hűséges vagy a barátaidhoz és elveidhez. A Szaturnusznak most egy-két hétig kellemetlen fényszögei vannak, ezért pár vágyad nem teljesülhet, és nagyon egyedül érezheted magad. Vigyázz, mert mások szemében fontoskodónak látszol. Kész vagy szerelmet nyújtani, de elfogadni már nem vagy képes minden feltétel nélkül.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A nap hibája: előre nem látás. Eredeti és különleges partnert szeretnél találni magadnak, vagy legalábbis ilyennek képzeled el viszonyotokat. Könnyen megtörténhet, hogy hirtelen házasságra lépsz, hogy aztán gyorsan elválj. Lehetséges az is, hogy még éretlenül házasodsz, hogy azután megértve elkövetett hibáidat újra kezdhess mindent. Partnered, akit kiválasztasz, meglehetősen különc, néha fárasztó is lehet, hajlamos arra, hogy maga írja elő a viselkedés törvényeit.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Neptun és a Jupiter közötti erős aspektus segíteni fog egyensúlyba hozni az életedet, és munkádat, valamint megkönnyíti, hogy jó szokásokat tanulj meg. Ez kifejezetten jó állás az orvosok részére, pszichiátereknek, és mindenkinek, aki humanitárius munkával foglalkozik. Költői természettel rendelkezel, és szereted a magányt. Könnyen lehet, hogy olyan betegséget kapsz el, amit nehezen lehet diagnosztizálni, több orvos véleményét kérd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top