Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.21. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Házastársadat el kellene vinned egy általános orvosi kivizsgálásra, mert lehetséges, hogy krónikus betegségben szenved, és neked sem ártana ha megmutatnád magad a háziorvosodnak, takarékoskodnod kell az erőiddel, hajlamos vagy arra, hogy ideges eredetű betegségeket kapj. Legjobb érvényesülési területed valami személyes dolog, mint pl. zene, művészet, költészet, írás, – az alkotó művészetek – melyekben inspirációs és merengő hajlamaidat kibontakoztathatod.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma hajlamos leszel a befelé fordulásra, különösen, ha ezt a születési horoszkópodban lévő egyéb fényszögek is indokolják. Meg kell próbálnod tárgyilagosabban és kifelé élőbben viselkedni, saját magad és a problémáidat nem túl komolyan venni, vagy legalábbis, ha nagyon komolyan is veszed ezeket, legalább legyen egy rokonszenves barátod, akivel kitárgyalhatjátok a problémákat, mintsem hogy ezeket magadban tartsd és őrlődj rajtuk.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bizonyos körülmények között hajlamos leszel a depresszióra, változó intenzitással és időtartammal. Állandó céljaidnak tárgyilagosaknak kell lenniük, elvonatkoztatva álomvilágodtól, problémáidtól és optimizmusodtól. Legtöbb probléma és zavar nem a világban történik, hanem a te lelkivilágodban nagyon élénken, és egy csomó képzelődésben. Fejleszd ki saját értékelésednek képességét, lépj az élet közepébe és belső zavaraid maguktól rendeződni fognak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a félénkséget le tudod győzni, vagy valaki megnyeri a bizalmadat, a legszeretetreméltóbb emberré válsz, de mindig óvakodnod kell, hogy gyanakvásod nehogy újra felszínre törjön és az igaz szerelmet tönkre tegye. Próbálj meg kevésbé titkolózó lenni, egy kicsit nyíltabb, kevésbé gyanakvó akár a magánéletében, akár közéleti dolgokban. Ha egyszer kicsit „megbolondítanak” jót fog tenni a a lelkednek.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tüzes vagy a szerelemben, de nem biztos, hogy állhatatos, nem is baj, ha több személyt keresel arra, hogy kifejezd érzelmeidet. De idealizmusod távol tart az üres flörtölgetésektől. Túl komoly vagy ahhoz, hogy csapodár legyél, bár az eredmény ugyanaz. Bármit teszel, indokaid magasrendűek, vigyázz, ha bárkit is megbántasz, Te magad siratod meg később. Találnod kell valamilyen hatékony módszert túlfűtött energiáid és agresszivitásod levezetésére.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a nap jó kifejezőképességgel jár, és sikert hozhat írásművészetben, miután az ifjúság érzelmi hullámai lezajlottak, mert akkor már képes vagy átfogóan tekinteni a közéletet is. Most az “Emberek iránti érdeklődés “, “humánus érdeklődés” az erős pontod az életben és az írásban egyszerre, és ezt jól fel tudod használni irodalmi alkotásokban. Mindenféle üzleti tranzakciók, ingatlanok adásvétele és jogügyletek szempontjából kedvező ez az időszak. Pozitív gondolkodásod segít Téged.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Pillanatok alatt át tudsz változni a harsány kitörőből titkolódzóvá, és olyan hangulatokba tudsz esni, melyek lelki békéd számára nagyon veszélyesek. Inkább utópista vagy, mint forradalmár, aki nem sokat tesz az emberiség jólétéért, de a sajátjáért sem. Érzelmeid igen intenzívek, de ez a tranzit, mint fellángolásod is, gyorsan tovaszáll. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Romantikus vagy és fantáziadús, és ha az emberek társasága nem felel meg neked, képes vagy visszavonulni magányodba, melynek szentélyéből sok lóval sem lehet elvontatni. Képes vagy melankóliába, szomorúságba burkolózni, ami lelki békédet fenyegetheti. Félni tudsz a legrosszabb dolgoktól a világon, el tudod azokat képzelni, és keresztül mégy a legnagyobb szenvedéseken, mintha azok valóságok lennének, miközben nyugodt békében ülsz a kandallód mellett.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha önző indítékok vezérlik tetteidet e tranzit idején, akkor abban az illúzióban ringatod magadat, hogy a világon minden rendben van körülötted, pedig ez nem így van, ami könnyen csalás vagy félreértés áldozatává tehet téged. Ilyenkor inkább kerüld a szerencsejátékokat, vagy kockázatos befektetéseket. Ez idő tájt jobban előtérbe kerül idealista természeted, hajlamos leszel belső világod, a lelkiség és a misztika felé fordulni.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kreativitásod most nem éppen egy szárnyaló saséhoz hasonlatos. Talán valami a munkáddal kapcsolatban okozhat keserű szájízt, némi változtatásra lehet szükséged, hogy jobban összhangba hozd igazi önkifejezéseddel. Ez egy olyan időszak lehet, amikor azok a kapcsolatok, amelyek egyik vagy a másik fél számára nem kielégítők, felbomolhatnak. Úgy érezheted, hogy külső körülmények szóltak közbe, de valójában a körülmények ritkán mentesek a mi befolyásunktól.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Meg kellene találnod az önérvényesítés pozitív módját és akkor valószínűleg nem lesz semmi baj ebben az időszakban. Fogd kicsit vissza hajlamod az elhamarkodott cselekedetekre. Elbizonytalanodhatsz, és ettől kényszerítve érezheted magad, hogy valamilyen önigazolást keress. A gond ott van, hogy ilyenkor váratlan, elhamarkodott lépéseket tehetsz, amelyek később nem kívánt következményekkel járhatnak. Viták és összetűzések közepén találhatod magad.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Annyira érzékeny vagy, hogy félsz, hogy megbántanak, ha kapcsolatba lépsz a világgal, bátortalan és visszahúzódsz a találkozásoktól. Habár különleges esetekben tapintatod és érzékenységed tekintélyes pozíciókhoz vezetheti, végrehajtó-vezető erőd gyenge, bár a részletekben pontos, és nagyon erős a kötelezettségek teljesítésében. Amikor érzelmileg vagy érintve, megérzéseid általában beválnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top