Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.15. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az igazság olyan természetes dolog számodra, hogy még az affektált, mesterkélt szavakat is kerülöd. Intenzív érzelmi életet élsz, ezért képes leszel elérni azt a több, mint kívánt állapotot, melyben az intellektus szenvedély. Nem vagy nagyon tudatában más emberek érzéseinek, de a sajátodnak valószínűleg igen. Előtérbe helyezed az emberek megértését, éppúgy mint az eszmékét, de a részletek tekintetében a szellemi és emocionális aktivitásodra jobban oda kell figyelned.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Magasrendű elveid vannak, és annyira ragaszkodsz hozzájuk, hogy minden mást elvetsz. Éles erkölcsi érzéked, amelynek aláveted magad, elvont dolgokban is az igazság felé irányít, így bizonyos szempontból moralistává válsz. Valószínűleg bíráskodsz a barátaid és a szomszédaid felett – habár sohasem engeded, hogy az emberek megtudják, mit gondolsz róluk.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hajlam, hogy mindent elmondj, amit tudsz, és mindent felfedezz, amit nem tudsz, zavarba hozhat. Nincs rosszindulat a természetedben, de mégis sok kellemetlenséget tudsz okozni a környezetedben azzal, amit mondasz. Romantikus vagy a kalandosságig, és nem nagyon állhatatos a szerelemben, bár ha csalódás ér, sokáig bánkódsz. Nyugtalanságoddal fáraszthatod az embereket, és emiatt lehet, hogy egy másik kapcsolatot kell keresned.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nemcsak biztonságban akarod tudni magad, hanem gazdag akarsz lenni, nemcsak hírnévre vágysz, hanem népszerűségre is. Azt akarod, hogy imádjanak, ne csupán szeressenek. Nem állsz meg félúton, és megveted az alacsony célokat, kicsi ideálokat, jelentéktelen ambíciókat. A világ lehet most az otthonod, de az ég a rendeltetési helyed. Filozofikus vagy, spekulatív, egy kissé misztikus és talán babonás is, van valami kedvenc teóriád, hited vagy szimbólumod, ami szerencsét és sikert hoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szükséged van arra, hogy megtanuld visszatartani, fékezni magad. Szerencsés adottságod, hogy meg tudod nyerni az embereket természetes bájoddal. De míg energiáidat nem összpontosítod határozott célra, egy ambícióra, csak bolyongsz, mint egy üstökös az égen, haszontalanul. Általában csodálatos vagy a szerelemben, de nem mindig kitartó. Valóban szükséged van a megállapodásra, a letelepedésre, hogy kitarts egy munka, házasság, cél, mellett.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Átálmodozhatnád az életed, vagy eszméidet és filozófiáidat összekapcsolhatod gyakorlati, analitikus képességeddel, hogy valamit alkotó módon létrehozz. Jó üzletember lehet belőled, ha legyőzöd túlságosan filozofikus és idealizáló hajlamaidat, és megtanulod elképzeléseidet gyakorlati területeken felhasználni. Intellektuálisan érdeklődsz az átfogó, nagy témák iránt – vallás, filozófia, költészet, zene, talán metafizika – és képes vagy egy témát teljesen a magadévá tenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyvonalú tudsz lenni az érzelmekben, ha romantikus kalandba bonyolódsz (ami elő szokott fordulni), és ugyanakkor szeszélyes és szeretetreméltó is lehetsz ezzel egyidőben. Érzelmi természeted nagyon ellentmondásos, és eszmeiséged nem óv meg attól, hogy ezeket kifejezésre is juttasd nagyon független módon. Hajlamos leszel az idegességre, felindulásra és lendületességre.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Intuitív és érzelmi adottságaid erőteljes, talán robbanásszerű lökéseket kapnak, amely jelentős változások forrása lesz életedben. Tudattalan reakciók kerülhetnek felszínre, amelyekkel foglalkoznod kell, bármilyen felkavarók és intenzív érzületűek is legyenek. Ha ki tudod “gurulni” ezeket a lökéseket, akkor sokkal könnyebben meg fogsz birkózni életednek nagy változásaival.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod, de ez egy ragyogó időszak a tervezés, a döntéshozatal, kommunikáció és problémamegoldás területén. Mindenféle adásvétel, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállásod a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz a kommunikáció területén. Rég nem látott emberek kereshetnek fel. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Megnőtt koncentrálóképesség és tetterő jellemez, a komoly és nehéz feladatokat azonban csak nagy türelemmel végezheted el. Lassan fokozódó sikereket érhetsz el, ezek azonban minden tekintetben megalapozottak. Az aspektus önfegyelmet biztosít számodra, és gyakran örömöt magányos tevékenységben. Segítséget és elismerést várhatsz idősebb emberektől. Egészséged megszilárdul.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kiváló az időpont egy új üzletpolitikai irányvonal vagy termék bejelentésére vagy beindítására.
Új, alkotó jellegű, nem mindennapi és talán meglepő megoldások juthatnak eszedbe tennivalóid kapcsán. Szellemed felfokozott állapotban van, és égsz a vágytól, hogy új szakmát vagy tárgyat sajátíts el. A műszaki és okkult témák különös előnyt élveznek ma. Ha eddig küszködtél valamilyen műszaki vagy szellemi probléma megoldásával, most új ötletek vagy fogások jutnak majd eszedbe.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Optimizmussal és idealizmussal tekinthetsz most mind önmagadra, mind a nagyvilág egészére. Amíg nem viszed túlzásba a dolgot és nem vállalsz esztelen kockázatokat, rengeteg meglátással gazdagodhat szellemed. Kiváló az időszak metafizikai tanulmányokra. Az utazások – különösen a hosszú és előre meg nem szervezett túrák – ilyenkor igen értékes tapasztalatokkal gazdagíthatják tudásodat. Szeretnéd megérteni a világot, és benne saját helyedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top