Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 19. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napod gyors helyváltoztatásokból áll. Romantikus, bátor és kalandor hajlamú vagy, hajlamos leszel nagy kockázatokat vállalni. Nem szereted a silányt és a jelentéktelent. Jó családból származol, jó nevelést kaptál, van benned valami született arisztokratizmus, és tudod, hogy ezt hogyan használd ki. Hiszel saját magadban, és annak ellenére, hogy sikered van az emberi kapcsolatokban, nem hiszel az emberekben.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez a nap nagyon sok sikert hozhat a számodra, mert sokoldalú vagy, és képes leszel hatalmat gyakorolni: vagy mások felett, például az üzleti vagy politikai pályán, vagy pedig saját magad felett, művészi vagy szabad szellemi pályán. Mélyen romantikus, sőt, talán szentimentális is leszel, megtanulhatod felhasználni emocionális energiádat gyakorlati célokra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Keresztüllátsz a dolgokon, és mivel romantikus természetű vagy, úgy fejezed ki magad, hogy szavaid egyetemesen szóljanak egész környezetedhez. Erősen humánus és nagylelkű vagy, és segíteni szeretnél másokat – talán úgy, hogy szellemi tudásukat és esztétikai érzéküket fejleszted. Ezért kiváló tanító lehetnél, és bárhol jársz is, mindig tanítani fogod azokat, akikkel találkozol. A szerelemben idealizmusod messzire vezethet, hogy megtaláld a tökéleteset, ezért tűnsz néha személyeskedőnek és állhatatlannak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Van bizonyos elvontság körülötted, mivel a magas és nagyszerű helyeken szeretsz most megjelenni. Ezt az érzést le is tudod fordítani másoknak és érezteted velük ennek fontosságát. Bizonyos arisztokratizmussal viseled a hízelgést, de nem értékeled túl. Megjelensz, hogy felemeld az embereket a magad színvonalára, inkább, minthogy leereszkedj hozzájuk – és azt a benyomást kelted, hogy érzed a magad felsőbbségét, anélkül, hogy másokat alacsonyabbnak éreznél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma alapos munkát tudsz végezni, szervezetten, tervszerűen látod el feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit sem kell majd utólag átdolgoznod. Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez az időszak, ahol koncentrált figyelemre van szükséged az apró részletek miatt. Nagyszerű alkalom adódik rá, hogy szemügyre vedd életedet, terveidet, családodat, foglalkozásodat, környezetedet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tárgyilagosság és az észrevehetően kellemes külső alkalmassá tesz arra, hogy jó doktor, ápolónő, szociális dolgozó, kórházi alkalmazott vagy tanár legyél. Bármilyen munka megfelel neked, ahol a szimpátia és a megértés szükséges, de nem lehet túlságosan bevonódni, vagyis tárgyilagosnak kell maradni. Szeretsz tanulni, inkább gyakorlatban, mint intuíciókon keresztül. A saját különlegességeid és szeszélyeid iránt eléggé türelmes vagy.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ismered a szomorúságot és a tragédiát, és még fel is nagyíthatod egy kicsit magadban vagy barátaid előtt, ha annak a legkisebb alapja is létezik. Ösztönösen drámai vagy, és semmit sem szeretsz jobban, mint a romba dőlt szerelem, széttört érzések stb. részleteit szövögetni. Ezalatt pedig lehetséges, hogy akinek boldogtalanságát ilyen romantikusan kiszínezed, elégedett és boldog életet él egy másikkal, megfeledkezve arról a szintről, amelybe „lehelyezted” őt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Eléggé ellentmondásos lesz ez a nap. Szereted a hízelgést, a beosztottak kimutatott tiszteletét, de hacsak nem győződtél meg róla a szíved legmélyén is, hogy azt megérdemled, nem tiszteled a „tapsolókat”. Mégis olyan erős az egyéniséged, hogy az emberek ösztönesen is elfogadják a véleményedet. Vigyáznod kell, nehogy szokásoddá váljék, hogy „ex catedra” beszélsz az emberekkel, mert időnként megtörténhet, hogy valaki letöri magabiztosságodat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden területen tudsz dolgozni, általános dolgokat és különlegeseket egyaránt elvégzel. Van hozzá képességed, hogy egybevonj vagy szétválassz elképzeléseket, ez intellektuális erőd védőbástyája. Romantikus vagy, egyfajta felelősséget érzel a világ iránt, hogy a világ olyan ideálissá váljék, amilyenné csak válhat. Van benned valami művészi, de inkább az eszmék művésze vagy mint a színeké, vonalaké, vagy szerkesztéseké.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szeretsz emberek közé járni, klubokba, találkozókra és hasonlókra, mert legyenek bár az ambícióid üzletiek vagy szociálisak, mindig az értelem áll nálad előtérben. Érzelmileg intenzív lehetsz, de elvárod, hogy kedvesed ahhoz a társadalmi osztályhoz tartozzon, ahová Te. Nyugalmad és intelligenciád csodálatra méltó. Alkalmazkodó vagy, és ez a tulajdonságod könnyen kezelhető házastárssá tehet, feltéve, ha függetlenségedet nem korlátozzák.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha a születési horoszkópodban a Vénusz a Bakban van, eléggé makacs leszel most, tudsz gondoskodni magadról, és kompromisszumot is köthetsz a szerelem és a pénz között, amikor társulsz. “Szerelemből kell házasodni, de csak ott könnyű szeretni, ahol pénz is van.” Fontos, hogy társad szellemileg legalább egy szinten legyen veled. Az emberek iránti nagy érdeklődésed ellenére nagyon választékos az ízlésed, és a párválasztásban is ez fog vezetni a saját társadalmi osztályodból való társhoz, ha nem magasabbhoz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Próbáld meg elhinni, hogy más emberek is tudják, hogyan kell élniük, és ha különböznek is tőled, azért még lehetnek rendesek. Érzelmileg heves vagy és őszinte, valódi együttérzéssel és megértéssel viseltetsz azok iránt, akiket szeretsz. A körülötted lévőkkel udvarias és kedves vagy, és jó humorérzéked van, ami azonban alapvetően nem befolyásolja komoly életszemléletedet. Ma eléggé temperamentumos leszel, szereted a társaságot, szívesen tárgyalod meg a világ dolgait másokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top