Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.23. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most a munka lesz a jelszó, és mivel a Mars nagyon jó fényszögeket dob ma mindenfelé, a munkádat készséggel és stílusosan végzed. Gondot fordítasz a diétára, egészségre, higiéniára, ugyanakkor vagy rettentően nett vagy és jól szervezett, vagy szörnyű nálad ma az összevisszaság. Talán a sport adja meg a módszert és rendszerezettséget, amit megkívánsz. Amíg a többiek elfogadják azt, hogy e szokások rabja vagy, addig könnyű lesz kijönnöd másokkal.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bevételeid származhatnak banki ügyletekből, közvetítésből, biztosításból, és minden olyan területről, ami más emberek anyagi dolgaival kapcsolatos, vagy ahol mások támogatására van szükséged ahhoz, hogy elérd a biztonságérzeted. Pénzt örökölhetsz, de fennáll a veszélye annak, hogy megtagadják tőled az örökséget. Saját anyagi dolgaid és lehetőségeid letisztulnak, és máshová kerül a hangsúly, más dolgok kerülnek előtérbe.
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó kommunikációs képességedet az emberiség javára használhatod fel a TV, rádió, vagy a világháló által. Leginkább csoportos tevékenységben jeleskedhetsz. A barátok fontos szerepet játszanak a napi rutinokban, és még a szomszédok is közeli barátokká válhatnak. Jó íróvéna, tartós barátságok jellemzik ezt a napot. Anyagi előnyökre számíthatsz a barátaid révén, továbbá jó összeköttetésekre és hasznos, értékes pártfogókra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ez az időszak eredményes munkásságot ígér neked ingatlannal, vagy a család valamelyik idősebb férfirokonával kapcsolatban, és nagyon jó üzleteket is. Semmilyen tekintélyvesztés vagy károsodás nem várható sem a foglalkozásodban, sem a háztartásodban. A saját otthon most is nagyon fontos a számodra, még a szállodai szobádat is otthonossá teszed valamilyen aprósággal. Szereted az antik dolgokat, ma sikeresen vásárolhatsz egy kedvedre valót.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán túlságosan is bátor és kalandvágyó vagy, szereted a sebességet és a gyors tempójú életet. Egy másik szinten a kreatív önkifejezés erősséged lehet, és vonz pl. a színház, a politika vagy a törvénykezés. Ha pozitívan használod ezt az energiát, akkor igen jól ki tudsz jönni minden gyermekkel, a sajátoddal, de másokéval is, ezért aztán jó tanár is lehetsz, vagy nagyon jó oktató. Érdekel az utazás, és lehet, hogy e területen kapsz munkát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai Merkúr-állás kétféleképpen mutatkozhat meg: vagy a nyilvánosság előtt dolgozol, vagy a munkádnak csak akkor van értelme, ha veled dolgozik egy partnered. Akár egy ügyvédi irodában is találhatnád magad, ahol szerződéseket, megállapodásokat kellene elkészítened vagy aláírnod. Számodra mostanság a párkapcsolat is csak munka. Egyenlősdit vársz el a partneredtől, megosztva minden munkát és kiadást.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bármilyen kapcsolatod, legyen az házas- élet- vagy üzlettársi kapcsolat, nagy valószínűséggel az anyagi biztonság vagy egyéb előnyök miatt is kötődött. Te magad is igen jól keresel, mert többek között népszerű is vagy. Partnered pénze, vagyona is segít, esetleg a partnered felajánlja az örökségét a közös üzlethez. Ezt most fogadd el, mert társad ebben az időszakban nem jól kezeli az anyagi javakat, s felmerülhet akár az ingó javak elvesztésének veszélye is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mostanában más emberek is fognak támogatni, és nem csak szavakkal, hanem financiálisan is, ha úgy akarod. Sok pénzt áldozol mostanában a szerelem oltárán, és jobban tennéd, ha átgondolnád, mi is fontos neked, mielőtt még megsérülne az önérzeted. Nyerhetsz szerencsejátékon, kaphatsz ajándékot a partneredtől, de ugyanúgy felszedhetsz adósságokat is. Anyagi előnyökre tehetsz szert a házastársad rokonsága révén, lehet, hogy hagyaték formájában.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most a szerelmet nagyon romantikusan és nagyon nagystílűen képzeled el. A hitbeli kérdéseket, az erős meggyőzőerőt és a vonzó személyiségedet mind felhasználhatod arra, hogy híveket, barátokat toborozz magadnak, felnőttet és gyermeket egyaránt. Tekintélyt és nyereséget jeleznek a bolygók külföldi, kereskedelmi, tudományos, vagy egyesületi kapcsolatok révén, de az is előfordulhat, hogy gyermeked a kivándorlásról kérdezi véleményed.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most önmagad és mások előtt is be szeretnéd bizonyítani, hogy vagy valaki, hogy lehet veled számolni, és hogy tudsz, akarsz, és muszáj is, hogy elérj valamit. Ezt sokféle módon teheted, mivel a lehetőségek éppoly sokfélék, mint az emberek. De ez a vágy motiválja most minden tettedet. Talán a karrieredet az egyik szülő jobban segítheti, talán átveszed az egyik szülő foglalkozását vagy üzletét. De fordítva is lehet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most a hozzád hasonlókkal kötsz inkább barátságot, akik osztják erkölcsi, etikai nézeteidet. Barátaid jöhetnek idegenből, külföldről, és te is utazhatsz távolra a szülőhelyedtől. Megismerhetsz idegen kultúrákat és eltérő életstílusokat, és megtapasztalhatod a stimuláló környezetet is. A karrieredből jövő pénz most kapcsolatban lehet külfölddel, távoli országokkal. Vágyaid, reményeid összefüggésben állhatnak a magasabb iskolai végzettséggel.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az átlagosnál erősebb vágy él benned, hogy magadba nézz, mintha önmagad alapos megismerése segítene hozzá, hogy kialakítsd azt a magatartást, ami a külvilág felé mutatott image-od lesz. Ez persze nem szükségszerűen jelenti azt, hogy őszintén szembenézel a tudatalattiddal, inkább azt, hogy késztetést érzel kutatni a felszín alatt. Ez egy kicsit kellemetlen időszak lesz a számodra, a bolygóállások ellenségeskedést és baleseti hajlamot jeleznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top