Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.30. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tudod, hogy kösd le hallgatóságod figyelmét, legyen az szűk körű vagy széleskörű, anélkül, hogy feladnád individualizmusodat, ami különösen értékes számodra. Erős érzéked van a társas érintkezések iránt, és erős a drámai érzéked, ezért kellemes társas lény vagy, ha jó hangulatban vagy. De a hangulatok rabul ejtenek, és a legragyogóbb jókedvből át tudsz váltani a legsúlyosabb lehangoltságra, egy szempillantás alatt.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ambícióid személyes természetűek, szorosan kapcsolódnak hiúságodhoz. Önbizalmad mélyen rejtett, a felszínen olyan félszeg és ideges vagy, mint egy iskolás lány az első randevúján. De ennek ellenére diplomatikus érzékeddel magas tekintélyt érsz el, bár nem tartozol igazán végrehajtó típushoz. Mivel mindkét fél felé engedményeket teszel, gyengének látszol, még akkor is, amikor határozottan tudod, mit akarsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sokat beszélsz az emberekről, sőt sokat panaszkodsz is. Valamennyire ideges ez az időszak, te is harcban állsz az idegeiddel, és ennek a harcnak a sikere nagymértékben szellemi tréningedtől függ. Ha valamilyen tanulmányra vagy hasonlókra koncentrálsz, idegességed azonnal eltűnik, mintegy varázsütésre. Ám ha engeded, hogy személyes természetű apró-cseprő problémáid ellepjék gondolataidat, idegességed egyre fokozódni fog.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hosszú időbe telik, míg valakinek sikerül a bizalmadba férkőznie, és még ha ez látszólag sikerül is, egy szóval, egy barátságtalan gondolattal magára haragíthat. Így, habár nagyon házias vagy és szereted az otthonod, csak nehezen vagy későn házasodsz meg, és a házasság után is lehet, vagy képzelheted, hogy boldogtalan vagy, mert a világon a legtöbb ember nem fogja tudni kielégíteni azt a mély együttérzési vágyat, melyre szükséged van.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Akár művészi, akár szabad szellemi, akár üzleti területen dolgozol, lábad szilárdan megveted a földön. Elképzeléseidet a magad számára alakítod. Erős érzéked az élet értékei iránt segít ahhoz, hogy bánni tudj az emberekkel, mert az intellektuális értékeket érzelemmel kapcsolod össze, és ezért nagyon vonzó vagy. A romantika, az érzelmek és a szerelem nagyon fontosak a számodra, és amíg nem találsz valakit, akire rápazarolhatod hatalmas szeretetmennyiségedet, nem leszel boldog.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon szeretsz másokat oltalmazni és megvédeni, és mivel szellemileg igen magas fokon állsz, mindennek megtalálod az okát, mindig meg tudod magyarázni, mit miért teszel, és az miért helyes, bár ugyanazt a cselekedetet másoknál esetleg elítélnéd. Ha valahogyan lelépsz a kitaposott útról, ezt nem azért teszed, mert meggyőződésed, hogy ezt kell tenned. Ha az érzelmeiben megsértettek, és ha véded magad, nagyon logikátlan tudsz lenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Viselkedésed csapongó, anélkül, hogy alárendelt vagy szolgalelkű lennél, mert erősen érzed a saját méltóságodat és fontosságodat. Ösztönösen békés és tapintatos vagy, el tudod kerülni a vitákat és veszekedéseket, a kellemetlen helyzetek megelőzésével. De ha a büszkeségedet vagy a személyes jogaidat sértik meg, harcolni fogsz, és nagy haragra és felindulásra leszel képes.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Csavaros eszed van, amivel kétségbe ejtheted ellenfeleidet a vitában, különösen, ha elég bolondok azt gondolni, hogy le tudnak győzni észokokkal. Érzelmeid hatalmasak, intuíciód éles, és nagyon tiszteled a saját érzéseidet. Különösen érzékeny vagy, érzelmileg fogékony és birtokló természetű. Nem bírod elviselni, ha az érzelmeidet nem értékelik eléggé. Szerelmed könnyen gyűlöletté válhat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Képes leszel hinni furcsa idegen tanokban, metafizikában, spiritizmusban, és hasonlókban. Ez valószínűleg üzleti tevékenységedben is tükröződik, mert optimista vagy, és el tudod képzelni a legkielégítőbb eredményt a legfantasztikusabb tervek alapján is. A furcsa az, ahogy a találékonyságodat és energiádat használod. Néha rendkívüli teljesítményekre vagy képes, mert semmilyen feladat nem túl nehéz a számodra, ha az eszedet használod.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Még ha boldogtalan is lennél, tartsd ezt titokban. Titkolódzó vagy manapság, és sokáig szövögetsz egy tervet magadban, míg végül is valakit bizalmadba fogadsz. Nagyon büszke vagy, bebújsz a magad kis kuckójába, ha úgy érzed, hogy valaki megbántotta az érzelmeidet. Senki sem vádolhat azzal, hogy szívedet a ruhaujjadon hordod. Vitalitásod gyenge lábakon áll, erősítened kell. El kell kerülnöd az aggodalmakat, az érzékenykedést.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Van benned valami az igazi demokratából, és bármilyen jólétben élsz is, ez nem változik meg. A beosztottaid szeretnek, és mindent meg is teszel azért, hogy szeressenek. Világi dolgokban nagyszerű üzleti érzéked van, ki tudod mondani, amit akarsz, köntörfalazás nélkül, és ugyanakkor megszeretteted magad az emberekkel és ráveszed őket, hogy jól megfizessenek. Így akár az üzleti életben, akár a politikában, akár a művészetekben tevékenykedsz, sikert érhetsz el.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Valójában nagyon szégyenlős vagy, figyelemreméltó személyiséged és erősséged szigorú önfegyelem műve, mert legyőzted magadban a félénkséget és lámpalázat, és rávetted magadat arra, hogy a közönség elé állj. Átváltoztatod a félénkséget érzékenységgé, a félelmet más emberek értésévé, és ha megértetted őket, nem kell többé félned tőlük, tudod, hogyan kell bánni velük. Sikeres lehetsz mint színész, orvos, ápolónő, miniszter, diplomata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top