Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.12. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nincs szükséged senki együttérzésére, a világ együttérzésére sem, sőt, aki így közelít feléd, annak sokszor kell számolnia a megvetéseddel, s ezt a megvetést ki is mutatod. Képes vagy önmagadról gondoskodni, és erre nagyon büszke is lehetsz. Képes vagy megsértődni azon, ha bárki azt feltételezné rólad, hogy nem tudsz megállni a saját lábadon. Ezzel igazolod büszkeségedet saját magad és a világ felé. Kifejezetten utálod az abszolút csendet, és mindenképpen a zajos élet felé törekszel.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Erősen drámai természeteddel sikered lehetne színészként vagy szónokként, mert intenzív bájjal rendelkezel. De – ha csak nem figyelsz erre külön nagyon – egész drámai képességed csak abban a kis világban mutatkozik meg, amelyben általában mozogsz. Támassz nagyobb igényt a közönségeddel szemben, és ne légy éppen olyan elégedett a legalacsonyabb rendű hallgatósággal, mint egy világvárosi premierrel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha nem leszel elég elővigyázatos, olyanná válhatsz, mint a kaméleon. Ha a környezeted felemelkedik, Te is felemelkedsz, ha a környezeted lesüllyed, Te is lesüllyedhetsz vele – hacsak nincs elég erőd, hogy megtartsd önmagad. A becsvágy nem természetes tulajdonságod, mert jobban kedveled a könnyű életet és az élvezeteket. Mindenfajta önkényeztető életmód veszélyes a számodra, óvakodj ettől!
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Van benned most valami könyörtelen önvédelem, habár nem szereted megbántani az embereket, mert nem vagy szívtelen és nem vagy kegyetlen sem. Ám, ha választani lehet, hogy saját magad bántsd meg vagy valaki mást, akkor vigyázzon az a másik! Gyakorlati anyagiasság, földi szerelem, világi ambíció és világi javak, melyek felé törekszel. Sohasem esküdtél arra, hogy megvesd a világot, és a vele járó örömöket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alapvetően drámai vagy mostanában, és életed drámájában vagy a hős, vagy az intrikus szerepe jut neked, mert önmagad legjobb barátja, de ugyanúgy saját magad legnagyobb ellensége is tudsz lenni. Senki úgy nem segíthet vagy nem bánthat meg, mint saját magad, annyira, hogy azt is eltűröd inkább, hogy az önkontroll hiánya miatt mások irányítsanak. Ha jó formában vagy, szemfüles, fogékony, élénk, becsvágyó tudsz lenni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valószínűleg a teoretikus, radikális gondolkodók közé tartozol ma, akik majdnem minden reformban hisznek papíron, és fel tudnak rajzolni táblázatokat, hogy megmutassák, hogy kellene dolgozni – akár a tények ellenében is. Ez a misszionárius szellem erős benned, az érdekel, hogy meggyőzd az embereket arról, amit helyesnek tartasz.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fő érdeklődési köröd ma az emberi lélek és az emberi elme – mit tett mit tud tenni – és önbecsülésed saját szellemi haladásodnak elismerésében gyökeredzik. Így vagy úgy, de valamiképpen „szellemeden keresztül élsz” – vagyis inkább az eszmeiségből, mint kemény munkából, és ez lehet irodalom, tudomány, vagy politika. Valamiképpen radikális vagy, ami a változásokat, haladást és újítást illeti.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon erős és nagyon tapintatos személynek kell lennie annak, aki meg tud tartani Téged, nagy adag hízelgést kívánsz, nagyon hiú vagy, és szereted, ha éreztetik veled, hogy te uralkodsz a másik felett – ami így vagy úgy, de általában az igazság. Ha olyan partnerrel létesítesz kapcsolatot, aki büszke a saját jogaira (és Te tulajdonképpen elutasítasz mindenkit, aki nem ilyen), ez a tulajdonságod valószínűleg rengeteg veszekedéshez vezethet..

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Intellektuális dolgokban jó tanítványnak mutatkozol, jó beleérző képességgel, mélyreható és távolba tekintő tehetséggel, aki leszűri az ismeretanyag lényegét, új és szokatlan kombinációkba tudod hozni a dolgokat. Jó humorérzéked van, kész vagy a nevetésre, nagyon jól beillesz minden társaságba, ha a filozofikus modorod éppen nem kerekedik felül. Érzelmileg a romantikus hév és a józan ész keveredik benned, megnyerően „udvarolsz”.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Bízhatsz az emberekről alkotott első benyomásodban, és akár helyes ez a benyomás, akár nem, ritkán változtatod meg a véleményedet – különösen akkor, ha az első benyomásod rossz volt. Bár látszólag türelmes vagy, a valóságban nem: a bírálat szigorúsága mindig aláfesti rokonszenvedet is. Segíteni fogod azokat az embereket is, akiket nem szeretsz, de nem engeded közel őket a szívedhez. Képes leszel távolságot tartani.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha el tudnád választani saját magad, gondolataidat és érzelmi folyamataidat a mindent magába szívástól, tárgyilagosabban tudnál viszonyulni a dolgokhoz, és biztosabb alapokra helyezhetnéd életed. De hajlamos vagy arra, hogy mindent saját vitalitásodra, igényeidre építs, inkább képzelgéseket, elismerést, szerelmet. Az eredmény az, hogy amikor többé nem kérhetsz segítséget, rájössz, hogy gyenge alapokra építettél.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hinni akarsz a halál utáni életben, és valószínűleg minden okod megvan arra, hogy ebben higgy. Becsületes üzletember vagy, ha egyáltalán belemégy most valami üzletbe. De Neked leginkább mégiscsak a szabad szellemi pálya, művészet vagy zene való, mert egyéni önkifejezési formára van szükséged. Romantikus dolgokban fogékony vagy, nagy hatással vagy a másik nemre, és megérdemled a szerelmet, mert kellőképpen viszonozni tudod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top