Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.22. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Valószínűleg minden formális iskolázást magad mögött fogsz hagyni, mivel túl türelmetlen vagy hozzá, szellemed állandóan aktív, olvasol, beszélsz, vitatkozol. Semmi baj nincs a fejeddel – a szíveddel sem, amíg csak dobog. De szeretetre vágyó természeted ellenére, ami miatt megértésre vágysz, ezt a szeretet mindaddig nem fogod megkapni, míg meg nem tanulod, hogy több érdeklődéssel fordulj más emberek gondja-baja felé.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Gazdag forrásaid vannak a tudatalattidban, s így nem is vagy egészen tudatában a saját belső értékeidnek. A között, amit tudatosan mondasz, és amit nem tudatosan teszel (tehát a tudatos és ösztönös cselekedetek között) gyakran semmi összefüggés nincs. A legtürelmesebben, a legmegfontoltabban, a legszéleslátókörűbben fejted ki nézeteidet az egyik pillanatban, de ha közben valami érzelmi hatás ér, a következő percben már elfogult és ésszerűtlen leszel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Természetes önzés jellemez, és jó humorérzéked nem véd meg attól, hogy önmagadat állítsd a középpontba. Ravasz leszel az üzleti ügyekben, jó anyagi körülményeket tudsz magadnak teremteni, de nem gyűjtögetéssel. Olyan határtalan hited van saját erődben, hogy addig, amíg egészséges vagy, el sem tudod képzelni, hogy ne lennél biztonságban. Nagyon valószínű, hogy különösebb bántalmak és problémák nélkül csúszhatsz át ezen a napon.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kissé romantikus vagy, inkább gyengéd, mint heves, és hajlamos a féltékenységre, okkal-ok nélkül egyaránt. Érzékeny vagy és bizalmatlan, és nem bírod elviselni még a gondolatát sem annak, hogy bolonddá tegyenek. Kemény munka ez azokkal az emberekkel szemben, akik megpróbálnak elszökni valamivel, mert a szíved mélyén detektív vagy, különösen akkor, ha úgy érzed, személyesen rajtad múlik valaminek a megoldása.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tudsz szeretni valakit és hevesen ellenkezni vele, mialatt természetednek két oldalát (szerelmi szenvedély és küzdelem) egymással szembeállítod. Erős benne a kötelességtudat, igazságérzet, életed nagy eszméknek tudod szentelni, harcos vagy és sose engeded magad legyőzni. Mágikus varázsod érezhető, bármilyen körben mozogsz. Odaadó szerető vagy, hűséges barát, szimpatikus és intelligens főnök, szigorú és igazságos végrehajtó.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Semmi esetre sem tudsz ideális szerető lenni, mert a szerelem, mint olyan, nem sokat jelent a számodra, és ha mégis megházasodsz, abban szerepelnek józan észokok is, nem csak a romantikus kapcsolat. Még ha látszólag lángolsz is, ez különös lángolás, lehet benned egy adag keménység és kegyetlenség, mellyel megbántod azokat, akik szeretnek, mert nem mindig vagy tudatában mások érzéseinek, és nem is nagyon érdeklődsz irántuk.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valószínűleg hajlandó leszel bekapcsolódni olyasmikbe, mint pl. a spiritizmus, mágikus gyógyítás, tealevél-olvasás, kristálynézés, levéllánc, mindezt olyan komoly odaadással, hogy barátaid kétségbeeshetnek tőle. Nem habozol közrebocsátani a legfurcsább nézeteket sem, bármilyen tárgyról. Ez romantikus aspektus, ugyanakkor szenzációhajhászó is, és meg kell válogatnod a társaságodat, nehogy nagyon tévútra vezessenek, vagy éppen fordítva.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képes leszel hatékonyabban és mélyebb szinteken kommunikálni, mint máskor. Ezzel együtt ne próbáld meg öncélúan másokra erőszakolni nézeteidet, de persze másoknak se hagyd, hogy ezt tegyék veled. Kiváló az időszak arra, hogy mélyen beleásd magad valamilyen, főleg tudományos, vagy intellektuális természetű projekthez kapcsolódó kutatásba, amely éppen foglalkoztat téged, vagy amin éppen dolgozol.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kifejezetten elvárod, hogy egyéniségként kezeljenek, ezért volt jó, hogy már kora gyermekkorodban közelebbi kapcsolatba kerültél az irodalommal. Most lehetőséget kapsz szellemi tevékenységekre. Valószínűleg most többet fogsz külföldre utazni, sőt talán hosszabb ideig ott is maradsz, de azért mindig büszkeséggel fogsz gondolni saját hazádra, otthonodra, és szeretteidre. Lehetséges, hogy életednek ebben a szakaszában mások is bekerülnek otthonodba.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Bár kívülről nézve igen tartózkodóan és hidegen viszonyulsz a szerelmi ügyekhez, legbelül igen intenzív érzelmi életed van, ami inkább érzékiség. Félsz az elutasítástól, ezért először tartózkodóan közelítesz másokhoz, de utána szeretsz új utakat is felfedezni. Megbízható barát vagy, de ma elég szeszélyes és önfejű lehetsz. Jó tanár is lehetnél, aki azért megköveteli a figyelmet. Ma különösen tartózkodó vagy, és másokat is a falakon kívül szeretnél tartani.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igen büszke vagy arra, hogy másoknál alaposabban és jobban dolgozol, bár nem feltétlenül a legszervezettebben, így időnként erősen idegesít, hogy a nap 24 órája nem elég neked mindarra, amit el szeretnél végezni. Fontos a számodra, hogy a munkád hibátlan legyen, amit saját, egyéni módon végzel, hiszen született reformer vagy. Olyan munkát vállalj, amiben adni tudsz az embereknek, ami valamiképpen maradandó, pl. épület-tervezés, kivitelezés.
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem a valóságnak megfelelően láthatod most önmagad és másokat. Nem jó időszak ez semmiféle tárgyalásra. Legyél nagyon óvatos abban is, hogy mit írsz alá. Hajlamos leszel párbajhősként fellépni, akár észreveszed ezt, akár nem, amivel szinte kihívod magad ellen a Neptunt, hogy szállítson le Téged a “magas lóról” valamilyen esemény vagy keserű tapasztalat révén. Próbáld inkább csak hátradőlve megfigyelni, kielemezni a körülötted zajló történéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top