Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.29. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kétség kívül rendkívül érzékeny és rendkívül tehetséges is vagy. Büszke is lehetsz a saját képességeidre, s határozott eltökéltséggel törekszel arra, hogy képességeidet a legmagasabb fokra fejleszd mind a magánéletedben, mind egyéb téren. Alkalmas vagy művészi vagy adminisztratív munkára egyaránt , tanulásra és cselekvésre egyszerre, mert intellektuális erőd hatalmas és ehhez az emberek és dolgok intuitív megértése társul.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma nagyon érzékeny vagy, könnyen megbántható, és valószínűleg haragtartó, a valódi vagy vélt sérelmek miatt. Nagyon tudsz szeretni, de nagyon tudsz gyűlölni is, habár jól el tudod rejteni ellenszenvedet, és nagy adag védő diplomáciával rendelkezel, ami miatt mások nehezen tudják érzékelni, valójában mit is gondolsz róluk, akár a magánéletben, akár a hivatás terén. Úgy tudod változtatni helyzetedet és taktikáidat, ahogy az a célnak megfelel.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan benyomásokat kapsz mindenről, mintha viaszlemezre vennéd őket, jól emlékszel rájuk, és kész vagy továbbadni őket. Így, intellektuális vagy irodalmi téren is tevékenykedhetsz. Ilyen körülmények között érzékenységed konstruktív levezetést találhat, megtanulhatod legyőzni személyes érzékenységedet, és megtanulhatsz koncentrálni. Ha a jó koncentrálást nem fejleszted ki magadban, akkor csak érzékeny leszel .

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Félelmetesen érzékeny és önvédő vagy mostanság. Van egy csigaházad, melybe időnként belebújsz, vagy állandóan, védelemként a világ támadásai ellen. Személyes ügyekben érzékeny vagy a valóságos vagy vélt megbántások iránt. Így gyanakvóvá válsz az emberekkel szemben és nagyon óvatos vagy minden cselekedetedben, akár üzleti, akár magán dolgokban. Nagyon kedves vagy, szeretetreméltó, de annyira félsz, hogy megbántanak, hogy megközelíthetetlennek tűnhetsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokoldalú személyiség vagy, értesz hozzá, hogy önmagadból a legjobbat felszínre juttasd. Egészséges józan eszed van, úgyhogy szervező és irányító erőd vagy művészi alkotókészséged gyakorlati kifejezéshez juthat. Odaadóan szereted otthonod, vendégszerető és nyíltszívű vagy, aki más emberek problémái iránt érdeklik. Olyan nagyon tisztában vagy saját értékeddel, hogy nem is vesztegeted azzal az időt, hogy ezt másokkal tudasd, kivéve abban, amit cselekszel.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Zárkózott, érzelmes és természetesen szégyenlős vagy, bár az önbizalom az évek során megnövekedhetett benned. Nem tudsz azonban megszabadulni bizonyos tartózkodó modortól és a társasági szokások konvencióihoz való ragaszkodástól. Van benned kedvesség és báj, melyet a szemérmesség és túlérzékenység túlságosan elfedhet. Valamilyen törvény szerint élsz, mely rendszerint környezetednek hagyományain alapszik, s melyet Te időről időre variálsz.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hozzá tudsz idomulni a környezetedhez /felveszed magadra annak színeit/ ez nagyon előnyös az ületi és társadalmi életben. Ez a képességed, mely gyors felfogással is párosul, jó kapcsolatba hoz majd fontos emberekkel, gyors és látványos felemelkedést eredményez. Intellektuálisan és emocionálisan érzékeny vagy, és azonnal érzed a módját annak, hogy viselkedj az emberekkel. Előre megérzed, mit gondol a másik, és ehhez igazítod véleményét.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mágikus egyéniséged, félelmetes mennyiségű önbizalommal, és a világ és az emberek iránti intuitív megértéssel van felöltöztetve. Nem mégy ki az emberekhez, megvárod, hogy ők jöjjenek hozzád. Ha nem jönnek, úgy is jó, elégedett tudsz lenni magaddal, s vigyáznod kell, nehogy ez az elégedettség elbizakodottsághoz vezessen. Mindenről erős a véleményed, érvekkel meg tudod védeni a helyzetedet, bár a logika nem olyan fontos neked, mint a győzelem.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Képességeidet majdnem minden területen tudod hasznosítani. Akár üzleti pályán, akár szabad szellemi szabad foglalkozásban, akár művészetben. Fogékony vagy a gondolatok széles elvontságára – és a filozófia részleteinek megértésére – és nehéz üzleti dolgokra egyaránt. Amikor tisztán gondolkodsz, keresztüllátsz bármin, és bárkin, de könnyen rá lehet szedni, és megejtő modorú egyének orrodnál fogva vezethetnek különösen, ha az érzelmeidre vagy a hiuságodra hatnak.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!


Érzékeny vagy, keresztül látsz az embereken, belelátsz a lelkükbe. Sokat foglalkozol az önelemzéssel, ezért talán túlságosan is befelé fordulóvá válsz. Ha Ezt az érzékenységet gyakorlati dolgokban kellene felhasználnod, emberek vezetőjévé emelkedhetnél fel, mert vonzod a tömegeket, és sikered lehet üzletkötőként, íróként, vagy színészként. Jó szülő, és jó házastárs vagy, aki kész kompromisszumokat kötni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ultra-szociális vagy, igényled a társaságot és nagyon érzékenynek látszol érzelmeidben és felfogásodban egyaránt, és túl sokat adsz mások véleményére. Túlzottan erős felelősséget érzel mások iránt, és ezért nagyon népszerű leszel. Rendszerint öröklött tulajdonságaid vannak, melyek rendkívüliek, de ezek nem gátolnak abban, hogy megkedveltesd magad mindazokkal, akik utadba kerülnek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Született drámaíró vagy, és a darab, ami a leginkább érdekel: saját személyednek drámája. Sokat adsz a környezeted véleményére és érzéseire, hatodik érzékeddel azt tudod adni közönségednek, amit akarsz, majdnem előbb, mint a közönség egyáltalán tudná, mit akar. Udvarias, kedves, figyelmes, jótékony vagy, adsz a szegényeknek és a szükséget szenvedőknek még akkor is, ha önmagad kellene feláldoznod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top