Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.27. Szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sokan a Kosok közül elindulnak világot látni, sok-sok lehetőséged lesz neked is az utazásra, munkakör- vagy lakhelyváltozásra. Lehetőséged nyílik arra is, hogy térképekkel foglalkozz valamilyen módon. Vigyázz a torkodra, mert az most könnyen begyulladhat. Energiaszinted rendkívül alacsony, vigyáznod kell, nehogy megerőltesd magad. Ne tegyél többet, mint amennyit nagyon muszáj, és közben próbálj pihenni, lazítani.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma te leszel a zodiákus munka-alkoholistája. Kell neked a kihívás ahhoz, hogy tégy is valamit. A Vénusz fényszögei nemcsak rész- és ideiglenes munkát jeleznek, állandóan dolgoznod kell. Ha nem pozitívan használod az energiát, akkor kellemetlen szokásokat vehetsz fel, és megbízhatatlanná válhatsz, magányos lehetsz, vagy betegségbe menekülsz. Lehet, hogy most mindenféle divatos ételféleséget kipróbálsz, csak a gyógyszerekkel vigyázz, mert különféle allergiát okozhatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kommunikációs zavarok támadhatnak a mai nap folyamán késedelmek, félreértések miatt. Nem a legalkalmasabb pillanat ez a tárgyalásokra és személyes találkozókra, de az sem jó, ha teljesen bezárkózol a kagylódba. A megbeszéléseket és nagy tervek készítését tedd át máskorra, foglalkozz inkább komoly odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi munkákkal. Próbálj felülkerekedni negatív gondolkodásodon. Ebben segít, ha tudatosítod, hogy most csak egy részét látod az összképnek.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindennek ellenszegülsz ma, és mindenkivel szemben lázadóvá válsz, aki korlátozni merészel téged. Ideges és izgatott leszel, és érzelmileg megrázó meglepetésekben lehet részed. Kapcsolataid megnehezülhetnek, tele lesznek vitákkal és érzelmi szakadékokkal. Következtetéseid könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha nem most hozol végleges döntést társkapcsolati kérdésekben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha belső és külső világod egyensúlya felbillent – főleg érzelmi életed elhanyagolása következtében –, ma komoly feszültségek támadhatnak kapcsolataidban – különösen házastársaddal és családtagjaiddal. Ráadásul olyan lépésre ragadtathatod magad, amely alig érthető és utólag nehéz magyarázatot találni rá. Tarts szigorú és őszinte önvizsgálatot, a helyes válasz megtalálása végett.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Próbálj lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd saját gondolkodásmódodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz vitát, amelyek nem is annyira lényegesek. Másrészt szembekerülhetsz valakivel, aki a gondolkodásmódodat próbálja kényszerpályára állítani. A felszín alatt akarsz kutakodni, ami olyan tárgyak tanulmányozására sarkall, mint a pszichológia, okkultizmus, jog és ehhez hasonlók.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
E tranzit előhozhatja belőled anyáskodó ösztöneidet, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel, különösen édesanyáddal kapcsolatban problémák merülhetnek fel, ha a személyes horoszkópodban is vannak erre utaló nehéz fényszögkapcsolatok. Nagyon szerelmesnek érezheted magad, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret társadnak is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem túl jó az időszak az üzleti tárgyalásokra, mert kommunikációs problémák okozhatnak félreértéseket vagy konfliktusokat. A kapcsolatteremtési zavarok bizonyos fokig feszültté, sőt nehézkessé tehetik életed. Talán a fejedbe veszel egy elgondolást, és úgy érzed, hogy azt mindenki köteles magáévá tenni, vagy mások próbálják meg ugyanezt tenni veled szemben. Ez nyilvánvalóan hasztalan lenne.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha saját vállalkozásod van, lehetőséged nyílhat a terjeszkedésre, és ezt minden bizonnyal sikerre is viheted, hacsak más, fontos jelzés közbe nem szól. Ha nem a magad ura vagy, előléptetésben vagy kitüntetésben lehet részed. Az emberek kikérik majd szaktanácsaidat, és vezetőjükké fogadnak. Nagyobb lakásba költözhetsz, vagy meglévő otthonod bővítheted e tranzit idején. Magabiztosabbá válsz, optimistább leszel, békésebb és nyugodtabb.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A kommunikációd teljesen elülhet, ami még egyes társkapcsolataid végét is jelentheti, ha hagytad, hogy túl merevvé és kiegyezésre képtelenné válj, vagy ha nincs elég önbizalmad elgondolásaid és nézeteid megvédésére – feltéve, hogy azok egyáltalán méltók erre. Ha nem, akkor valahogy nagyon komolyan újra át kell gondolnod dolgaidat, közlendőidet, véleményeidet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A problémák feldolgozása jobb megoldás ilyenkor, mint egy kapcsolat eldobása egy másikért. Az érzelmi szabadság most nagyon sürgető igényed, amit mohón és cselekvően keresel is. Mindez érzelmi zűrzavart és felfordulást okozhat, de ha majd túl leszel ezen a perióduson, nagyobb megértéssel leszel önmagad és érzelmeid irányában. Baleset-hajlamhoz vezethet, ha megpróbálod megfékezni vagy figyelmen kívül hagyni leküzdhetetlen vágyad a változás és a szabadság iránt.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Önfeláldozás mások szükségleteiért: ez vezérel most téged. Hivatást változtathatsz egy olyan irányban, ahol a másokkal való törődésen van a fő hangsúly. Saját szükségleteidet ne hanyagold el teljesen, hiszen azok is éppoly fontosak, különben nem fogsz tudni másokon annyira segíteni, amennyire szeretnél. Érdeklődésed a spirituális, misztikus dolgok iránt megnő, és lehetnek mediális élményeid is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top