Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.19. szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Határozottan szerencsés napok várnak. Hazardírozhatsz, még a szerencsejátékokkal is próbálkozhatsz. Annyi pénzhez is juthatnál, amiről azt hitted, hogy csak a matematikai példákban létezik. Ez az év egyik legszerencsésebb periódusa. De nem csak anyagi téren számíthatsz szerencsére, hanem a magánéletedben is boldogság vár. Ha vannak gyermekeid, az ő sikereik többet jelentenek, mint a saját boldogulásod. Ha szerelmi kalandokra vágysz, Ámor minden kívánságodat teljesíti.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha eddig nem találtál volna rá az igazira, most keresned sem kell. Semmit se bízz a vak szerencsére. Határozott lendülettel törj a céljaid felé, és amit elhatározol, azt akkor is meg kell valósítanod, ha más számára lehetetlennek, vagy csodának tűnik. Ez az időszak sokáig emlékezetes lesz, mert ritkán nyújt a sors ennyi jó lehetőséget. Sokan kapnak a Bika szülöttek közül külföldi meghívást, állásajánlatot.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sajnos semmi sem tart örökké, az elkövetkezendő napok egy kicsit szürkébbek lesznek. Rossznak semmi képen nem nevezhetők, de most már nem lesz elég csak a sült galambra várni. Valószínű, hogy egy kicsit fáradtnak érzed magad, és sok mindennel szemben közönyös vagy. A körülmények úgy hozzák, hogy a pénzért és a megszerezhető jobb pozícióért egy kicsit meg kell küzdened. Nem szabad elhanyagolnod kötelezettségeidet sem.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Különösen vigyázz a pénzedre. A szerelemben vagy házasságodban a féltékenység zavarokat okozhat. Leghelyesebb, ha a hét utolsó napjakit kizárólag a családodnak, vagy szíved választottjának szenteled. Nyugodtan annyi időt tölthetsz semmittevéssel, amennyit csak akarsz. A hatásos gesztusokat kedveled. Bátran támaszkodhatsz az önbizalmadra, hiszen sikereidnek nagy részét is ennek köszönheted. Megbízható vagy, akire mindig lehet számítani.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha erőszakos lennél, azt csak a szent cél érdekében teszed. Elhatározásaidhoz keményen ragaszkodsz, makacsságod azonban mindig a jó cél szolgálatában áll. Hasznos lehetsz önmagad, és mások számára is. Rád mindenki számíthat. Talán úgy érzed, hogy nem vagy képes kihasználni az időt. Lassan, kis lépésekben haladhatsz csak előre az életben. Jól gondolod, ez így nem nagyon mehet tovább. Vedd komolyabban az életet, és töltsd meg több tartalommal az időt.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Azok közé tartozol, akik inkább a régit szeretnék sokkal jobban folytatni. Talán most kivételt teszel, komolyan elhatározod, hogy elsősorban pénzügyi téren teszed rendbe a szénádat. Ez a szándék el is kísér szinte egész évben. Az egyik legfontosabb szempont a pénz utáni hajsza lesz, és nem is egészen eredménytelenül. Sok szempontból a magad urává akarsz válni. Nem engedsz beleszólást abba, hogy mit, és hogyan teszel.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A jelenlegi viselkedéseddel kiválthatod egy pár ember nemtetszését. Most azonban nem törődsz mások véleményével, mert úgy gondolod, hogy egy kis egészséges, természetes önzés nem bűn, sőt valójában erénynek mondható. Egy ügyes ötlettel valóban sikerül többletbevételhez jutnia. Hivatásodban is képes lesz olyan helyzetet teremteni, ami kedvezőbb a korábbiaknál. Talán túlságosan is harcias leszel, próbálkozz több diplomáciával, higgadtabb érvekkel.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden követ megmozgatsz annak érdekében, hogy szabadabban dönthess a felől, mit hogyan teszel a munkahelyeden. Sikerül meggyőznöd feletteseidet, és munkatársaidat arról, hogyha elfogadják javaslataidat, azzal mindenki csak jól jár. Ezekben a napokban sok segítséget kapsz rokonaidtól és barátaidtól is. Az egyetértés a fontos, ezt te is tudod, tehát okos érvekkel győzz meg mindenkit a saját igazadról. Magánéletedben is kedvező fordulatokra számíthatsz.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha előrelátó vagy, most biztosíthatod, hogy a későbbiekben is harmónia és béke uralkodjon az otthonodban. Nem engedheted meg magadnak, hogy hibákat kövess el. Helyesen teszed, ha barátaidat nem avatod be magánéletednek titkaiba. Egy elszólás, vagy jó szándékú megjegyzés valóságos családi lavinát indíthat el. A szerelemben szép, de nagyon veszélyes dolog titkos utakra tévedni, ebből legalább annyi kellemetlenséged származhat, mint amennyi örömöd.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem árt, ha egy kicsit a körmére nézel a gyermekeknek, vagy a kedvesednek. Ebben az esetben a szép szó többet ér, mint az esetleges erélyes fellépés. Munkádat jól megfizetik, és szívesen is végzed, így anyagi szempontból rendkívüli sikerekre számíthatsz. Arra is találsz módot, hogy mellékjövedelemhez juss. A családi béke, az otthon nyugalma azonban csak illúzió lehet. Ezen kívül is akad éppen elég ügyes-bajos dolog, ami miatt az éjszakáid sem lesznek igazán nyugodtak.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most nagyon vigyázz arra, hogy betarts minden szabályt, bele értve a közlekedési szabályokat is. A hivatal packázásai és a törvények útvesztői könnyen bonyodalmakat okozhatnak. A nagy tervek megvalósításával még várni kell, csak saját erődben bízhatsz. A baráti támogatások, a protekció csak további bonyodalmak forrása lehet. Nem sokára már egy kicsit nyugodtabb napok köszöntenek rád. Ha lehiggadtál, próbálj hosszabb távú terveket készíteni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem kell attól tartanod, hogy csak érdekből csatlakozik hozzád valaki. A jövő hét elején lehetőleg ne fektess be pénzt, ne adj kölcsön, mert valószínű, hogy az ilyen kiadások soha nem térülnek meg. Sok területen egy lassú átalakulás veszi kezdetét. Egyre inkább a saját lábadra állsz, rossz esetben makacsul a saját fejed után mégy, ami kezdeti sikereket ígér ugyan, de könnyen lehet, hogy később lesz mint helyrehoznod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top