Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.07. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Valahogyan az anyagi dolgokban is szerencsés vagy, még akkor is, ha szeretsz pénzt költeni – és nem mindig praktikus dolgokra. Mintha védene valami a nélkülözéstől, annak ellenére, hogy a pénz sokszor kifolyik az ujjaid közül. Bár fogékony vagy a szerelem dolgaiban, van benned bizonyos keménység, ami elkeserítheti szerelmeseidet és hódolóidat. Tudatában vagy az erődnek, és nem is habozol használni azt. Megköveteled a hódolatot, az izgalmat, de mindenekfelett egy meghatározott személy odaadó hódolatát igényled, vagyis egyszerre csak egyét.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Önmagadat az odaadás és hűség mintaképének tekintheted, de ez nem tart vissza flörtölgetésektől, ha éppen olyan a hangulatod. Kitűnő aspektus ez arra, hogy széles embertömegekkel foglalkozz, és bármifajta művészi tevékenységet folytass. Van bizonyos tüzesség a kifejezésmódodban, ami megragadja a közönség képzeletét. Vonzerőd széltében-hosszában terjedhet egyéb kedvező feltételek mellett.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mély gondolkodású vagy, kifinomult intelligenciával rendelkezel. Meggyőző vagy, de hajlamos a szélsőségekre. Nagyon jól és gyorsan felfogod a dolgokat, kitartó vagy és lelkesít minden, ami misztikus és ismeretlen. A mai napi Merkúr-együttállás kiváló minden tudományos kutatásra, elemzésre, kémiai kísérletekre vagy talajkutatásra. Ha lehetséges, ne kerülj szembe a hatalommal.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Együttérző, gyakorlatias és adakozó vagy mostanság, könnyen érsz el a sikereket, és mindig azt érzed, hogy valamin változtatnod kell. Amennyiben nem jól irányítod a Hold együttállását a Jupiterrel, hajlamos lehetsz arra, hogy túlzottan előtérbe helyezd saját magad, vagy nagyon hiú lehetsz. A vallás és az ideológiák igen fontossá válnak a számodra. Miután ez az együttállás változó jegyben áll, valószínűleg nagyon sokat fogsz utazni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most kissé önfejű, dicsekvő, néha kissé arrogáns és lázadó vagy, nehezen irányítod a saját erődet valami építő jellegű irányba. Mások úgy gondolják, hogy ismernek, de uralkodó bolygód a Nap, most együtt áll a Plútóval és ezzel a fényszöggel szinte kiismerhetetlenné válsz. Nem tűröd az alárendeltséget, és nem kötsz kompromisszumot. Ha a színészi pályát választanád, fölösleges energiáidat jól le tudnád vezetni, mint például Luciano Pavarotti énekes.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Annyira túlteng benned közlésvágy, hogy alig engedsz szóhoz jutni másokat. Próbáld lassítani a tempódat, és inkább figyelj, ez többet hozhat a konyhára. Fékezd pergő elmédet és nyelvedet, ne pazarold az időt szellemi pengeváltásokra vagy fecsegésre, és ne fordítsd metsző szellemedet mások ellen. Ez a nap kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások, szerződések megszövegezésére.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Erősen hajlamos vagy eltérni a hagyományoktól a szerelmi dolgokban, bálványzod a függetlenséget a saját szerelmi életedben. Van benned bizonyos tartózkodás, és makacsul ellenállsz, ha az odaadás nem felel meg a céljaidnak. Ilyenkor közönyöd és tárgyilagosságod átcsaphat kegyetlenségbe is. De máskor viszont túlságosan is lendületes és temperamentumos vagy, mert a Vénusz szeszélyes és megbízhatatlan aspektusban áll a Neptunnal.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elvileg fennáll a távoli lehetősége a személyedet sújtó fenyegetésnek és erőszaknak, veszélyes helyeken vagy helyzetekben. Legyél óvatos és vigyázz magadra. Kerülj minden alattomosságot, mert könnyen visszájukra sülhetnek el, és bajba sodorhatnak téged. Szerelmi téren könnyen hatalmi harcokba keveredhetsz, vagy más kellemetlenségek adódhatnak kapcsolataidban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Engedd gondolataidat befelé irányulni. Határozd meg céljaidat és vágyaidat. Tárd fel. mit is akarsz valójában a világtól és abban bízz, hogy amit keresel, az nem annyira magukban a dolgokban van, hanem inkább a hozzájuk való közeledés módjában. Valóságos szellemi átalakulást hozhat ez a tranzit, jelezheti azt a határvonalat, melynél az ember elfordul a hamis értékektől az igazak felé, és egy lényegen alapuló, gazdagabb és boldogabb új életet kezdhet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy bizonyos csoportban szerzett tapasztalatok egyengetik fejlődésedet, és idővel ez a csoport lesz az a hely, ahol kimondottan erősnek érzed magadat, ahol biztonságban vagy. Később valamilyen szervezetben szerezhetsz pozitív tapasztalatokat. Ha aztán megbízhatóságodnak köszönhetően speciális feladatokat kapsz, úgy érezheted, különlegességedért becsülnek, és ez segíthet a beilleszkedésben.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Eléggé változékony vagy, de a lelked mélyén mindig jó szándék vezérel. Álmodozó vagy, aki most hajlamos a miszticizmusra, és érdekel a keleti filozófia. Hajlamos lehetsz az áldozatvállalásra, és lehet, hogy lelki harcot is vívsz az anyagi gondok miatt. Túlzottan érzékeny vagy, és az idegrendszered különösen feszült, ezért könnyen sértődsz. Át kellene vizsgálnod az akadályozó tényezőket az életedben: érzelmileg és fizikailag is több pihenésre van szükséged.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Rendkívül intuitív, kreatív és képzeletgazdag leszel, nagy beleérzőképességgel. Ne fecséreld el mindezt hiábavaló álmodozással. Képes leszel mások hangulatait és talán gondolatait is érzékelni minden nehézség nélkül, bár ha ennek nem vagy tudatában, lehet, hogy nem ismered fel, mi is történik körülötted. Másfajta pszichikus jelenségek is előfordulhatnak ezekben a napokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top