Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 14. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap nagyon előnyös a számodra. A bolygók fényszögei most kissé filozofikussá és befelé fordulóvá tesznek. A személyiséged könnyebben és pontosabban irányítható most, mint ahogyan az a Kos esetében természetes. Bizonyos szerencsét ígér a horoszkópod a hét közepéig, és a napok előrehaladásával egyre diplomatikusabbá válsz. Ez a nap az egyik az év legjobb napjai közül. Előnyöket hoz utazások és megfontoltság által.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Habár nagyon vágysz a Neked szóló tetszésnyilvánításokra, nem vagy törtető, és állandóan le kell győznöd a feszültséget, ami megpróbál visszatartani a nyilvános szerepléstől, és teljes pihenésre ösztökél. Alkohol, kábítószer, doppingszer veszélyes a számodra, kerüld őket. Ezek csak hozzásegítenek, hogy elfelejtsda célodat – amit tudat alatt el is akarsz felejteni, mert hisz fáradozásokat igényelne.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szeretsz a társaság középpontjában lenni, és azt a látszatot kelteni, hogy mindenkiről minden intim titkot tudsz, ám amit elmondasz, az gyakran köszönőviszonyban is alig van a valósággal. Nem azért, mert hazudsz, hanem mert a fantáziád olyan élénk, hogy magad is elhiszed, amit mesélsz, és másokkal is el tudod hitetni. Szellemi pontosságra kell törekedned, mert az elemző és tudományos hajlam nem veled született adomány.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Bőkezű vagy a szeretetnyilvánításban, látványos és kedves, de nem különösebben hűséges, habár valószínűleg visszatérsz – ha elszöksz – ahhoz az egyhez és egyetlenhez, aki több mint valószínű, hogy hűségesebb, mint most Te vagy. Életvidám párt kell választanod, aki Téged a vidámság felé vezet. Művészi területen sikereid lehetnek, ha megtanultad konstruktívan használni drámai és mágikus tehetségedet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Heves természetű vagy, és ha valami nehéz dologról van szó, vagy szerelemről, kimondottan féltékeny és birtokló tudsz lenni, habár a saját szabadságodat mindig megőrzöd. Büszke vagy, csavaros eszű, kellemesen erőszakos, és valószínűleg sokra viszed, bármilyen alacsonyról indul is az életed. A mai bolygóállás az Oroszlán legjobb oldalát ébreszti fel. Szerencsések lesznek, akiknek a születési horoszkópjukban is a Nyilasban állt a Hold.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha engeded, hogy az eszed uralkodjék a szíveden, akkor sebezhetetlen leszel, ha a szíved uralkodik az eszeden (amire erősebb hajlamod van), a saját magad kerékkötője leszel. Személytelenítsd az életedet, és messzire fogsz jutni. Jó üzletember lehetsz, mert anyagi dolgokban sokkal tárgyilagosabb vagy ma, mint intellektuális vagy emocionális téren, gyakorlati érzéked előjön az üzleti dolgokban, intuícióid gyakorlatiasan pontosak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valószínűleg nevetségesnek találod az ötletet, hogy neked bárkire is szükséged volna. Független vagy, és jól vezeted a barátaidat (szerelmeseidet) vidám dalolásba és táncba. A mai bolygóállások rendkívül előnyösek a számodra, éles értelmet és széleskörű életszemléletet adnak, igen kifejező és szeretettel teli vagy vonzalmaidban, és inkább az élet derűs oldala felé fordulsz. Ma különösen aktív leszel, és képes arra, hogy felismerd a lehetőségeket.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valahogyan túlságosan idealista vagy az üzleti életben, és valószínűleg lázadsz minden ellen, amit ravaszkodásnak vagy durvaságnak gondolsz. És amivel nem értesz egyet, azt a világ minden kincséért sem lennél hajlandó megtenni. Szereted a szép dolgokat, a luxust és a kellemes időtöltést, de nem vásárolnád meg ezeket a becsületed árán, így a társaid körében túlságosan is emelkedett szelleműnek tűnhetsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Filozofikus gondolkodás jellemez, nagyvonalúan szemléled az embereket és a problémákat, nem merülsz a részletekbe. Nagy benned az odaadó lelkesedés, hajlamos vagy valamilyen vallás vagy eszmerendszer elfogadására. Idegi energiád az erősséged és a gyengéd. Az idegek sok problémát okoznak. Mindenképpen szükséged van a lazításra. Sikerekre számíthatsz protekció által.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mindennek először az értelmét keresed, és aztán adod bele teljességgel önmagadat. Intellektuálisan kissé sznob vagy. Ha tudod, hogy jól választottad meg társaságodat, nagyon szentimentálissá, romantikussá, érzelmessé is tudsz válni. De ha értelmileg alacsony rendűvel kerülnél össze, hideg maradsz, annyira, hogy ezzel még saját magadat is megleped. Széles látókörű, átfogó gondolkodású személyiséged és intellektuális választékosságod nem keveredik valójában emberbaráti tulajdonságaiddal.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Van Benned művészi és irodalmi hajlam, szereted a szép dolgokat. Jelmondatod lehetne: „A Szép: igaz, s az Igaz: szép”. Érzelmi téren romantikusabb vagy mostanában, több regényes szerelmi kalandba bocsátkozol. Nagy személyi varázsod van, ami késő öregségedig megmarad, főleg, ha a Hold a születési horoszkópodban is a Nyilas jegyében van. Mintha ittál volna az ifjúság forrásából, mert szemléletmódod állandó frissítésével meglepően sokáig megőrzöd fiatalságodat. Ezért szerencsés életűnek lehet nevezni Téged.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Különösen fogékony vagy a zenére, és valószínűleg jól énekelsz, vagy játszol valamilyen hangszeren. Mindenesetre az opera- vagy koncertbarátok közé tartozol. Ritkán teszel valamit tapintatlanul vagy rossz modorban, és ritkán mondasz helytelen dolgot. A létért való küzdelem valószínűleg igen könnyű a számodra, és örökölt biztosítás vagy a pénz biztos beáramlása által anyagilag általában jól ellátott életed van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top