Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.03. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Visszanyered energiádat, és talán kissé túlzásba is viheted aktivitásodat, különösen szerelmi téren. Munkádon is meglátszik majd, hogy ismét önmagadra találtál. Munkatársaid alig győzik követni a tempódat. Anyagi helyzeted javul, mindenekelőtt társad révén vagy másoktól származó bevételek útján. Szerencsejáték formájában is próbálhatsz pénzhez jutni. A Szaturnusznak az a dolga, hogy megtanítson felelősséget vállalni társadért.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Igen örömteli, és meglepetésszerű fordulatok tarkítják majd mindennapjaidat. Érdekes, izgalmas, új perspektívák nyílnak meg majd előtted, és most nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis szertelenséget is. Választásaidban fontossá válik a bajtársi szellem. Karitatív szervezeteket népszerűsíthetsz, vagy adományokat gyűjthetsz. Ha netán magányosnak éreznéd magad a forgatagban, tegyed tovább, amit egyébként is meg kellene tenned.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Majd meglátod, milyen jóleső megelégedés tölt el, mikor önmagadon sikerül felülkerekedni. Komoly munkát ró majd rád a másokkal való foglalkozás. Nehezen fogsz eligazodni teendőidben, mert senki nem mondja meg, hogy pontosan mit is kellene tenned. Felfokozott érzelmi állapotba kerülsz, talán, mert gyökeresen átalakul megszokott környezeted. Ha romantikus kapcsolat szövődik egy munkatársaddal, tudnod kell, hogy most nem ő az „igazi”.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Óvatosan bánj a nyugtatók és az altatók szedésével. A Mars a 8. házban most vívja döntő csatáját érted, így csak saját magadra számíthatsz. Amit ma megnyersz, vagy elveszítesz, egyben fokmérője lesz mindannak, amit a társkapcsolatokban és a nyilvánossággal szemben képes vagy érvényesíteni. Úgy érezheted, hogy minden és mindenki össze fogott ellened, pedig ez csak egy végső próbaköve szándékaid szilárdságának.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A siker záloga a kitartó, kemény munka, és az erők összpontosítása a kívánt célra. A Jupiter kisebb zavarokat okozhat a közlekedésben, de a büntetés elenyésző lesz. A Szaturnusz összegzi a tanulságos élettapasztalatokat és kiállítja a bizonyítványodat a társkapcsolatok terén bemutatott teljesítményedről. Talán most megérted, mire volt jó ez a sok keserű próbatétel. Szélsőséges változásra számíthatsz a szűkebb környezetedben.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szerény körülmények között végezd, önzetlen, áldozatkész munkádat. Mások érdekében dolgozol, nem saját anyagi előnyökre törsz. Erre senki sem kényszerít, saját szabad akaratodból teszed. Nem kell egyedül lenned ebben a haszonleső világban, barátaid melletted állnak, sőt velük együtt is dolgozhatsz. Ha akarod, ha nem ki kell állnod a nyilvánosság elé, ha híveket akarsz toborozni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Személyes társkapcsolataidban mos igen váratlan és szélsőséges körülmények segítik vágyaid megvalósítását. Egy barátodból akár üzlettárs is lehet. Kissé szorongsz, a sikerek láttán. Nem tudsz igazán örülni majd a közönség visszhangjának, de nem is ez volt a célod. Ugyanakkor nem kellene ennyire szerénynek sem lenned, hiszen valóban a személyes teljesítményed áll az események hátterében.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Merkúr a 6. házban munkádat és nyilvános kapcsolataidat kiváló szellemi állapotban támogatja. Fantáziadús, intuitív és hallatlanul energikus vagy. Ugyanakkor józanságodat is meg tudod őrizni. Alkalmat kaphatsz világnézetednek, tudományos gondolataidnak nyilvános terjesztésére. Ne vedd rossz néven, ha egy idősebb szaktekintély lassabb tempóra int. Ez a nap igen élénk és rendkívüli szerelmi élményeket tartogat a számodra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Túláradó érzelmi megnyilvánulások jellemzik ezt az időszakot. Teljes odaadással egybeolvadsz a szeretett lénnyel. Teljesen megszűnik a külvilág. Regényes és bizarr elemek szövik át a talán csak erotikus kalandnak induló kapcsolatodat, de ebből most – kivételesen – egy igen mélyreható intenzív, tartós kapcsolat, akár házasság is lehet, még az esetleges nagy korkülönbség ellenére is. Azért ne akard rögtön döntésre vinni a dolgot.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyszer s mindenkorra elrendezheted azokat a régóta húzódó problémákat, amelyek régóta megkeserítették eddigi életedet. Az áttörés kemény harcot ígér, de a győzelemhez most minden együtt lesz, sem önzés, sem hatalmi gőg nem terheli a lelked. Szándékaid tiszták és becsületesek, azért harcolsz, hogy végre ismét önmagad lehess, és ehhez igenis jogod van! Lehet, hogy szakítanod kell meg szokott környezeteddel.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Számíts rá, hogy ott kell hagynod állásodat, vagy változtatnod kell a munkádon, s mindezt pénzügyi jogviták is terhelhetik. A Szaturnusz továbbra is szorítja a bokádat, és nem engedi, hogy túl messzire szaladjon a szekered. Ez a helyzet igen kellemetlen lehet néha, de nem kell haragudnod a saját bolygódra, ezt mindig a te érdekedben teszi. Utólag belátod majd, hogy miért volt minden. Hatalmas lelkierővel rendelkezel.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Művészi alkotótevékenységeddel most igazán megalapozhatod a hírneved. Nyugodtan támaszkodhatsz az idősebb, tapasztaltabb emberek tanácsaira. Alkalmas az időszak egy vállalkozás megalapítására. Később már akár könnyelmű beruházásokra ragadtathatod magad. Széles tömegekkel kerülhetsz kapcsolatba a z elektronikus média, publikációk útján, vagy nyilvános fellépések során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top